עבור לתוכן

עזרה בקניית קונסולה חדשה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סבבה וזה , אבל ב1800 אני מביא עם זה גם את שלושת המשחקים היחידים שאני אוהב ורוצה

בארץ תוסיף ל2100 עוד 300 שקל למשחק והופ אתה ב3000 שקל !!! 1200 שקל יותר ! שווה את הסיכון

למרות שאני עדיין לא סגור על זה בכלל - בגלל עניין המחיר אולי אני יעדיף לקנות בארץ אקסבוקס פרוץ עם שתי שלטים אני יכול להשיג ב1500 השאלה עם הפלייסטיישן שווה אתה ההבדל

• תגובות 35
  • צפיות 9.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בסופו של דבר גם אם קנית בארץ במקרה שתשתמש באחריות של היבואן שולחים את הקונסולה לחו"ל. מצד שני יכול להיות שיביאו לך קונסולה זמנית, לא בטוח אם עושים את זה או לא תשאר מישהו עם ניסיון.

לא חסר מעבדות בארץ כמו VGS שנותנים שירות טוב ומחירים סבירים, גם ה PS3 קונסולה אמינה יחסית.

בקשר לקונסולות עוד כמה נקודות שלא העלו פה:

1. ה PS3 SLIM רועש יותר מה 360 SLIM. הכונן של ה PS3 הדק עושה רעש גבוה ומציק למרות שהוא פחות מורגש כשמשחקים, שאר הקונסולות עושות רעשים בתדרים נמוכים שפחות מפריעים גם אם הם חזקים באותה מידה.

2. ה PS3 SLIM לא עומד בצורה יציבה ואם רוצים להעמיד אותו צריך לקנות מעמד. מומלץ גם שהוא יהיה עומד כי פיזור החום שלו פחות טוב משל הדגם הישן (כתוצאה מזה שהוא נמוך יותר ויש לו מאוורר קטן יותר), אם מעמידים אותו שטח הפנים שלו עם האוויר גדול יותר ומונע חימום של החלק התחתון (אצלי הקונסולה בחדר לא מאוורר כל כך ואחרי שאני מסיים לשחק השולחן שהיא נמצאת עליו מאוד חם).

3. למרות שה LIVE בתשלום (60$ לשנה למרות שאפשר עדין למצוא ב 50$) יש לו יתרון גדול אם אתה רוצה לשחק ברשת עם חברים, הרבה יותר קל לסדר משחק עם חברים ובכללי הקהילה שם יותר מסודרת.

4. חלק מהמשחקים עובדים טוב יותר בקונסולה מסויימת, תבדוק בביקורות אולי במשחקים שמעניינים אותך יש יתרון לקונסולה מסויימת.

5. אם אתה רוצה לקנות MOVE (חיישני תנועה בערך כמו מה שיש ב WII) ל PS3 מומלץ לקנות את זה בארה"ב, ההפרש הוא כמה מאות שקלים. אם אתה רוצה לקנות קינקט ל 360 כדאי לבדוק שבאמת ניתן להשתמש בקינקט אמריקאי בארץ.

פורסם

אני לא יכול להעיד על אחרים אבל ה PS3 SLIM שלי שוכב וממש לא מתחמם בצורה רצינית. אה והוא גם לא עושה רעש בכלל לא מהכונן ולא משום דבר.

לגבי משחקים שעובדים יותר טוב בקונסולה מסוימת זה באמת היה ככה בעבר אבל בשעתיים האחרונות 99% מהמשחקים מקבלים את אותם ציונים.

לגבי המשחקים שאתה רוצה אז מ shopto:

COD : 270 ש"ח

Red Dead : 150 ש"ח

Pro 2011 : 185 ש"ח

עדיין משתלם לך להביא מארה"ב אבל זה בלי ספק לא ה 300 שקל למשחק שהזכרת.

מכל המשחקים שקניתי ל PS3 (ויש כמה שקניתי ממש כשהמשחק יצא) עוד לא יצא לי לקנות משחק ביותר מ 280 שקל (על COD האחרון בתקווה שהוא יגיע כבר!!!!)

כשאת רוב המשחקים אני קונה ב 90-150 ש"ח מקסימום

פורסם

לא יודע אם שווה לקנות בחו"ל ההפרש בין המחירים שרמת למחירים ב PCGAMES קטן ומ PCGAMES המשחקים יגיעו מהר יותר.

http://www.youtube.com/watch?v=Zquzx5-rHk8

תשמע את ה-"אי אי" המציק שהוא עושה כשהוא קורא מהדיסק, התדר הרבה יותר גבוה והישן וגם יותר חזק. אותו דבר גם אצלי, לבן דוד שלי יש 80G ושומעים הבדל גדול ברעש בין שלי לשלו.

פורסם

לצערי ל pcgames בדרך כלל אין את רוב המשחקים במלאי, Red Dead Redemption לדוגמה לא קיים להם עכשיו במלאי ועולה 224 ש"ח

לא יודע מה איתך אבל 74 ש"ח הבדל למשחק זה דיי משמעותי מבחינתי.

pro 2011 אמנם זמין במלאי אבל עולה 231 שקלים שזה 45 שקלים הפרש, עדיין הרבה לטעמי

COD היחיד שבאמת משתלם לקנות דרכם (265 שקלים) והוא מתוכנן להגיע אליהם ביום רביעי ככה שאני בכלל לא בטוח שהוא יגיע אלי מהר יותר מ shopto.

אם אתה מזמין 3-4 משחקים בשנה אולי ההפרש לא כל כך משנה לך אבל אם אני מזמין 20-30 משחקים בשנה ההפרש הזה כבר משמעותי ביותר מבחינתי

לגבי הקול אני אבדוק כשאגיע הביתה אבל אם לא שמתי לב לזה עד עכשיו אז כנראה שזה ממש לא משמעותי

פורסם

אם לא שמת לב לזה עד עכשיו אז כניראה שהרסתי לך את החיים :smile1:

ברגע ש RDR יחזור למלאי המחיר שלו ירד. לא ניראה לי שהוספת משלוח במחירים של SHOPTO, תזכור שבקניות גדולות מ PCGAMES לא משלמים על המשלוח מה שמוריד את ההפרש. מחישוב שעשיתי עם משחקים חדשים שעוד ל יצאו (הזמנה מוקדמת של KILLZONE 3 , LBP2 , GT5) ועוד כמה משחקים שעוד לא קניתי כמו GOW3 ההפרש יצא בסביבות ה 100 שקל (מחיר כולל של כל הקניה) וזה לא כולל משלוח. תוסיף משלוח וההפרש קטן לסביבות ה 50 שקל.

בכל מקרה מי שרוצה לקנות מחו"ל שימהר לפני שיכנס החוק החדש כי אז הקניה מחו"ל תעלה בערך כמו קניה מבאג :pissed:

פורסם

קודם כל הוספתי משלוח למחירים מ shopto, דווקא למחירים מ pcgames לא הוספתי משלוח כי הנחתי שהוא יהיה בחינם.

עכשיו אם יצא לך הפרש של 100 שקל אז איך ירדת ל 50 אחרי משלוח? משלוח מ shopto זה 2.5 ליש"ט שזה בערך 15 שקל ומ mymemories זה 1.5 ליש"ט שזה בערך 9 שקלים. בכל מקרה זה לא 50.

ולגבי החוק החדש של הדואר אז בינתיים זה נדחה :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3984659,00.html

פורסם

נחמד, לא ידעתי שביטלו את החוק המוגבל הזה. גם המשלוח יותר זול ממה שזכרתי, כניראה התבלבלתי עם חנות אחרת שאפשרה משלוח מהיר שבדרך כלל יקר בהרבה.

פורסם
  • מחבר

המחירים שציינתם בו הם פחות או יותר כמו של אמאזון זה לא עקרוני

מה שעקרוני זה איך מביאים PS3 מארצות הברית בצורה הכי זול מבחינת משלוח ולא להיתפס במכס ?!

בלי האופצייה שמישהו יביא לך כי כרגע זה לא אפשרי

פורסם
  • מחבר

מישהו ? מהי הדרך הכי טובה לעשות הזמנה מאמאזון לארץ ?

פורסם

אתה לא יכול לרכוש מאמזון.

אתה לא יכול להביא קונסולה בלי להיתפס במכס.

אתה לא יכול למצוא כזה דייל שישתלם לך להביא כולל מכס מחו"ל , אל תשכח אין אחריות.

אתה כן יכול לבקש ממישהו שירכוש בשבילך קונסולה וינסה "להבריח" אותה במכס.

שמע לי רכוש מהארץ את המכשיר ואת השלטים/משחקים מחו"ל.

פורסם

המחירים שציינתם בו הם פחות או יותר כמו של אמאזון זה לא עקרוני

מה שעקרוני זה איך מביאים PS3 מארצות הברית בצורה הכי זול מבחינת משלוח ולא להיתפס במכס ?!

בלי האופצייה שמישהו יביא לך כי כרגע זה לא אפשרי

הסיכוי שחבילה כזאת לא תיתפס במכס מאוד נמוכה

זאת חבילה גדולה אז תשכח מזה

תיקנה את הקונסולה בארץ ויתר הדברים מחול

פורסם
  • מחבר

מה המחיר הכי טוב שאפשר לקבל על PS# 160GB .? יש לי אפשרות לקנות אותו ב1750 מישפאר . האם אפשר למצוא יותר זול עם אחריות ?

פורסם

מה המחיר הכי טוב שאפשר לקבל על PS# 160GB .? יש לי אפשרות לקנות אותו ב1750 מישפאר . האם אפשר למצוא יותר זול עם אחריות ?

כנס לזאפ

פורסם

אתה בטוח 160G של ישפאר ב 1750 ?

בכל מקרה אני עשיתי חיפוש דיי רחב ולא ממש מצאתי במחיר הזה אלא ב 1850 של ישפאר זה הכי זול נראה לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים