פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים אני מחובר לכבלים (עם 012) ואני רוצה להתקין FTP SERVER על המכונה שלי ולפרסם אותו באתר. (תמונות וכאלה...)הבעייה היא שהIP משתנה מחיוג לחויג.כיצד ניתן לשמר כתובת IP באופן קבוע?תודה
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים אתה יכול להשתמש בשירות DNS דינמי, כמו www.no-ip.com, שיתן לך כתובת קבועה שמצביעה ל-IP דינמיבקיצור, מי שיתחבר לשרת שלך יתחבר לכתובת שנראית כך - ftp://username.no-ip.com
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים IP קבוע זה שירות אצל הספקיות אינטרנט שכרוך בתשלום רב. אתה יכול להתקשר לספקית שלך ולשאול אותם על זה.אתרים כמו no-ip, פשוט מצמידים כתובת כלשהי ל-IP שלך, והם מתעדכנים ב-IP הנוכחי שלך בכל פעם שהוא משתנה. אפשר להיכנס לאתר ולעדכן את ה-IP דרכו, או להוריד תוכנה למחשב שעושה את העידכון הזה אוטומטית.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מה חברה אין אפשרות לעשות IP קבוע בלי לשלם....????למה עכשיו אני הזמנתי IP קבוע ...זה עולה לי 15 דולר לחודש...ואני פשוט חייב IP קבוע..חייב להיות פה איזה גאון שיודע את התשובה...
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים לפני שלוש שנים או לא עדיין רלוונטימה חברה אין אפשרות לעשות IP קבוע בלי לשלם....????למה עכשיו אני הזמנתי IP קבוע ...זה עולה לי 15 דולר לחודש...ואני פשוט חייב IP קבוע..חייב להיות פה איזה גאון שיודע את התשובה...אני מחובר דרך 012 והכבלים אחרי קצת דיבורים והפעלת לחצים קיבלתי IP קבוע ללא תשלוםדרך אגב אקטקום נותנת את השירות חינם באופן קבוע
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים איך עוברים לשירות בלי חייגן?אני ביקשתי מ013 ואמרו שזה בלתי אפשרי ורק למקרים מיוחדים וכ"ו אז מרחו אותי?
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אותו דבר עם חייגן, תתנתק ותתחבר תקבל את אותו הIPתהיה מנותק מספיק זמן ישתנה לך הIP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.