עבור לתוכן

התכוננתם כבר לבלאק פריידי בסוף החודש?

Featured Replies

פורסם

לי אישית יש כבר רשימות ;D אני מקווה רק שבאמת יהיו דברים שווים השנה

כעיקרון אני מתכנן לצייד את הPS3 בכל מה שיהיה במבצע, אם זה שלטי MOVE או שלטים רגילים, אבל שמעתי מחבר שעובד בבאג שכנראה לא יהיה מבצעים על מוצרי ישפאר

אז נסתפק באוזניות, רמקולים, הארדיסיקים :-X

• תגובות 45
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מבצע Black Friday מוריד את מחירים המופקעים של באג על ציוד הקפי למחירים של חנויות פרטיות ביום רגיל. לא משהו מיוחד. בארצות הברית Black Friday זה חגיגה צרכנית אמיתית.

פורסם

כל המשפחה הקרובה שלי (הורים ,אח, אחות) גרים בארה"ב אבל אני לא הולך לשלוח אותם לחפש לי דברים לא שאני צריך משהו מיוחד. SSD היה נחמד או עוד מחשב ומסך חצי סביר. אחרי שקניתי את ה25.5" 1920X1200 שלי יש השטלטות על המחשב שלי מצד אשתי והבת שלי (משחקת קומפי) . הנטבוק של אשתי לא יכול להריץ משחקים בכלל - ניסיתי minecraft והוא בקושי זז.

פורסם

יום שישי שחור? אתה גזען! למה גם יום אמור להיות שחור?! כי אתה לבן? לא לא לא זה לא הולך ככה, אנחנו באנו לפה עם כבוד, הבאנו לכם מוסיקה וסרטים, אפילו לבוש ואתה חתיכת גזעל קיללת את יום שישי? שישי שחור??? ומה זה יום חמישי? חמישי הסיני? או שלישי הצהוב? אתה לא בן אדם אתה תאמין לי.[

סבבה אני מסכים שיהיה יום שחור, אבל למה יום שישי?!!?!? אני רוצה שבת שחור! מספיק היינו עבדים אז הגיע הזמן לנוח, והיום המנוחה יהיה בצבע העור שלי!!!!

בברכה, מייק טייסון.

פורסם

עוד fail שנתי? רוב הדברים השווים נגמרים תוך שניה או בכלל לא נמצאים בחנות.

פורסם
  • מחבר

מבצע Black Friday מוריד את מחירים המופקעים של באג על ציוד הקפי למחירים של חנויות פרטיות ביום רגיל. לא משהו מיוחד. בארצות הברית Black Friday זה חגיגה צרכנית אמיתית.

אני מסכים לגבי זה שבארה"ב המבצעים מטורפים לגמרי, אבל אתה מדבר שטויות, המבצעים של באג לא רעים בכלל(לא כולם) אבל למשל ה1+1, שנה שעברה קניתי MX5500 ב500 שקל

יום שישי שחור? אתה גזען! למה גם יום אמור להיות שחור?! כי אתה לבן? לא לא לא זה לא הולך ככה, אנחנו באנו לפה עם כבוד, הבאנו לכם מוסיקה וסרטים, אפילו לבוש ואתה חתיכת גזעל קיללת את יום שישי? שישי שחור??? ומה זה יום חמישי? חמישי הסיני? או שלישי הצהוב? אתה לא בן אדם אתה תאמין לי.[

סבבה אני מסכים שיהיה יום שחור, אבל למה יום שישי?!!?!? אני רוצה שבת שחור! מספיק היינו עבדים אז הגיע הזמן לנוח, והיום המנוחה יהיה בצבע העור שלי!!!!

בברכה, מייק טייסון.

מצחיק.

עוד fail שנתי? רוב הדברים השווים נגמרים תוך שניה או בכלל לא נמצאים בחנות.

באמת המלאי נגמר מהר...

פורסם

מבצע Black Friday מוריד את מחירים המופקעים של באג על ציוד הקפי למחירים של חנויות פרטיות ביום רגיל.

ממש כך, עד אשר יוכח אחרת.

פורסם

לאחרונה אני רואה שבבאג המחירים לא כל כך מופקעים כמו שידעתי בעבר.

על מוצרים מסויימים כמובן.

פורסם

*מעקב*

לפחות עד שמישהו ייפתח ת'רד בלאק-פריידיי ראוי לשמו עם המבצעים שיש בכל מיני מקומות

פורסם

הבלק פריידי שקרב ובא, הוא רק בארץ? או שגם amazon.com כלולים בחגיגה :D

פורסם

למישהו יש קצת מידע על המבצעים? עכבר(ים) חדש(ים) יוכל לעשות לי טוב.... (אני צריך גם אחד קטן לנייד וגם אחד למשחקים לנייח...)

פורסם

בשנתיים האחרונות קניתי שם בblack friday מוצרים המחיר נמוך בהרבה משאר השוק, פשוט צריך לדעת מה כדאי לקנות שם ומה לא.

פורסם

ניסית אולי להריץ חיפוש "Black Friday" בגוגל...?

וחוץ מזה, כמה "ישראלי" המושג "בלאק פרידיי" נשמע לך?

אני לא יודע לגבי אמזון ספציפית, אבל אתה מוזמן לחפש.

פורסם

בלק פריידי זו מסורת צרכנית אמריקאית רבת שנים שבאג העתיקו. באותו יום חנויות מציעות הנחות משמעותית במטרה להיפטר ממלאי ולהגדיל רווחים. [br]פורסם בתאריך: 16.11.2010 בשעה 15:06:16

בשנתיים האחרונות קניתי שם בblack friday מוצרים המחיר נמוך בהרבה משאר השוק, פשוט צריך לדעת מה כדאי לקנות שם ומה לא.

יש מציאות, אני לא אומר שלא, אבל לא כמו בלק פריידי אמיתי בארצות הברית. אפילו לא קרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים