עבור לתוכן

עזרה בשינוי הלחצנים בפיפא 2004....

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להסביר לי איך משנים את הלחצנים כי חיפשתי בכל המשחק ולא מצאתי........ואני משתגע@!

פורסם

הם שכחחו לשים את האופציה הזאת לפני שהם שלחו לייצור המוני.... תוכל למצוא את האפשרות הזאת רק אחרי שתתקין את פאץ' 1.1 דרך ה-AutoUpdater.

פורסם

עשיתי check for update וזה התקין את הפאטצ', אבל כשאני נכנס למשחק אין לי את האופציות החדשות שהפאטצ' אמור להביא. התקנתי כבר פעמיים ואין לי את האפשרויות החדשות שאמורות להיות. מישהו יודע איך אני יכול להתקין בעצמי את הפאטצ' הזה? או לפחות איך לעשות שזה יפעל?

פורסם
  • מחבר

ואיפה אפשר להוריד את הפאט'צ הזה?

פורסם

עשיתי check for update וזה התקין את הפאטצ', אבל כשאני נכנס למשחק אין לי את האופציות החדשות שהפאטצ' אמור להביא. התקנתי כבר פעמיים ואין לי את האפשרויות החדשות שאמורות להיות. מישהו יודע איך אני יכול להתקין בעצמי את הפאטצ' הזה? או לפחות איך לעשות שזה יפעל?

הוראות לעדכון:

How To Install PC Patch :

1. Use Disk 1 and let the Autorun menu pop up

2. Click on "Check For Update"

3. You will be brought to the patch update webpage where you must choose your location (Europe or North America)

4. Click on the green button that says "Check For Update". When it says "Download Patch" click it again.

5. It will begin downloading without showing progress. Don't worry just wait.

6. When the button shows "Patch Installed", DO NOT, I repeat, DO NOT immediately close the window. Just let it stay there for a further 5-8 minutes just to be safe after you see the "Patch Installed" button displayed. This is for precaution(it really pays to be safe)

7. After waiting, you should close the window. It should close fine without any lockups.

8. Run the game and you should see the difference.

נלקח מתוך האתר http://www.fifa04.com/

פורסם
  • מחבר

תודה אני מקווה שאני יצליח...

פורסם
  • מחבר

הצלחתי להתקין את הפאט'צ......אבל עכשיו אני נכנס לחלון הזה של הלחצנים...אני לוחץ על אחד מהלחצנים בשביל לשנות כפתור אבל זה לא משתנה לי......

לעוד מישהו יש את הבעייה הזאת .....? ניראה לי זה פשוט , פשוט אני לא מבין איך לשנות אותם.......

פורסם

כן גם לי יש את אותה בעיה בדיוק, וקראתי גם על עוד הרבה אנשים עם אותה בעיה.

שאלה יותר טובה לשאול אם יש מישהו שהאופציה של שינוי המקשים באמת עובדת לו,

והוא הצליח לשנות אותם?

פורסם

עשיתי את העדכון ובכלל לא מצאתי איפה הפירוט של המקשים נמצא..

מישהו ייכול לפרט קצת איפה בדיוק הוא נמצא?

פורסם

חחחחחחח

כמה באגים

אימאלהההההההההההההה

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין אחרי שאמרו שהם כל כך ניסו והשקיעו במשחק הם לא היו יכולים להכניס כמה דברים בסיסים.!! אז היינו מחכים עוד שבוע........

מישהו יודע אם יצא משחק בלי באגים או שזאת הגירסא האחרונה??

פורסם

בואנה EA ממש פישלו בגדול, שחכו להכניס את פונקצית שינוי המקשים... LOL ;D

פורסם

הצלחתי להתקין את הפאט'צ......אבל עכשיו אני נכנס לחלון הזה של הלחצנים...אני לוחץ על אחד מהלחצנים בשביל לשנות כפתור אבל זה לא משתנה לי......

לעוד מישהו יש את הבעייה הזאת .....? ניראה לי זה פשוט , פשוט אני לא מבין איך לשנות אותם.......

גם לי יש את הבעיה הזאת.....

מישהו יודע אך מסדרים את זה???

פורסם

תקנו את המשחק המקורי ותתקינו את הפאטצ' הרשמי של EA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים