עבור לתוכן

לא מצליח ליצור/לפתוח פרוייקט VC++ ב VS2008 תחת WIN7 64BIT

Featured Replies

פורסם

יש לי שני מחשבים.

על הנייד יש ווינדווס 7 32 ביט, עליו אין בעיה ליצור פרוייקטים של C++/VC++.

על הנייח יש ווינדווס 7 64 ביט, גם עליו מותקן VS2008. אין שום בעיה לעבוד על פרוייקטים ב C#, אבל כשאני מנסה לפתוח פרוייקט ישן ב C++, או VC++, אני מקבל את השגיאה שבתמונה.

ניסיתי שוב להתקין על הנייח את VS2008, הפעם בחרתי שיתקין כל מיני דברים שהיה רשום שם 64 BIT כמו CRYSTAL REPORT ושטויות כאלה שלא נראה לי קשורים, אבל בכל זאת.

רק לציין, שכן מופיע לי בחלון ב VS2008 , ליצור פרוייקט חדש ב VC++ אבל בכל זאת אני מקבל את השגיאה.

הבעיה היא לא בפרוייקטים, כי על הנייד הם נפתחים ללא בעיה.

ניסיתי להיכנס ל COMMAND LINE של VS2008 ולעשות RESET PACKAGES (משהו בסגנון) אבל זה לא עזר.

זקוק לעזרתכם ידידיי!!

עריכה:

הבעיה עדיין קיימת גם לאחר הסרה של VS2008 ו VC EXPRESS 2010 והתקנה של VS2008 מחדש על FULL..

אפילו לא מצליח ליצור פרוייקט חדש.. אותה הודעה קופצת.

יש פה מישהו שכן מצליח לפתוח פרוייקט ++VC תחת WINDOWS 7 64BIT??

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה שאתה מתאר אומר שיצרת את הפרוייקט תחת 32 ביט (תוכנה שנכתבה תחת 32 ביט).

וסביבת הפיתוח אומרת לך שהסביבה לא מתאימה. אולי כדאי דווקא שתתקין 32 ביט? (זה לפחות יתקין לך את התמיכה).

פורסם
  • מחבר

זה היה החשד שלי בהתחלה. אבל אחרי זה אמרתי לעצמי שזה לא שאני מנסה להריץ משהו שקימפלתי ב 32 ביט על 64 ביט, אלה פשוט לפתוח את הפרוייקט (הקובץ SLN או VCPROJ) שהם בסך הכל מין קבצי XML ואין שום סיבה שה VS2008 שעובד ללא בעיה על ווינדווס 7 64 ביט לא יצליח לפתוח אותם. כמו אין שום בעיה בלפתוח פרוייקט שעשיתי על ה 32 ביט ב #C על ה 64 ביט.

מה שדי שולל את מה שאתה אומר, זה שבמערכת עם ה 64 ביט אני אפילו לא מצליח ליצור פרוייקט חדשה ב ++C, אז אין ממש קשר למעבר מ 32 ל 64 ביט.

עכשיו, כשאני עושה ב VS2008 HELP ו ABOUT, זה נראה כאילו רק ה #C מותקן (מצורפת תמונה) וזה תמוהה לגמרי כי התקנתי הכל חוץ מ VB. גללתי עד הסוף למטה ו ++VC לא מופיע.

פשוט שגעון, סיימתי להתקין VC++ EXPRESS 2010 והוא אפילו לא עולה.... רואים את המסך טעינה של התוכנה ולא קורה כלום. פשוט שגעון........

יאללה נעשה שוב הסרה...

אם למישהו יש רעיונות בינתיים זה יהיה מצויין.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תתקין C++ Redistributable Lib.

פורסם
  • מחבר

^

היו מותקנים לי איזה 4-5 כאלה לפני שעשיתי UNINSTALL ל VISUAL STUDIO:

2008 X86

2008 64BIT

2005 X86

2005 64BIT

2010 גם היה לא זוכר איזה, כנראה כשהתקנתי את ה EXPRESS 2010 זה התקין אותו.

מחקתי את כולם, למקרה שהייתה איתם איזשהי בעיה.

עכשיו אחרי שהתקנתי מחדש את VS2008 משום מה יש לי רק את 2005...

בכל מקרה אני מוריד עכשיו את ה 2008 X86 ואת ה 64BIT ואדווח בהמשך.

אני גם מוריד SP1 לVS2008 ממיקרוסופט, משום מה זה איטי לאללה וייקח לזה עוד איזה 7 שעות לסיים את ההורדה וההתקנה אז אני אעדכן כבר מחר כנראה, תודה בינתיים לילה טוב!

פורסם

אתה צריך C++pack גם של 64 וגם של 86, הסרה של VS לא מסירה אותם, בכל מקרה SLN יפתח לא משנה במה, הוא יקפיץ לך הודעת שגיאה שאתה לא יכול להריץ פרוייקטים של 64/סביבה אחרה על Express, בנוסף לזה עד כמה שאני זוכר EXPRESS לא תומך ב64 ביט(לפחות ב2008 לא הייתה תמיכה).

פורסם
  • מחבר

אוקיי זה לא ממש הבנתי על איזה PACK אתה מדבר...

אני מוריד את ה C++ Redistributable32 ו 64 ביט בנפרד, יש חבילה שמגיעה עם שניהם ביחד או מה?

עדכון:

לא עזרו לי ה REDISTRIBUTEABLE...

בכל מקרה, אחרי חיפושים הרבה יותר מעמיקים בגוגל נתקלתי סוף סוף באיזה פורום עם מישהו שגם הייתה לו אותה בעיה והצליח לפתור אותה באמצעות : devenv /setup ב PROMPT של VS2008

הכל נפתח כמו שצריך, אין שום בעיה לקמפל ולהריץ...! C++ מופיע ב HELP->ABOUT והכל טוב ויפה. משום מה ההתקנה המקורית לא התקינה אותו כמו שצריך.

תודה לכם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים