עבור לתוכן

דרסו לי את הכלב

Featured Replies

פורסם

^ אתה לא לקחת בחשבון שלפי דבריו, הנהג הסתלק מהמקום אחרי שהוא דרס את הכלב.

[br]פורסם בתאריך: 20.11.2010 בשעה 18:29:45

אתה לא חושב בארבעה מימדים.

תמיד ידעתי שיש לך 2 אונות נוספות. מה לעשות שלי יש רק שתיים. ;)

הצילומים שלך גם מושפעים מזה.

• תגובות 65
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי האמת נמצאת באמצע, הבעלים של הכלב אשם על גרימת התאונה אך הנהג הפר את החוק בכך שנמלט מתאונה עם נפגעים (גם אם זה כלב). בקיצור הנהג שילם פיצוי והבעלים של הכלב למד את הלקח.

פורסם
  • מחבר

אחרי מה שאמרו לך כאן היה לך עוד את האומץ ללכת לבנאדם, שברור שלא ידע את התקנות בנושא ורק כי לא רצה להסתבך עם החוק, ולבקש ממנו לשלם? אתה דוחה אותי.

לפעמים אתה מדבר אם פקידת חברת חשמל שגם לא יודעת כלום ומסרבת לבקשה שלך "אצלינו לא עושים את זה", או יותר אהוב עליי "אין שירות כזה אצלינו", ומיד לאחר זה אתה ניגש למנהל ובקלות משיג את מה שביקשת מהפקידה הדפוקה.

ברגע שעשית פשע וברחת בתקווה שלא יתספו אותך, אתה הולך כל היום עם פחדים, איך אתה תרגיש כשהאדם שעשית לו נזק ניגש אלייך על מנת לדבר על אותו העניין? נכון, הכל התערבב אצלך מבפנים, ואתה תתחיל לדבר תאילנדית.

אתה מרגיש שלא עשית שום פשע, יגש אלייך בן אדם, אתה תיהיה ברגיל, לא?

פורסם

אני במקומך מתבייש לקחת ממנו כסף. שיחררת אותו? הוא נדרס? כל הזין.

תגיד תודה שאותו נהג לא הסיט את ההגה והתנגש ברכב אחר/במשהו אחר ונהרג כי היית כרגע עצור עם פוטנציאל כלא.

אני מקווה שתשגיח על הילד שלך יותר טוב משאתה משגיח על הכלב שלך.

פורסם

לדעתי האמת נמצאת באמצע, הבעלים של הכלב אשם על גרימת התאונה אך הנהג הפר את החוק בכך שנמלט מתאונה עם נפגעים (גם אם זה כלב). בקיצור הנהג שילם פיצוי והבעלים של הכלב למד את הלקח.

הנהג לא הפר את החוק- לא הייתה לו דרך לדעת אם הכלב שהוא דרס היה כלב של מישהו. לדרוס חיה כיום זו לא עבירה על החוק (ולא צריכה להיות- אין לאף אחד שליטה על מתי חיות יחליטו להתפרץ לכביש), וגם, עד כמה שחלק מכם יתקוממו על זה, אין חובה לעצור לעזור לחיה שפגעת בה.

הדבר היחיד שאותו אדם אשם בו זה שהוא לא הכי נחמד, זה הכל. מבחינה חוקית הוא חף מכל פשע.

פורסם

אה, והוא גם יכול לתבוע אותך בבית משפט על שתחזיר לו חזרה את הסכום, במידה וזה תועד.

בקיצור, תחזיר לו את הכסף וזהו או שאתה זה שתישאר עם האשמה בלב שלקחת ממישהו כמעט אלף שקל על לא עוול בכפו.

פורסם

אה, והוא גם יכול לתבוע אותך בבית משפט על שתחזיר לו חזרה את הסכום, במידה וזה תועד.

בקיצור, תחזיר לו את הכסף וזהו או שאתה זה שתישאר עם האשמה בלב שלקחת ממישהו כמעט אלף שקל על לא עוול בכפו.

L o L

הנהג הרגיש אשמה שפגע בכלב וברח ושילם לבעלים על הנזק למרות שזאת הייתה אשמת הבעלים שלא החזיק את הכלב ברצועה.

להחזיר לו את הכסף??!??! אשמה בלב???

ראה ערך - אנושיות

פורסם

L o L

הנהג הרגיש אשמה שפגע בכלב וברח ושילם לבעלים על הנזק למרות שזאת הייתה אשמת הבעלים שלא החזיק את הכלב ברצועה.

להחזיר לו את הכסף??!??! אשמה בלב???

ראה ערך - אנושיות

לעשות תאונות - קורה, ועוד שלא בכוונה..

לברוח - אינסטינקט מיידי, אפילו לא חושבים על זה

אבל עדיין מאוד מאוד מאוד מגעיל מצידו.

השאלה האמתית לדעתי איך פותח האשכול קיבל את הכסף.

1. איים על הבחור. או

2. ביקש מהבחור שיעשה מצווה כמו שאומרים.

לעשות משהו רע כי מישהו עשה לך רע - זה אומר שנדבקת ברוע.

פורסם

יודע מה, אם הילד שלך יזנק לי על הכביש ולא יהיה לי אפשרות לבלום או להתחמק באופן בטוח, אני לא מתכוון לסכן את עצמי גם כן.

ולא צריך להתווכח - "מה אתה משווה בכלל אדם לכלב?

לכלב יש חיים בדיוק כמו לבן אדם.

סלח לי אבל זו צביעות.

יעמידו לך את הכלב שלך מול ילד קטן של בנאדם שבחיים לא ראית ולא מכיר אותו, ואומרים לך "חייבים להרוג אחד מהם", במי תבחר?

כלב זה בן משפחה והאהבה אליו גדולה. אבל לא מסכנים חיי אדם בשביל כלב. מצטער, אבל יש לנו בעיות יותר חמורות בחיים מאשר לדאוג לחיות אחרות. אפילו לעצמנו אנחנו בקושי מסוגלים לדאוג.

פורסם

סלח לי אבל זה טמטום כי זה בחיים לא יקרה, תן דוגמה ריאלית אם אתה רוצה תשובה נורמלית.

(ואני בטוח שיש לא מעט אנשים שיבחרו להציל את הכלב)

פורסם

אם הכלב כזה 'חשוב' ו'כמו בן אדם', למה הוא לא יכול לדאוג לעצמו (האמת שהוא יכול, רק אתם מחליטים 'לגדל' אותו). והוא יהיה אחראי לריצה שלו לכביש וכו'. הוא לא צריך שתקח אותו לוטרינר וכו'..(מובן)

בקיצור, אל תשוו כלב לבן אדם.

פורסם

יודע מה, אם הילד שלך יזנק לי על הכביש ולא יהיה לי אפשרות לבלום או להתחמק באופן בטוח, אני לא מתכוון לסכן את עצמי גם כן.

ולא צריך להתווכח - "מה אתה משווה בכלל אדם לכלב?

לכלב יש חיים בדיוק כמו לבן אדם.

שיהיה לך ילד משלך אולי תבין כמה מטופש מה שכתבת עכשיו.

אם ילד יזנק לי לכביש אני אסטה הצידה, גם אם זה אומר שאני ארד לשוליים או אתנגש במכונית חונה בצד. אני כנראה לא אעשה אותו הדבר עם כלב.

לאבד כלב זה דבר נורא, במיוחד שזה קורה בתאונה פתאומית.

אבל לאבד ילד זה הדבר האיום ביותר שיכול להתרחש לאדם - אין דבר שגורם לאבל עמוק יותר מלאבד את הילד שלך.

פורסם

עוד סוגיה חשובה לא פחות היא ההיבט המשפטי שבעניין...

אם תדרוס כלב - סביר להניח שתצא זכאי. אם תדרוס אדם, סביר שתבלה חלק מסוים מחייך תחת סורגים.

פורסם

אני לא חושב שיש צורך להגיב שלמי שאוהב כלבים כמו אנשים.

הם זה טבע, זה שבייתנו כמה מהם ואנו בוכים שמשהו מהם מת - כל הזין.

ילדים אנחנו מולידים וזה הדור שלנו, משהו שהוא המשך של עצמך אז מצידי שכל הכלבים והחיות ימותו וילד כולשהו יישאר בחיים.

פורסם

ההמשך שלנו....

כרגע הבן אדם הוא הסרטן שהורג את הפלנטה.

ולעומת החיות , האדם מסוגל לגרום לנזק ואף להיות רע אופי מתוך בחירה!

חייה היא ייצור טהור כשמסתכלים על זה.. המטרה שלה זה לחיות לא לרדוף בצע להרוג- כי אפשר ולשלוט באחרים.

ולעומת בני האדם אצל כלבים יש אהבה ללא תנאים.

ובמיוחד פה במדינת הזוהמה הקומבינות וה"אני לא פרייאר של אף אחד" הכלבים עדיפים על המון "בני אדם".

אני לא אדם דתי אבל לפי הסיפור של תיבת נוח הרוב המוחלט של התיבה היו בע"ח כי הבוס הגדול נאלץ לפרמט את כדור הארץ מהתושבים ה"נפלאים" שעשו חיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים