עבור לתוכן

דרסו לי את הכלב

Featured Replies

פורסם

היום ב 7:40 בבוקר, בכביש שמותר לסוע 40, נהג דתי חרדי, בן 50+ נסע במהירות 60+, דרס לכלב שלי את הרגל והמשיך כאילו כלום לא קרה.

לקחתי אותו לטיפול אצל וטרינר ולמזלי הכלב יחיה, קיבלתי צמרמורת כשהסתכלתי על הרגל שלו, כולה הייתה מרוסקת ונשאר כמעט בלי עור.

שילמתי על הנזק שנגרם לכלב 750 ש"ח על הטיפול, וגם תיהיה הוצאה גדולה כשאני יגש לאורטופד בשביל לסדר את העצמות שלו.

האם אני יכול לתבוע את הבן אדם?

האם אני יכול לאיים עליו כמו : "עדיף לך לשלם את ה750 ש"ח האלה, או שתצטרך לשלם הרבה יותר לעורך דין שלך גם אם אני אפסיד"?

מה ניתן לעשות בנושא?

-הבן אדם יכול גם לסרב לתת את הפרטים האישיים שלו-

• תגובות 65
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואיפה אתה היית בזמן הזה?

פורסם
  • מחבר

על הספסל ליד הכביש, צמוד לכלב.

פורסם

הכלב היה קשור?

פורסם
  • מחבר

לא...

פורסם

הספקת לרשום את המספר רכב ?

אני ממליץ לך לדבר עם צער בעלי חיים, הם יעזרו לך מבחינת הדרכים שבהם יש לפעול נגד אותו אדם....

פורסם
  • מחבר

הספקת לרשום את המספר רכב ?

אני ממליץ לך לדבר עם צער בעלי חיים, הם יעזרו לך מבחינת הדרכים שבהם יש לפעול נגד אותו אדם....

אני יכול להשיג את כל הפרטים שלו.

קודם כל אני ידבר איתו, במידה והוא יסרב לשלם את ההוצאה שלי - אני יפנה לשם ביום ראשון, תודה רבה לך ידידי.

פורסם
על הספסל ליד הכביש, צמוד לכלב.

לא הבנתי. אתה ישבת על הספסל והכלב ישב על הכביש?

פורסם
  • מחבר

לא נשמה, הוא רץ לחברה שלי שבדיוק יצאה מהבית.

פורסם

אתה יודע שאין לך קייס ויתר על כן - אתה עובר על חוקי עזר עירוניים בכך שהכלב לא היה קשור.

צר לי לבשר לך - זאת לא אשמת הנהג (לגבי אם נהג במהירות מותרת או לא - אין לך שום אפשרות לומר זאת בוודאות).

אתה יכול (לפנים משורת הדין) לבקש מנהג השתתפות בנזק.

איחולי החלמה מהירה לכלב.

פורסם

אז הוא התפרץ לכביש והנהג במקרה פגע בו?

פורסם
  • מחבר

איחולי החלמה מהירה לכלב.

תודה רבה נשמה, עוד 4 חודש הוא יוכל ללכת ברגיל :)

מינימיזר, לא בדיוק, הוא כבר היה על הכביש, רץ באלכסון פתאום צץ הנהג הזה שחשב שאפשר לעקוף את הכלב. למרות שלפי חוקי התנוע הישראלית הוא היה אמור לעצור ולצעוק עלי.

בקיצור, הבנתי, הכלב לא היה קשור וזה אשמתי, ולא ניתן לעשות שום דבר בנושא.

פורסם

אתה מדבר על תביעה אזרחית - אתה טוען שרשלנות של הנהג גרמה לך לנזק.

אולם אתה לא החזקת את הכלב קשור (מה שאתה חייב לעשות) וגם נתת לו לשבת על הכביש - מקום שמכוניות עוברות בו ברגיל. אתה לא יכול להוכיח רשלנות של הנהג - אין לך תיעוד של המהירות שלו לדוגמא. אין לך קייס וכנראה בסוף גם תשלם לו הוצאות משפט.

ילד בד"כ גבוה ובולט יותר מכלב. בנוסף היו מקרים של דריסת ילדים בהם הנהג זוכה מאשמה. בכלל - אין ממש מה להשוות בין המקרים.

פורסם

מה הייתה מידת הנעל של הנהג?

פורסם

תסלח לי אבל אם כבר אתה צריך לשלם לנהג על הנזק לאוטו אם יש..

מה אתה משחרר כלב ברחוב שירוץ לו בחופשיות בין כל המכוניות? וילד בולט והולך לאט, כלב רץ ממש מהר, ולך נדמה שהנהג לא בסדר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים