עבור לתוכן

where is the damage in nfsundrgn

Featured Replies

פורסם

שמתם לב שאין DAMAGE ב underground או שיש??

פורסם

על מה לעזאזל אתה מדבר?

פורסם

האמת שלא יצא לי לנסות את הדמו, אז אני לא יודע אם יש אפשרות כזאת, אבל גם אם אין - זה בסה"כ דמו.. אין בו עוד המון דברים שיהיה במשחק המלא...

פורסם

באמת חבל שאין

זה הפתיע אותי לרעה

אני מקווה שבמלא יהיה

פורסם

אין Damage וגם לא יהיה.

שמת לב כמה קשה לשלוט על הרכבים ולהמנע מלהתקע בדברים? על כל תקיעה הכי קלה תצטרך להחליף חצי רכב.

פורסם

במשחקים הקודמים גם לא היה כמעט Damage נראה לעין.. יצרניות המכוניות לא אוהבות שמרסקים את המכוניות שלהן, גם לא באופן וירטואלי.

פורסם

הקשיבו נע אנשים , דיי דחוף , כמו שWAR HAMMER אמר גם לי הטקסטורות מרוחות מאוד ונראה פשוט מגעיל עד טימטום!! איך אני מסדר את זה? למה זה ככה? המכונית נראית באמת פצצה אבל הכביש נראה כמו מראה אידיוטית ומרוחה והביניינים עוד יותר! מזה?!

פורסם

תבטל את הMOTION BLUR כמו שאמרו בת'רד מקביל

פורסם

זה מגעיל שאין מנוע נזק מכונית נכנסת במכונית אחרת ב200 קמש כל מה שקורה לה זה שהיא קופצת באויר?! נו באמת..

מאכזב... אבל איך שהמכוניות נראות חבל על הזמן

פורסם

אם מיהו יוכל לענות לי על שאלה קטנה-למה המנוע כל הזמן נשרף בדראג?!

פורסם

חח manbot תעביר הילוך....

פורסם

כבר ניסיתי להוריד תMOTION BLUR וזה לא עוזר, הכל עדיין נראה מרוח יחסית , חוץ מהמכונית שרואים אותה יפה לאאלה! גם אם אני ניסיתי רזולוציה יותר גבוהה מ1024X768 אז זה משפר את החדות (כאילו פחות מרוח) אבל עדיין לא נראה כמו אצלכם! רק AA על הרמה הכי גבוהה עוזר כאן. גם הפונטים לא ברורים בתפריט ובמשחק עצמו! למה?!

פורסם

איך אתה יודע איך זה אצלנו??

הMOTION BLUR זה דבר יפה!

אני משחק על 1280X1024 בלי AA וAF, רק חלק ונראה טוב

פורסם

אם מיהו יוכל לענות לי על שאלה קטנה-למה המנוע כל הזמן נשרף בדראג?!

תלמד להעביר הילוכים...... ::)

stingeR-, נראה לי שרק אתה אוכל סרטים עם המשחק הזה. הכל מצויין וה-Motion Blur רק עוזר.

עריכה:

תנסה להפסיק גם את ה-Light Trails.

פורסם
  • מחבר

אתה מושך את ההילוך יותר מדי תסתקל בקו ישר מתחת ל סקאלה של ה NO2 תראה כשאתה מושך הילוך מופעים קוים בצבע אפור כש זה מגיעה לסוף המנועה נשרף. תעביר הילוכים כאשר נדלקת נורה ירוקה או כחולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים