עבור לתוכן

איזה מעבד עדיף למישחקים: Q8300 או Q8400 ?

Featured Replies

פורסם

היי

רציתי לדעת איזה נותן בוסט יותר למישחקים , הQ8300 או הQ8400 ?

כרגע יש לי E6500 שלא ממש חזק , האם Q8300 ישפר לי משמעותי?

לא חושב על הQ9500 ,Q9400 .

רוני

פורסם

זה מאוד תלוי ברזולוציה שבה אתה משחק. ברזולוציה גבוהה למעבד יש פחות משמעות ויכול להיות ש-OC יניב לך שיפור משמעותי.

זה גם תלוי במשחקים שבהם אתה משחק. אם הם יודעים לנצל ריבוי ליבות אז יש סיכוי שהשדרוג ישתלם, אם הם מעדיפים דווקא תדר, אז השדרוג כנראה לא ייתן לך הרבה.

המעבד שלך הוא Pentium Dual Core E6500?

בכל מקרה ההבדל בין המעבדים אליהם התייחסת הוא רק בתדר כך שקניית הזול יותר מביניהם וביצוע OC כדי לפצות על הפרשי התדר, אם יהי צורך, זאת אפשרות טובה מאוד. אגב, אתה קונה חדש או מיד שנייה?

פורסם
  • מחבר

היי

הרזולוציה שלי היא 1680X1050 עבור המישחקים , יש לי E6500 2.93 GHZ . עדיף חדש.

מישהו בפורום אמר לי שהQ8400 ממש לא מומלץ למישחקים, זה נכון?

פורסם

באופן כללי סדרת ה-Q8xxx לא ממש מומלצת למשחקים בגלל שחוץ מריבוי ליבות היא לא מציעה יותר מדי. יוצאים מהכלל הם משחקים שמנצלים ריבוי ליבות על תדר, אבל בחתך רוחב זאת אל סדרה מומלצת במיוחד לשימושים האלה.

לא צריכה להיות לך בעיה באופן עקרוני לשחק במשחקים עם ה-E6500 שלך. אולי הבעיה המשחק עצמו או בשילוב עם הכרטיס מסך שלא מתאים לכל מיני הגדרות שבהן אתה מעדיף לשחק.

איך בדיוק הבעיה עם המעבד הנוכחי באה לידי ביטוי?

אם נניח בסוף יתברר שכדאי לך לשדרג מעבד, אז כבר כדאי לך לשדרג פלטפורמה. תמכור את הנוכחית ותקנה מערכת מבוססת Athlon IIx4 לדוגמה.

אם אתה לא רוצה למכור את הציוד הנוכחי, תוכל לקנות עדיין מערכת מבוססת Athlon IIx3/4 ולהשתמש בזיכרונות הקיימים שלך וזה יצא לך לא הרבה יותר יקר מ-Q8xxx חדש.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק מאוד, מעבדיי AMD תמיד נתנו יותר למישחקים עם עלות נמוכה יותר, היתי עושה אובר קלוקינג למעבד, אבל אני לא יודע זאת, אולי תוכל לעזור לי ,אני ינסה לצלם את הביוס של לוח האם , אני יודע להרכיב מחשב מ-0 כולל התקנות , אבל באובר קלוקינג לא,

אשמח עם תעזור לי , אני יודע שלי יש אפשרות ביגלל הקירור הטוב של המעבד.

אם מדובר על מעבד AMD , אז על איזה אתה ממליץ שיתן לי בוסט טוב ל6850?

רוני

פורסם

OC זה עניין של ניסוי וטעייה, בעקרון זה לא משהו מסובך רק תהליך שצריך להקדיש לו קצת זמן. בהתחלה צריך להשקיע גם זמן בלמידת העיקרון.

תוכל להתחיל מקריאת המדריכים באתר, להבין את הבסיס ואז לפנות לפורום 'אוברקלוקינג' אם יהיו לך שאלות נוספות או בעיות.

ואני התכוונתי שכבר עכשיו עם המעבד שלך בתדר סטוק לא צריכה להיות לך בעיה אמיתית בהרצת רוב המשחקים ברזולוציה הזאת.

פורסם

הדיון הקודם שלך עדיין פה בעמוד הראשון, למה צריך לפתוח עוד אחד???

כבר ענו לך שם >:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים