עבור לתוכן

צריך המלצה לכסא מחשב עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אפשר לחרוג אפילו עד 1000 ש"ח במקרה שממש מומלץ.

אני עורך וידאו ואני יושב שעות על גבי שעות על המחשב.ולפעמים כבר כואב לי אגב .

אז במקום לשבת על הכסא של המטבח החלטתי להשקיע בכסא יקר.

יש למשהו המלצה על כסא נוח ובריא לגב?

פורסם

הכי טוב, ללכת לאופיס דיפו או חנות דומה ולנסות כסאות , כי בסופו של דבר, נוחות זה עניין אישי.

מה שכן חשוב שיהיה, תמיכה טובה לגב בישיבה זקופה, ורצוי משענות ידיים שמתכוונות בגובה, מאד חשוב בעבודה מול מחשב שתיהיה תמיכה לכל היד (מהמרפק עד כף היד) בגובה שמתאים לעבודה נכונה על מנת למנוע כאבי מפרקים ובעיות אחרות.

פורסם
  • מחבר

אבל חוץ מנוחות חשוב גם שזה יהיה כסא איכותי ושלא יהרס לי אחרי חודש

פורסם

כיסאות יש הרבה , כמובן מחברה נניח כמו "צורעה" או משהו כזה ( דרך אגב אם אתה רוצה לרכוש משהו נורמלי במחיר שפוי , תסתכל באופיס דיפו את ה"פגומים" כאלו שנפגמו מעט בתצוגה , יש לך הנחות של אפילו 50% על כיסא כמעט חדש לגמרי שהמראה קצת פגום )

אבל יש לי שתי הערות חשובות ביותר , הראשונה , אל תקנה סיני מחורבן , הם מתבלים במהירות חבל"ז , הם רק ניראים טוב בחנות ובשניה על השעון שמסתיימת האחריות הם נגמרים - זה לא להאמין .

הדבר השני הכי חשוב שאני יכול להמלמליץ לך זה "רשת" רכוש כיסא עם רשת ולא ריפד בד ולא עור , מזיעים כמו סוסים בתוך הכיסא , עור דוחה את הזעה ולכן אתה יכול אחרישעה לשבת בתוך ביצה/שלולית , בד סופג את הזיעה ואחרי מספר חודשים הסירחון עולה לשמים .

רשת , רק רשת .

לסיכום :

חברה מוכרת ( אפשר מתצוגה )

רשת ( לא בד/עור - גם לא היקרים ) ( בטח לא עור סיני שהעובי שלו זה מיקרון והמיסבים שלו מפלסטיק )

פורסם

waxman

ראיתי פה בעבר המלצה

אמרתי נלך נבדוק

ללא ספק מה שאתה מקבל זה הרבה מעבר למה שאתה משלם

חברה מעולה, איכות גבוהה ביותר, מחירים מעולים

הלכתי לאולם תצוגה, ישבתי על כסאות, התרשמתי, והמחירים היו נמוכים יחסית

מומלץ לבדוק

פורסם

כסא מצוין הוא האלפא C3 של צרעה

ממש נוח ואני משתמש בו הרבה זמן

גם בבית וגם בעבודה

http://www.tzora-global.com/chair.asp?num=525&cat_id=351

הפיצ'ר של הזווית השלילית לדעתי עושה את כל ההבדל

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כסא מצוין הוא האלפא C3 של צרעה

ממש נוח ואני משתמש בו הרבה זמן

גם בבית וגם בעבודה

http://www.tzora-global.com/chair.asp?num=525&cat_id=351

הפיצ'ר של הזווית השלילית לדעתי עושה את כל ההבדל

:xyxthumbs:

מה המחיר שלו? לא כתוב לי באתר

פורסם

הם בכוונה לא כותבים מחירים,

תרים אליהם טלפון.

אני קניתי בכ-550 שקל אבל זה היה מזמן

ואני לא זוכר בדיוק.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

הם אמרו לי שזה עולה 620 וזה נראה לי יקר.

והובלה עולה 100 ש"ח זה יוצא 720.

פורסם

בחולון יש את רהיטי הכח. הדגמים היקרים הם איכותיים. קניתי כסא ב750 ש"ח, והוא מרגיש מאוד בריא.

פורסם

אני עושה גרפיקה אל המחשב לאורך שעות, ולא משתמש אם כיסא מיוחד

במקום זה :

יש לי 3 תחנות עבודה מחוברות ברשת, שאני יכול לעבור ביניהן כמה שבא לי (שמור באחת ופתח בשניה מאותה נקודה). באחת אני יושב מזרחית אל הריצפה (מסך עומד על מארז בגובה המתאים), באחת מזרחית קצת יותר גבוה ובאחת אם "כיסא של חדר מורים" (כיסא שהמסגרת שלו היא צינור אחד ארוך מקופל). אם אני עובד בתחנה אחת ומתחיל "להרגיש" את התחנת עבודה, אני עובר לאחת אחרת מיידית

בתחנות עבודה האלה אני מסתכל אל המסך בזוויות קצת שונות, ומחזיק את הלוח מקשים והעכבר בצורות שונות (כל הצורות נוחות ולא מאמצות את הידיים) כך שאני לא תקוע באותה צורה

יש לי כמה גופיי תאורה קטנים שאני מזיז כדיי ליצור תאורה נוחה וקצת שונה בכל פעם, כדיי לא לאמץ את העיניים

בכל התחנות אני נמצא רחוק מהמסך ואני משתמש אם zoom כדיי לראות דברים קטנים ולא מתקרב למסך

פורסם
  • מחבר

איך הכסא "אינדיגו" של waxman ?

פורסם

נשאלת השאלה גם : מה ההבדל בין הדגם אינדיגו לבין ה F15? שניהם של ווקסמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים