עבור לתוכן

התכוננתם כבר לבלאק פריידי בסוף החודש?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כל מי שחושב שהמבצעים שלהם לא משהו, שפשוט לא יקנה... אני מסכים שבאג יקרים בטירוף, אבל בבלאק-פריידי יש אחלה מבצעים(1+1)

למי שרוצה לדעת מה יהיה, שמעתי מחבר שעובד וזה לא בטוח שיהיה כנראה כמו בשנים קודמות 1+1 על מוצרי LOGITECH ומיקרוספט

ללא מע"מ על ניידים כנראה

וזה מה שידוע בינתיים... כנראה על מוצרי ישפאר לא יהיה וזה הבאסה הרצינית =\

• תגובות 45
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אמזון יתחילו לפרסם את המבצעים החל משבוע הבא ב 22 לחודש.

לפי המבצעים בשנה שעברה אין מה לצפות יותר מדי על מכשירים קטנים. עיקר ההנחות הן על מסכים גדולים ובאנדלים של הקונסולות

פורסם
  • מחבר

אמזון יתחילו לפרסם את המבצעים החל משבוע הבא ב 22 לחודש.

לפי המבצעים בשנה שעברה אין מה לצפות יותר מדי על מכשירים קטנים. עיקר ההנחות הן על מסכים גדולים ובאנדלים של הקונסולות

כבר עכשיו יש מלא מבצעים באיביי, לפני כמה ימים ראיתי באנדל של גיטר הירו ב30 דולר, בארץ עולה 600 שקל...

הבעיה שמעטים שולחים לארץ, ואם שולחים אז עם המשלוח כבר לא כזה זול

פורסם

זה יהיה ב26 לחודש?

פורסם

עזבו אתכם מדברים פיזיים(אוזניות, מקלדות וכו') - הם אוזלים, יש תור וחברה אנושית זה פויה.

אני מחכה למבצעים של gamersgate, getgames, steam... אין תור, מחירים מטורפים ואף פעם לא אוזל המלאי. תענוג.

פורסם

מעקב

פורסם

מעקב מאפשר לך להגיע לתגובות חדשות באותו נושא בלי צורך להיכנס אליו כל פעם מחדש דרך כללי>>ואז לדיון (במקרה הזה -התכוננתם כבר...)

אתה פשוט בחור בצד ימין למעלה באתר את הראה תגובות חדשות להודעות שלי

וזה מראה לך אם נכתבו דברים חדשו באותו נושא

פורסם

אם זה יהיה כמו בשנה שעברה כל מי שרוצה משהו ספציפי כדאי לו ללכת בשעות הראשונות לתחילת המבצע אחרת הוא יתאכזב.

פורסם

שנה שעברה לא היה משהו, לפני שנתיים היו מבצעים מטורפים אני זוכר, ובסניפים הגדולים גם אחרי היום הראשון היו כמויות עצומות של מלאי למגוון המוצרים.

פורסם

לא היה משהו, אבל עדיין מלאי Microsoft/Logitech חוסל לחלוטין. אני זוכר מנכ"ל שקנה כמעט את כל העכברים מתנה לעובדים שלו.

פורסם

מה התאריך המדויק?

פורסם

מה התאריך המדויק?

וגם, האם זה קשור תקופת החגים, או לא?

פורסם

אני בונה על ירידות מחירים לעכברים כבר כמה חודשים

עד מתי דאבל-קליק לא רצוני בכפתור שמאל?

פורסם

אני בונה על ירידות מחירים לעכברים כבר כמה חודשים

עד מתי דאבל-קליק לא רצוני בכפתור שמאל?

מחזק, גם לי בא להחליף עכבר.

מישהו יודע משהו על הורדת מחירים של אוזניות? יש סיכוי?

פורסם

למיטב זכרוני בשנים הקודמות האוזניות היו גם במבצע (לדעתי גם 1+1).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים