פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים האמת שלא יצא לי לנסות את הדמו, אז אני לא יודע אם יש אפשרות כזאת, אבל גם אם אין - זה בסה"כ דמו.. אין בו עוד המון דברים שיהיה במשחק המלא...
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים אין Damage וגם לא יהיה.שמת לב כמה קשה לשלוט על הרכבים ולהמנע מלהתקע בדברים? על כל תקיעה הכי קלה תצטרך להחליף חצי רכב.
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים במשחקים הקודמים גם לא היה כמעט Damage נראה לעין.. יצרניות המכוניות לא אוהבות שמרסקים את המכוניות שלהן, גם לא באופן וירטואלי.
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים הקשיבו נע אנשים , דיי דחוף , כמו שWAR HAMMER אמר גם לי הטקסטורות מרוחות מאוד ונראה פשוט מגעיל עד טימטום!! איך אני מסדר את זה? למה זה ככה? המכונית נראית באמת פצצה אבל הכביש נראה כמו מראה אידיוטית ומרוחה והביניינים עוד יותר! מזה?!
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים זה מגעיל שאין מנוע נזק מכונית נכנסת במכונית אחרת ב200 קמש כל מה שקורה לה זה שהיא קופצת באויר?! נו באמת..מאכזב... אבל איך שהמכוניות נראות חבל על הזמן
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים כבר ניסיתי להוריד תMOTION BLUR וזה לא עוזר, הכל עדיין נראה מרוח יחסית , חוץ מהמכונית שרואים אותה יפה לאאלה! גם אם אני ניסיתי רזולוציה יותר גבוהה מ1024X768 אז זה משפר את החדות (כאילו פחות מרוח) אבל עדיין לא נראה כמו אצלכם! רק AA על הרמה הכי גבוהה עוזר כאן. גם הפונטים לא ברורים בתפריט ובמשחק עצמו! למה?!
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים איך אתה יודע איך זה אצלנו??הMOTION BLUR זה דבר יפה!אני משחק על 1280X1024 בלי AA וAF, רק חלק ונראה טוב
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים אם מיהו יוכל לענות לי על שאלה קטנה-למה המנוע כל הזמן נשרף בדראג?! תלמד להעביר הילוכים...... : stingeR-, נראה לי שרק אתה אוכל סרטים עם המשחק הזה. הכל מצויין וה-Motion Blur רק עוזר. עריכה: תנסה להפסיק גם את ה-Light Trails.
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים מחבר אתה מושך את ההילוך יותר מדי תסתקל בקו ישר מתחת ל סקאלה של ה NO2 תראה כשאתה מושך הילוך מופעים קוים בצבע אפור כש זה מגיעה לסוף המנועה נשרף. תעביר הילוכים כאשר נדלקת נורה ירוקה או כחולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.