עבור לתוכן

עזרה בקניית קונסולה חדשה

Featured Replies

פורסם

שלום ,

אני רוצה לקנות XBOX / Playstation 3 ופשוט לא החלטתי מה עדיף ?

נצא מנקודת הנחה שהמחיר הוא אותו מחיר , וכנראה שלא אפרוץ את הקונסולה כי אני רוצה לשחק באינטרנט .

מה עדיף ? וגם , אשמח להסבר על סוגי האקסבוקס והפריצות שלו .

תודה

• תגובות 35
  • צפיות 9.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תיקח PS3 .

פורסם

הדיון על הפריצת לא ייעשה במסגרת הפורום וזאת מכיוון שהוא בניגוד לחוקי הפורום.

לגבי ההחלטה בין Xbox ל-PS3 עלייך לקחת בחשבון תשלום חודשי/שנתי על שירות האונליין של מיקרוסופט, מה שעלול לייקר עבורך את העלות הכוללת של הקונסולה במידה והיא תישאר אצלך מספר שנים ותמשיך לשחק באותו זמן באונליין.

שיקול נוסף הוא כמובן המשחקים שכל קונסולה מציעה ומכיוון שלכל אחד יש העדפות שונות, קשה יהיה לייעץ לך איזו קונסולה טובה יותר עבורך מבחינת היצע המשחקים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי לגבי המשחקים זה לא משנה בכלל כי התכנון ההתחלתי הוא COD BLACK OPS , RED DEAD , PES 2011 ככה שזה לא חלק מההחלטה .

כמה התשלום השנתי ? האם זה כל כך נורא ?

מה ההבדלים בין כל דגמי האקס בוקס .? ומה המומלץ ?

האם יש בעיה לקנות את הקונוסולה בארצות הברית מבחינת איזורים ומשחקים שלא יעבדו ?

פורסם

* ניתן לרכוש כרטיס Xbox Live Gold ל-12 חודשים ב-Ebay במחיר של כ-50 דולר.

* שני הדגמים הרלוונטים נכון להיום הם ה-250GB Slim וה-4GB Slim. ההבדלים העיקריים בין שני הדגמים הנ"ל הם נפח האחסון, המחיר ואוזניה + מיקרופון שמגיעים עם גרסת ה-250GB בלבד.

* אפשר לרכוש את הקונסולה בארה"ב אך המשמעות היא שתיאלץ לקנות משחקים שתומכים באזור NTSC או פתוחים לכל אזור (Region Free). מכיוון שהרבה ממשתמשי הפורום רוכשים משחקים זולים מבריטניה (עקב השער הנמוך היחסית של הליש"ט ומחירי המשלוח הזולים), כדאי לרכוש קונסולת PAL. חשוב לציין שגם נושא האחריות הוא משמעותי ותקלה בקונסולה שנרכשה בארה"ב משמעה תשלום עבור תיקון בארץ או שליחה של הקונסולה לתיקון בארה"ב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המהירה ,

לפי מה שאתה אומר עדיף לרכוש את הקונסולה בארץ אוקיי ..

לגבי גודל ההארד דיסק , האם זה באמת משנה ? בכל מקרה אפשר לחבר אחד חיצוני .

ומה לגבי דגם הELITE ? האם הוא לא אופצייה ?

וחוץ מזה , מה לגבי PS3 ? האם גם בו תהיה בעיה לרכוש בארצות הברית ?

ובסופו של דבר , מהי הקונוסולה המומלצת ?

פורסם

* ניתן לחבר דיסק קשיח חיצוני ל-Xbox 360 אך מדובר בפעולה יותר מסובכת לעומת הקלות שבחיבור דיסק קשיח ל-PS3 וזאת מכיוון שמיקרוסופט מעוניינת שירכשו את הדיסק הקשיח אך ורק דרכה.

* קונסולות ה-Slim עדיפות על פני הדגמים הקודמים (ה-Elite בתוכם) בעיקר בגלל תכנון שונה של לוח האם ומעבר לתהליך ייצור של 45NM, מה שאמור להפחית את תקלות החומרה בקונסולות. קונסולות ה-Slim גם זכו להוספה של רכיב WiFi פנימי כך שאין צורך לרכוש רכיב חיצוני כפי שהיה עד יציאת ה-Slim.

* הבחירה בין Xbox 360 ל-PS3 היא מאוד קשה ולכן עלייך להחליט מהן הדרישות שלך מהקונסולה ובאילו משחקים אתה מעוניין לשחק ורק אחר כך לבחור בין שתי הקונסולות. מכיוון שלאנשים שונים יש צרכים שונים ודרישות שונות, אין קונסולה אחת מומלצת אך באופן כללי אפשר להגיד שה-PS3 וה-Xbox 360 שתיהן עדיפות על ה-Wii ברוב המקרים.

פורסם
  • מחבר

כמובן , WII הוא לא אופצייה בכלל .

הצרכים שלי כמו שאמרתי הם משחקים כמו BLACK OPS , RED DEAD , PES וכו' , כל מה היית ממליץ ?

והאם גם לPS3 תהיה בעיה עם קנייה מארצות הברית ומשחקים מהארץ וההפך ? וגם מה חשיבות הדיסק באקסבוקס ? באמת משתמשים בזה ?

פורסם

משחקים כמו שכבר אמרו, ל XBOX הם תלויי אזור ול PS3 הם לא (אתה יכול לקנות מכל מקום וזה יעבוד רק צריך לדאוג שהם יהיו באנגלית)

ב PS3 יש גם נגן בלוריי אם זה משנה לך

ל PS3 יש דיסקים גדולים יותר ככה שמשחקים חדשים מגיעים על פחות דיסקים

השלטים שונים, יש אנשים שמעדיפים את השלט של ה XBOX ויש כאלה שמעדיפים את השלט של ה PS3, שווה לך לנסות בחנות את שניהם למרות שבסוף מתרגלים גם לזה וגם לזה.

לגבי המשחקים שציינת לא באמת משנה על איזו קונסולה תשחק אותם אבל אם תרצה משחקים יחודיים אז :

ל XBOX יש בעיקר את Halo ו Gears of War ועוד כמה מעטים

ל PS3 יש בעיקר את : Uncharted, God of War, Killzone, Little Big Planet ועוד (בגדול נראה לי שיש יותר ל PS3)

אתה יכול למצוא רשימות של כל המשחקים הבלעדיים לכל קונסולה בפורום.

ל PS3 יש שלטים כמו של ה WII ול XBOX יש את חיישני התנועה, לפי דעתי גם זה וגם זה מיותרים לגמרי ולא עוזרים לגיימרים רק למשפחות ולילדים קטנים.

נקודה אחרונה XBOX עולה כסף למנוי חודשי למשחק באונליין.

בגדול אני אישית מעדיף בגדול את ה PS3 אבל כל אחד וההחלטות שלו.

בהצלחה עם מה שלא תקנה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה עניתם לי על כל השאלות !!

כנראה שאחרי כל הפלוסים והמינוסים אני אלך על PS3 מארצות הברית - עולה 300 דולר שלט נוסף ושלושת המשחקים שציינתי יוצא לא כולל משלוח משהו כמו 1800 שקל - שזה המחיר של הקונסולה לבד בארץ עם שלט אחד .

פורסם

שים לב למכס!!

הם תופסים לא מעט חבילות גדולות (לפחות שלי) בזמן האחרון, מכס + מע"מ יכול לצאת בקלות עוד איזה 100$

פורסם
  • מחבר

גם אז המכשיר + 3 משחקים ושלט נוסף יעלה במקום 1800 יעלה 2100 ? עדיין זול בהרבה מהארץ .

השאלה מה קורה עם אחריות ? האם היא בינלאומית ?

פורסם

לא.

פורסם

אין ספק שעדיין זול בהרבה מהארץ, רק צריך להיות מודע לזה.

ולגבי האחריות... באמת שאלה קשה, אבל נראה לי שהייתי מסתכן בשביל המחיר הזה ומביא מחו"ל מקסימום משלמים על תיקון בארץ אבל כמובן שזה הימור

פורסם

קנה בארץ.אני קניתי ב2100 ש"ח ps3 160 GB+שלט נוסף אחריות לשנה,שירות מעולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים