עבור לתוכן

נפתר| עדכון ביוס בלוח intel

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעדכן ביוס בלוח intel desktop board D945GCCR

הביוס שיש עכשו CR94510J.86A.0031.2006.1212.1648

הביוס שאני מנסה להתקין http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=16762&ProdId=2766〈=eng

אני מתקין מקובץ BIO אל USB - אין לי אפשרות להתקין בדרך אחרת (שמחייבת להריץ EXE או BAT)

אני מנסה להתקין לפי ההוראות http://download.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/f7biosflash

המקש F7 לא עובד ואין בביוס אפשרות לתת לו לעבוד (האפשרויות בשלב 5 לא קיימות אצלי)

פורסם

לא צריך להסתבך ידידי.

תוריד את ההורדה השלישית באתר שציינת, ותתקין.

* תכבה את כל התוכנות ברקע

*תבדוק שלא צפויות הפסקות חשמל ב-2 דק' הקרובות

זאת שיטת Express BIOS Update של INTEL.

ואתה מוזמן לעשות את זה :)

תעדכן אחרי זה מה המצב.

בברכה רבה, אדי.

פורסם
  • מחבר

אין לי וינדוס, אז כל האפשרויות של עדכון דרך וינדוס נופלות. ניתן רק אם ה F7 וכאלה

פורסם

דרך USB זה קצת יותר מורכב.

1. אתה צריך להכין את ה-USB שלך בשביל שיהיה BOOTABLE ז"א שהמחשב יעלה דרך USB

הנה איך עושים את זה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=389258.0

2. להעתיק את כל הקבצים של ה-BIOS החדש.

אז אחרי שעשית את כל מה שרשום במדריך שצירפתי, וה-USB שלך מוכן לפעולה, הנה מה עלייך לעשות :

1. תוריד את ההורדה השניה באתר ההורדה שצירפת.

2. תחלץ ממנו את כל הקבצים הבאים : BIO. וIFLASH.EXE אל תוך ה-USB שלך.

3. תפעיל את המחשב מהתחלה ותכנס ל-BIOS (לפי מה שהצרן אומר זה F2).

4. תכנס ל-BOOT MENU, ותעשה ENABLE ל-USB BOOT.

5. תשמור את הכל ההגדה החדשה על ידי לחיצת F10 ב-BIOS.

6. שהמחשב יתחיל להעלות, יהיה לך איזה כפתור שאתה צריך ללחוץ בשביל לבחור, ממה אתה רוצה להעלות, זה בדרך כלל F7, F8, F12, זה צריך להיות רשום לך כבר, אתה תראה בעצמך.

7.לאחר שבחרת את ה USB והמחשב עלה לך דרך USB עלייך לרשום פקודה לעדכון הביוס, שנראת בדיוק ככה :

IFLASH /PF CR0060.BIO

הפקודה הזאת בדיוק לאותו הקובץ שאתה תוריד.

והעדכון יתחיל, רק בבקשה ממך, תדאג שלא יהיו בעיות חשמל או משהו.

אם חס וחלילה קרה משהו, שזה סיכוי ממש קטן אבל מילת מפתח פה היא סיכוי, תתקשר אליי ל- 0527200328, אני ידריך אותך, איך לשחזר את הביוס הישן כי לך כבר לא תיהיה גישה לאותו המחשב.

בברכה, אדי.

פורסם
  • מחבר

לא ניתן לביצוע - אני לא יכול להריץ אף קובץ exe

פורסם

אז זה בעיה, אתה לא יכול לחלץ את כל הקבצים מה BIO. בלי תוכנה, אז יש 2 אופציות, אחת מ-WINDOWS ואחת מ-DOS.

למה אתה לא יכול להריץ קבצי EXE בDOS? זה מוזר קצת.

אל תנסה להכנס לתוכנה הזאת, פשוט תרשום ככה : IFLASH /PF CR0060.BIO

פורסם
  • מחבר

אני משתמש אם לינוקס, קבצי ה EXE באתר של אינטל / התוכנה שמשתמשים איתה בלינק שהבאת מתאימים לוינדוס בלבד

אני יכול לעשות מתוך מערכת ההפעלה רק דברים שלא צריך להפעיל בהם קבצי EXE - העתקת קבצים ל CD או USB כמו שהם

פורסם

אם יש לך מחשב נייד, או עוד מחשב בבית בעל WINDOWS, אתה יכול לעשות את זה דרכו גם.

אולי חבר או בעל משפחה?

המטרה שלנו עכשיו זה לעשות את ה-USB שלך כ-BOOTABLE, ברגע שנעשה את זה, הכל ירוץ לך חלק :)

BOOTABLE דורש פרמוט של ה-USB שלך, ומתקין עליו תוכנה שאי אפשר פשוט להעתיק ולהשתמש, הכל יותר מורכב שם.

פורסם
  • מחבר

אין לי מחשב וינדוס. יש דרך אחרת ?

מצאתי באתר של אינטל שה F7 נתמך בלוחות שיוצרו מ 2009, הלוח שלי מ 2006, ולכן הוא לא עובד

פורסם

אין לך אפשרות להוריד קובץ ISO ואז לצרוב אותו ל-Bootable CD?

עוד אפשרות, אם אתה לא רוצה להתקין Windows ב-VM רק כדי להכין את ה-USB לעדכון, תנסה אולי להשתמש ב-ReactOS (ב-VM).

עריכה: טוב, ראיתי שאין גרסת ISO ל-BIOS שאליו קישרת.

פורסם
  • מחבר

אכן אין ISO. הבעיה ב wine ו reactos היא כמות באגים גדולה כך שלא מובטח שה CD או USB יצאו תקינים, ואני יכול לדפוק את הביוס אם משהוא בתהליך הכנה נדפק

פורסם

הלינק שצירפתי שמראה איך מעדכנים BIOS ב-LINUX לא מתאים גם כן?..

כמה וכמה אפשריות, פשוטה והקשה :

1. להכין את ה-USB במחשב אחר בעל WINDOWS, ולהתקין את ה-BIOS במחשב שלך.

2. להתקין WINDOWS במחשב שלך רק בשביל עדכון ה-BIOS.

אני חושב שאתה מבין מה הדרך הקשה ומה היא הקלה פה :)

פורסם
  • מחבר

הבעיה נפתרה ללא עדכון ביוס - תודה אל העזרה

למחיצות בכונן הקשיח יש הגדרה של boot שנמצאת שם בשביל מערכת ההפעלה, ספציפית - בשביל וינדוס. וינדוס בודק את ההגדרה הזאת כדיי למצוא את כונן c. לינוקס מתעלם ממנה, אז תמיד שהייתי מתקין לינוקס (במחשבים אחרים) גם אני הייתי מתעלם ממנה כי היא לא משנה כלום במחשב אם לינוקס

הביוס שיש במחשב הזה מסובך יותר והוא מחפש בעצמו את ההגדרה הזאת כדיי למצוא מאיזה כונן קשיח לעלות, וכשאין אותה הוא לא מנסה בכלל לעלות מהכונן ונותן הודעת ERROR, אז חשבתי שהוא דפוק

הבעיה נפתרה אל ידיי הגדרת boot לאחת מהמחיצות בדיסק כדיי שהביוס ינסה בכלל לעשות ממנו בוט

פורסם

בשעה טובה! :) בכל זאת הייתי ממליץ לך לעשות עדכון BIOS בעתיד, אני רואה שהרבה מאוד BUGS תיקנו ב-BIOS החדש, אתה בעצמך יכול לקרוא :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים