פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים שלום, בכל פעם שאני מחבר משהו לUSB כלשהו במחשב אני מקבל הודעה שהמכשיר יכול לתפקד טוב יותר אם אחבר אותו לUSB 2.יכול להיות שאין לי פורטים כאלה במחשב? הוא יחסית חדש...
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים ניסית לחבר בחיבורים האחוריים וחיבורים שונים בכל פעם ?ומה דגם הלוח אם שלך ?
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים מחבר ניסית לחבר בחיבורים האחוריים וחיבורים שונים בכל פעם ?ומה דגם הלוח אם שלך ?כןGigabyte GA-MA78GM-US2H
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים מחבר כל הדריברים של הלוח אם שלך התקנתה ?נראה לי שכן.איך אני מודא את זה? בdevice manager לא ראיתי שום דבר חריג.
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים אפילו אם אין לך סימני קריאה או שאלה במנהל ההתקנים מומלץ להתקין את הדרייבר העדכני של הצי'פסטמה אתה מנסה לחבר ל- USB ?
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים שלום Asher82מומלץ לבצע עדכון ללוח אם כמו שהציע קודמי.אך אם במידה וזה לא עוזר תנסה שיטה ישנה אך טובה שיכולה לעזור לכניסות USB ואולי לבעיה שלך מי יודע...תכבה את המחשב ותוציא אותו מהחשמל תילחץ כ-10 שניות על כפתור ההדלקה של המחשב,זה מפרק את החשמל שנשאר..המשך גלישה מהנה,לוטם בזק בינלאומי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.