עבור לתוכן

תאימות של כרטיס מסך למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש NVIDIA GTX 480 או NVIDIA GTX580 החדש שעומד לצאת אני לא יודע אם המחשב שלי

יכול להשתמש בכרטיס הזה

מידע על מערכת:

מעבד: Intel Core i5-650, 2.93GHz

מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit

זיכרון: 8GB DDR3 1066MHz

דיסק קשיח: 1TB 7200RPM SATA

כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT320M, 1GB

כונן: DVD Super Multi

חיבורים:

2 x USB2.0 מקדימה

4 x USB2.0 מאחורה

קורא כרטיסים

יציאה לאוזניות

כניסה למיקרופון

DVI

HDMI

http://www.up2me.co.il/v.php?file=65879361.png

תמונה מהתוכנה EVEREST

בבקשה תעזרו לי המהרה

פורסם

לפי המפרט אני מבין שמדובר במחשב "מותג" (אלה שמגיעים מורכבים מראש מחברות כמו DELL או HP). ככזה, הסיכוי שספק הכוח שיש לך יחזיק כרטיס מסך חזק הוא אפסי - וגם הייתי מוודא במקומך שיש לך מקום פיזי במארז לכרטיסים ארוכים כמו אלה שציינת.

פורסם
  • מחבר

איך אני בודק אם למחשב שלי יש ספק כוח מספיק טוב ?

פורסם

בתור התחלה יעזור לבדוק איזה ספק כוח מותקן אצלך בלל. אין אפשרות לדעת זאת עם תוכנות כלשהן, וגם מהמפרט לא תגלה כלום אם מדובר במחשב מותג. אין ברירה אלא לפתוח את המארז ולראות מה כתוב על הספק עצמו - או דגם וחברה, או הזרם המירבי במסילת ה12V שאמור להיות מצויין במדבקה. בלי אחד משני אלה אי אפשר יהיה לענות, ולא, תשובה כמו "כתוב 400W" לא תעזור.

אה, ועוד דבר: אם הכרטיס מסך הנוכחי מובנה בלוח בצורה כלשהי או מחובר בצורה לא סטנדרטית (כי מדובר בכרטיס שמיועד בכלל לניידים במקור), כדאי לוודא שיהיה לך לאן לחבר את הכרטיס החלופי (כלומר, חריץ PCIE*16 פנוי).

במאמר מוסגר אני אוסיף שניכר שלא השקעת שום מחשבה (לפחות לא מחשבה הגיונית) כשקנית את המחשב הזה. 8GB זכרון? כרטיס מסך לניידים? בטח גם שילמת עליו איזה 5000 שקל לפחות, נכון?

פורסם
  • מחבר

חוץ מזה ספק כוח אפשר להחליף או שזה דבר תמידי ?

פורסם

אפשר, אבל זו הוצאה נוספת - ספק טוב לכרטיס מסך כזה יעלה כ400 שקל. חוץ מזה, תקרא את ההערות שהוספתי להודעה הקודמת.

פורסם
  • מחבר

המחשב עלה לי 3600 ש''ח כשקניתי אותו ואני לא מבין הרבה במחשבים זה אבא שלי קנה לי אותו וגם בהערות שלך כתבת משהו על חיבור לא סטנדרטי מה הכוונה?

וגם אם זה כרטיס משסך לניידים אז זה אומר שהמחשב לא יכול להריץ כרטיסים בגודל מלא?

פורסם

אתה יודע מה - די עם הטלפון השבור הזה. תפתח את המארז, צלם את לוח האם עם כל מה שמורכב עליו, ותוסיף תמונה (מקרוב) של המדבקה על הספק. משם נמשיך.

פורסם
  • מחבר

אם אני אפתח את המחשב זה לא אומר שלא תהיה לי אחריות עליו יותר?

פורסם

תגיד לי - ואיך תכננת להרכיב לשם את כרטיס המסך שתקנה? בטלפתיה?

חוץ מזה, אחריות על מחשב (בין אם על חלקיו בנפרד ובין אם בשלמותו) אמורה להיות תקפה כל עוד לא הוכנסו שינויים במחשב. מדי פעם חייבים לפתוח את המארז ולו כדי לנקות אבק, לא? אין לחנות זכות להתנות את האחריות באי-פתיחת המארז.

פורסם
  • מחבר

טוב אני אפתח אותו ואעלה תמונה

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרת המחשב שלי הוא מחשב מותג אז נכנסתי לאתר של החברה ומצאתי מפרט מלא

http://il.packardbell.com/pb/en/IL/content/model/PT.U4602.023

ובכל מקרה אני מנסה להעלות את התמונות

פורסם

כמו שאמרת המחשב שלי הוא מחשב מותג אז נכנסתי לאתר של החברה ומצאתי מפרט מלא

אלא שכמו שגם אמרתי המפרט לא יתן כלום במקרה הזה... לא ברור לא מהו הספק, לא אילו אפשרויות הרחבה יש למחשב הזה ואפילו לא מהן המידות - אם כי המארז נראה פיצי לפי התמונות ואני בספק רב שיכנס לתוכי כרטיס מסך ארוך.

פורסם
  • מחבר

זה נכון הוא ממש קטן

פורסם
  • מחבר

המידות של המחשב שלי הם

אורך18 סמ

רוחב 29 סמ

גובה 29 סמ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים