עבור לתוכן

הגדרת access point של TP-LINK - בעיה מוזרה של איטיות..

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

קניתי לפני יומיים access point של TP-LINK ועקבתי אחרי המדריך באתר netcheif.

אני מניח שהצלחתי להגדיר את ה-AC בצורה תקינה כי הצלחתי להתחבר דרכו לאינטרנט, וגם הקליטה מלאה ועוד מדובר על מחשב שנמצא בקומת קרקע, אבל המהירות איטית בצורה לא נורמלית.

מהירות גלישה תקינה לחלוטין, אבל המהירות הורדה שאני מקבל עומדת על 1.5MB וגם זה בקושי - יש לי חבילת גלישה של 12MB, ולא נראה לי הגיוני שאני מקבל מהירות של מגה אחד.

אני חושב שאולי לא הגדרתי את ה-AP בצורה טובה או שאולי יש דרך אחרת להגדיר אותו על מנת לקבל מהירות יותר טובה.

הראוטר המרכזי הוא של LEVEL 1 והוא תומך ב-WDS.

הגדרתי ב-TP-LINK תצורה של Universal Repeater והכנסתי את ה-MAC של הראוטר המרכזי.

בצעתי לפני זה את כל הפעולות שהיה צריך לבצע לפי המדריך - ביטול DHCP וכ'ו..

אולי הייתי צריך לבחור בתצורה אחרת? אלו האופציות:

66309984.jpg

פורסם

הנתב LEVEL 1 שלך, חדש או ישן?

פורסם
  • מחבר

ראוטר יחסית חדש בתקן N עם תמיכה ב-WDS כמובן..

תודה על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

אם עברת על המדריך (http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm) ודאי ראית שהוספת AP מקטינה את מהירות העבודה האפקטיבית פי 2. התוצאה שאתה מקבל היא סבירה. שימוש ב-AP שמחבר לנתב אלחוטי הוא רלוונטי לנושאי גלישה ודוא"ל אבל ממש לא מתאים להעברת קבצים מסיבית -- לצורך זה נדרשת כבילה.

פורסם
  • מחבר

המון תודה על התשובה המפורטת =]

לפני ה-AP של TP-LINK היה לי AP של EDIMAX ודרכו קיבלתי מהירות של 5MB - כמעט חצי מהמהירות של החבילה שלי בפועל (12MB), ובגלל זה חשבתי שעשיתי אולי משהו לא בסדר.

אולי זה יכול להיות קשור גם ל-AP?

ועוד שאלה קטנה ברשותך, אני בחרתי בתצורה של Universal Repeater ולא Access Point אם זה משנה בכלל..?

רב תודות!

פורסם

אין לזה קשר ל-AP ולאופן ההגדרה שלו -- זו פשוט מגבלה של הטכנולוגיה.

פורסם
  • מחבר

השכלתי, תודה רבה על התשובות :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים