עבור לתוכן

בקשת המלצה ללוח אם

Featured Replies

פורסם

שלום,

בעקבות בעיות בלוח אם החדש שלי, אני מחפש לוח אם חדש.

*תומך במעבד Intel Core 2 Quad Q9300

*בעל אופציה לזיכרונות בטכנולוגיית DD2 וDD3

*עדיפות ללוחות אם של Intel

*תמיכה עתידית במעבדים החדשים (i5\i3)

*מחיר נמוך

תודה לעוזרים!

פורסם

*תומך במעבד Intel Core 2 Quad Q9300

*תמיכה עתידית במעבדים החדשים (i5\i3)

אין דבר כזה. או Q9300, או מעבדים חדשים.

פורסם
  • מחבר

אין דבר כזה. או Q9300, או מעבדים חדשים.

אין לוח שתומך בשניהם?

הלוחות החדשים יותר לא תומכים במעבדי הquad?

פורסם

ארכיטקטורת אפיק תקשורת שונה לחלוטין, אפילו השקע הפיזי למעבד בלוח האם שונה.

פורסם

מה הדרישות שלך מלוח האם?

דרישות הן:

1. סוג וכמות חיבורים (כגון SATA, חריצי PCI-E וכו').

2. תמיכה ב-CFX/SLI

3. האם מתוכנן OC (ביקשת לוח אם של Intel שלרוב לא מציעים אפשרות ל-OC אז אני מניח שהתשובה פה היא לא).

4. מספר חריצי זיכרון ותמיכה בנפח זיכרון מרבי.

כשאתה מוצא את הלוח הזול ביותר בתושבת 775 שעונה על כל הדרישות האלה, מצאת את הלוח שלך.

לשאלות שלך.

1. אין לוח שתומך גם וגם (יש, אבל זה גימיק מיותר). רוב הלוחות לתושבת שאתה צריך הם עבור זיכרון DDR2 שאותו אני מניח שיש לך כבר. אין טעם לקנות לוח שתומך ב-DDR3 כי זה לא ייתן לך כלום וסתם תצטרך להוציא כסף על זיכרון חדש.

2. למה דווקא לוח של Intel?

3. כמו שכבר נאמר, אין כזה דבר. לוחות לתושבת 775 (מעבדי ה-C2D, C2Q וPentium Dual Core לא תומכים במעבדים החדשים יותר, והלוחות למעבדים החדשים יותר לא תומכים במעבדים לתושבת 775).

מהן בכלל הבעיות בלוח אם הנוכחי שלך? כתבת ב'לוח אם החדש שלי' כך שמשתמע בין השורות שמדובר במערכת חדשה יחסית. אם הוא חדש ומדובר על תקלה טכנית, כדאי לך לפנות למקום שממנו קנית ולנצל אחריות.

פורסם
  • מחבר

היה ברשותי לוח Gigabyte P35C DS3R

ובעקבות בעיות עם החנות, אין לי למי לפנות לתיקון. אשמח לקבל לוח אם דומה לו בתכונותיו. (יציאות, מקומות וכו')

בחרתי באינטל מניסיון העבר, תמיד היה אמין, יציב וללא תקלות.

אני מחפש משהו שתומך בDDR2 וDD3 מכיוון שכרגע אני משתמש בDD2 ומעוניין בעתיד להוסיף עוד זיכרון DD3.

עניתי על כל השאלות שהבנתי, אני לא מומחה בתחום.

פורסם

אני מחפש משהו שתומך בDDR2 וDD3 מכיוון שכרגע אני משתמש בDD2 ומעוניין בעתיד להוסיף עוד זיכרון DD3.

בלוחות שתומכים בשני סוגי הזיכרונות לא ניתן לשלב אותם. או DDR2 עובדים, או DDR3 עובדים. ביחד המחשב לא יעלה.

פורסם

אתה קונה מחנות מסוימות?

בעקרון כל לוח יתאים לך מכיוון שלא ציינת דרישות מיוחדות.

כפי שנאמר, תרד מנושא ה-DDR3 זה מיותר לגמרי עבורך.

פורסם
  • מחבר

אין לי העדפה לחנות מסוימת, רק שתהיה באיזור חיפה.

יש לך המלצה על דגם טוב?

פורסם

שכחתי לשאול, מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

עד אלף שקלים,

כמה שיותר זול יותר טוב.

פורסם

לפי התיאור שתארת עד כה לגבי הדרישות שלך מהלוח, לוח כמו GA-EP41-UD3L מצוין עבורך. יש בו 4 חריצי זיכרון (DDR2) שיאפשרו לך להרחיב זיכרון בעתיד, ציינת שזאת דרישה. אם מספיקים לך שני חריצי זיכרון אפשר לחסוך אפילו עוד קצת.

רק קח בחשבון שאין בו שבב גרפי מובנה, יצאתי מנקודת הנחה שהממחשב מיועד למשחקים ולכן הנחתי שיש לך כרטיס מסך ייעודי.

פורסם
  • מחבר

יש לך גם המלצה ללוח של אינטל?

וכן, יש לי כרטיס מסך נפרד.

פורסם

לא יודע כמה ואיזה לוחות Intel לתושבת 775 זמינים במלאי של החנויות, ואתה ממש לא צריך להתעקש על לוח של Intel, לרוב אתה מקבל יותר בלוח של חברה אחרת (בעיקר יכולת לבצע OC), אבל כל לוח המבוסס על ערכת שבבים (Chipset, נתון שמופיע במפרט הלוח) G41 או G43 יתאים לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים