עבור לתוכן

הקנס על חנייה בחניית נכים הוגדל ל-1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה פאקינג מתנדב להיות פקח תנועה? :kopfpatsch:

:screwy:

לא, אני במה שמוגדר יחידות מיוחדות/ כח רכוב. כאמור אני לא בא להיות מניאק ובמה שקשור לחנייה בלילה, מתעלם מהרוב מלבד חנייה על נכים.

השבוע לדוגמה אני חוזר מהמשמרת (תמיד חוזרים לתחנה בסוף המשמרת למלא דו"ח פעילות) ובדרך הבייתה פתאום אני קולט על ויצמן פה (רחוב ראשי) מכונית עומדת באמצע הכביש בלי תזוזה כאילו הכביש של אבא שלו וכל המכוניות נאלצות לעבור פס לבן רצוף ולהפריע לתנועה ממול כדי להמשיך לנסוע.

עצרתי ליד הנהג, שאלתי אם הכל בסדר, הלה הודיע כי "הוא מחכה לאשתו שתרד", אמרתי שהוא יוכל לחכות לאשתו שתרד לו גם בבית ולא פה באמצע הכביש (לא סתם, אבל ממש רציתי לומר לו את זה) ופשוט ביקשתי שיזיז את הרכב לאחד המפרצים עשר מטרים משם. הבחור הזיז את הרכב ואני המשכתי לדרכי.

בקיצור אלא אם כן זה קיצוני, אני לא נטפל לאף אחד, לא מתפקידי "לחפש" את האזרח בקטנות אלא לשמור עליו.

*להבדיל מפקחי עיריות שיש להם יעדי דוחות בדר"כ וזו עבודה בשבילהם ולא התנדבות.

הסמכות של מתנדב שלא עבר קורס (כמוני כרגע) מוגדר "כח אבטחה" וככזה אין לנו סמכויות מעצר אלא אם לידנו שוטר אז אנחנו למעשה רוכבים 4 שעות בלילה ועושים ספורט ומשמשים כ "מודיעין שדה" שזה אומר אם אנו רואים משהו, אנו מדווחים בקשר ומייד מגיעה ניידת לטפל בארוע.

*אלא אם כן אנו רואים מול העיניים פגיעה בגוף או ברכוש. קרי, אונס, שוד, פריצה, אלימות.

עכשיו התקבלתי לקורס יח"מ (קורס יחידות מיוחדות) כדי לקבל סמכות שוטר ומדים (לא שאני אלך איתם כי כאמור ביחידת האופניים לא לובשים מדי שוטר כי זה לא מתאים לפעילות ספורטיית כשלנו וגם מכנסי שוטר רגיל ייקרעו ברגל ימין עקב השרשרת תוך רגע). לדוגמה אם אעשה משמרת בניידת, כן אלבש.

תכני הקורס הם: פעילות חבלנית עויינת, טיפול בנוער, אלכוהול, סמים, אלימות במשפחה, ביצוע מעצר, חיפוש גופני, זנות, פשע מאורגן, שוהים בלתי חוקיים, נשק וכדומה...

• תגובות 35
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אני אעמוד ברחוב וייצמן בגבעתיים לחכות לחברה שלי ויבוא לי מישהו על אופניים ויבקש שאני אזוז אני כנראה אתפוצץ לו מצחוק בפנים :-X

פורסם
  • מחבר
:nixweiss:
פורסם

הקנס הזה לא ימנע מערסים שלקחו את המכונית של אבא שלהם עם תו הנכה שלו לחנות בחניית נכים כך שזה לא ממש משנה.

פורסם

יכול להיות שלא.

אבל אפשר לקוות שזה יגרום לאבא של הערס לדפוק מכות לערס הקטן, לפגוע לו במפשעה, להפוך אותו לעקר ובכך לפטור את המין האנושי מהגנים המיותרים שלו.

פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר כל קטין עבריין מפחד מאבא שלו. אתם צריכים לראות מה קורה שתופסים אחד "גבר גבר" כזה עד גיל 18שמפגין התנהגות כמו הבחור למעלה ומזמינים את הוריו שיבואו לקחת אותו כי הוא עושה X. רק מלראות את אבא הוא מתחנן שנשכח מכל הסיפור והוא יעשה הכל כדי שאבא לא יגיע...

הכל חינוך. אתה מחנך את הבן לשים זין על החוק, הוא ישים זין. אתה מחנך אותו ברגע שבפעם הראשונה הוא הפר את החוק, הוא יזכור את זה לפעם הבאה.

מאוד קשה לחנך מבוגר או מישהו שגדל בלי אבא בבית, בלי יד ברזל מנחה ששמה לו בילדות גבולות גזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים