עבור לתוכן

בעיה - המחשב מצפצף גם שהוא על הWIN (המחשב תקין)

Featured Replies

פורסם

בעיה קצת מוזרה נראה לי

קודם כל אני יגיד שהמחשב פועל בסדר גמור בלי בעיות ברוך השם הWIN עולה בלי בעיה והכל בסדר

עכשיו לבעיה, כל פעם שהמחשב עושה פעולה - נקרא לזה "שהמחשב חושב" יש ציפצופים שאחריי הרבה זמן הגעתי למסקנה שזה מהלוח אם כנראה...

נגיד אני לוחץ רענן יש ציפצוף חלש כזה או שהמחשב מתקין משחק /תוכנה יש ציפצוף ארוך בלי הפסקה עד שההתקנה נגמרת אז כמו שכתבתי מתי שהמחשב חושב

בהתחלה חשבתי זה מהערכת נושא ששמתי (SEVEN REMIX WINDOWS 7) אבל זה לא כי מחקתי אותה לבדוק, חשבתי אולי איזה לחצן בעכבר חלוד ועושה מן רעש כזה אבל לא

כיביתי את הרמקולים ועדיין יש את הציפצוף! פה הבנתי שזה מהלוח אם כנראה...

מה לעשות? זה מחרפן הציפצופים האלה זה דפק לי תמוח!!! אני כבר שומע ציפצופים לבד... זה נשמע לכם מצחיק אבל זה עצוב... :/

הלוח אם שלי הוא ASUS P5GD1 אם אתם צריכים

אשמח לעזרתכם!

פורסם

תבדוק קודם כל אם הוא מתחמם יכול להיות שזו אזהרה מחימום יתר או משהו כזה . אם לא תנתק את הרמקול שיש בלוח אם וזהו

פורסם
  • מחבר

אין מצב שהוא מתחמם כי החלפתי גוף קירור + משחה טרמית למעבד לפני חודש

(בצורה יחסית מקצועית, חבר שלי מבין בזה) ודרך אגב מאז המחשב עובד יותר טוב ועולה יותר מהר אבל לא זה נושא הבעיה...

איך בדיוק אני מכבה את הרמקול של הלוח אם? (הלוח אם שלי ASUS P5GD1 PRO)

פורסם

קודם תוודא שזה באמת הבעיה, אתה יכול לבדוק את הטמפרטורה באמצעות התוכנה HWMonitor.

תבדוק טמפרטורה בזמן מנוחה ובזמן מאמץ.

יש סיבה מסויימת שהוא מצפצף זה התראה בדרך כלל סוג של כשל במערכת.

פורסם

תבדוק את המאוורר או את ההתראה של כשל מאוור בביוס

תסתכל שחיברת את המאוורר לחיבור cpu ולאsystem בלוח

פורסם

תתקין ASUS PROBE כדי לדעת

פורסם

תבדוק שבטעות לא חיברת/החבר חיבר את הרמקול של המארז לחיבור של הטעינה בלוח(שאמור להיות מחובר הled)

פורסם
  • מחבר

הציפצוף הזה זה עוד מלפני שהחלפתי גוף קירור זה כבר איזה חצי שנה +

עריכה:

טוב עכשיו בדקתי טמפרטורות עם EVEREST

המחשב דיי במאמץ (יש לי מחשב ישן אז בשבילו זה מאמץ) הוא מעתיק משחק (5 ג'יגה) מהארד דיסק נייד למחשב

לוח אם - 39-40 מעלות (ASUS P5GD1 PRO)

מעבד - 51 מעלות (ליבה PROCCECOR לא זוכר איך כותבים את זה, זאת ליבה שמתחממת יחסית לאחרות PENTIUM 4 3.2GHZ)

כרטיס מסך - 72 מעלות WTF?) GIGABYTE GEFORCE 6600GT)

הארד דיסק - 39 מעלות SEGEATE 500GB

אבל משהו מפתיע שעכשיו גיליתי יש רק 100 מגה ראם פנויים מתוך 1 ג'יגה... אולי בגלל זה זה מצפצף כי המחשב מתאמץ מאוד?

פורסם

הכל יכול להיות תוסיף עוד סטיק של 1GB תראה אים הוא עדיין מצפצף.

פורסם

אם זה צפצוף ב-PITCH גבוה יכול להיות שמדובר ברכיב אלקטרוני פגום על לוח האם (פעם זה קרה לי גם על המעבד עצמו)

זה יכול להיות שזה גם מאחד הקבלים על לוח האם (הכי סביר)

פורסם
  • מחבר

וואי איזה סיפור זה... איך אני אמור לדעת? אני לא מבין בקבלים בלוח אם אני לא יודע מה צריך להיות מחובר ואיפה...

פורסם

לרוב תחפש קבל שהוא נפוח על הלוח אם.

פורסם

מחזק

badCapSm.jpg

כמו כן הייתי מנסה גם ללכת בדרת השלילה (לנתק כל מה שאפשר חוץ מהלוח - כ.מסך, דיסקים, כונן אופטי\קשיח וכיוב)

הניחוש שלי לגבי קבלים מבוסס על נסיון - אבל זה לא חד חד ערכי

אני גם יכול להגיד לך שאם בלוח שלי הייתי מגלה שזה אחד הקבלים לא ייתי שובר את הראש והייתי מחליף את הלוח (ואני יודע איך להחליף קבלים - אין לי כח לעניין).

פורסם

אים יש לך ניסיון בסיסי אתה יכול לנסות להחליף לבד קבל

עים מלחם, קבל יעלה לך גרושים לעומת לוח חדש,

אים אתה לא מבין בזה קנה את הלוח הכי זול שעונה לך על הדרישות.

פורסם
  • מחבר

טוב אני כבר מיואש אני לא יודע מה לעשות עם המחשב המסכן הזה... יש לו 5 שנים וחצי בלי לשפר כלום! (רק הארד דיסק כי הקודם נידפק וגוף קירור רגיל של אינטל למעבד)

עוד איזה חצי שנה בע"ה אולי אני יקנה מחשב חדש וזהו...

תודה בכל זאת לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים