פורסם 2010 בנובמבר 2514 שנים מחבר ידעתי שזה יגיע לאן שזה הגיע...עכשיו הויכוחים פה לא יפסיקו.בכל זאת, אני בצד שלך TICTACTOE.
פורסם 2010 בנובמבר 2514 שנים ובמיוחד פה במדינת הזוהמה הקומבינות וה"אני לא פרייאר של אף אחד" הכלבים עדיפים על המון "בני אדם".מאוד הגיוני להגיד שיש אנשים רעים בגלל זה עדיף לדרוס ילד (עדיין תמים, טהור) ולא כלב.
פורסם 2010 בנובמבר 2514 שנים מחבר אני מעדיף להתקע בקיר עם הרכב שלי ולא לדרוס לא כלב ולא אדם. אין דבר כזה אצלי כמו : "אם זה אדם אני ישבור את ההגה גם אם תתרחש תאונה, אבל אם זה כלב אני לא יסכן את עצמי".גם אם זה כלב וגם אם זה אדם, לאחר התאונה הייתי מז**ן את הבעלים של הכלב או את ההורים של הילד. החיה לא עשתה שום דבר רע, וגם בשביל חיה אני מוכן לסכן את עצמי.כבר צפוי שיגיעו תגובות כמו : "ואם לכלב אין בעלים וסתם עשית תאונה? מי ישלם לך על הרכב?" מצידי שאף אחד לא ישלם, הכי חשוב שנשארתי בן אדם.
פורסם 2010 בנובמבר 2514 שנים לאורך כל האשכול דיברת בצורה אגואיסטית ומתגוננת ועכשיו אתה טוען שאתה בן אדם שאכפת לו מאנשים אחרים?אם יש לך את הבושה לקחת כסף שלא שלך ולאיים על בחור בטענה של פשע שהוא לא ביצע.אם על כסף לא וויתרת, אני בטוח שעל החיים שלך אתה לא תוותר.לך תספר סיפורים למישהו אחר
פורסם 2010 בנובמבר 2514 שנים מחבר כן, אני אגואיסט, אידיות מוחלט, אני מאיים על אנשים תמימים, מתגונן, ואני בטוח אם נפגש תקרא לי גם מכוער. תודה רבה ובהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.