פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים מישהו יכול להסביר לי איך משנים את הלחצנים כי חיפשתי בכל המשחק ולא מצאתי........ואני משתגע@!
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים הם שכחחו לשים את האופציה הזאת לפני שהם שלחו לייצור המוני.... תוכל למצוא את האפשרות הזאת רק אחרי שתתקין את פאץ' 1.1 דרך ה-AutoUpdater.
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים עשיתי check for update וזה התקין את הפאטצ', אבל כשאני נכנס למשחק אין לי את האופציות החדשות שהפאטצ' אמור להביא. התקנתי כבר פעמיים ואין לי את האפשרויות החדשות שאמורות להיות. מישהו יודע איך אני יכול להתקין בעצמי את הפאטצ' הזה? או לפחות איך לעשות שזה יפעל?
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים עשיתי check for update וזה התקין את הפאטצ', אבל כשאני נכנס למשחק אין לי את האופציות החדשות שהפאטצ' אמור להביא. התקנתי כבר פעמיים ואין לי את האפשרויות החדשות שאמורות להיות. מישהו יודע איך אני יכול להתקין בעצמי את הפאטצ' הזה? או לפחות איך לעשות שזה יפעל?הוראות לעדכון:How To Install PC Patch :1. Use Disk 1 and let the Autorun menu pop up2. Click on "Check For Update"3. You will be brought to the patch update webpage where you must choose your location (Europe or North America)4. Click on the green button that says "Check For Update". When it says "Download Patch" click it again.5. It will begin downloading without showing progress. Don't worry just wait.6. When the button shows "Patch Installed", DO NOT, I repeat, DO NOT immediately close the window. Just let it stay there for a further 5-8 minutes just to be safe after you see the "Patch Installed" button displayed. This is for precaution(it really pays to be safe)7. After waiting, you should close the window. It should close fine without any lockups.8. Run the game and you should see the difference. נלקח מתוך האתר http://www.fifa04.com/
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים מחבר הצלחתי להתקין את הפאט'צ......אבל עכשיו אני נכנס לחלון הזה של הלחצנים...אני לוחץ על אחד מהלחצנים בשביל לשנות כפתור אבל זה לא משתנה לי......לעוד מישהו יש את הבעייה הזאת .....? ניראה לי זה פשוט , פשוט אני לא מבין איך לשנות אותם.......
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים כן גם לי יש את אותה בעיה בדיוק, וקראתי גם על עוד הרבה אנשים עם אותה בעיה.שאלה יותר טובה לשאול אם יש מישהו שהאופציה של שינוי המקשים באמת עובדת לו,והוא הצליח לשנות אותם?
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים עשיתי את העדכון ובכלל לא מצאתי איפה הפירוט של המקשים נמצא..מישהו ייכול לפרט קצת איפה בדיוק הוא נמצא?
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים מחבר אני לא מבין אחרי שאמרו שהם כל כך ניסו והשקיעו במשחק הם לא היו יכולים להכניס כמה דברים בסיסים.!! אז היינו מחכים עוד שבוע........מישהו יודע אם יצא משחק בלי באגים או שזאת הגירסא האחרונה??
פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים הצלחתי להתקין את הפאט'צ......אבל עכשיו אני נכנס לחלון הזה של הלחצנים...אני לוחץ על אחד מהלחצנים בשביל לשנות כפתור אבל זה לא משתנה לי......לעוד מישהו יש את הבעייה הזאת .....? ניראה לי זה פשוט , פשוט אני לא מבין איך לשנות אותם.......גם לי יש את הבעיה הזאת.....מישהו יודע אך מסדרים את זה???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.