עבור לתוכן

ALTEC LANSING MX5021 vs Creative Gigaworks T40/T20

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות ביום ראשון רמקולים חדשים למחשב, אחרי חיפושים ארוכים צמצמתי את הבחירות שלי לרמקולים הנ"ל.

עכשיו מצד אחד קראתי הרבה ביקורות חיוביות על ה- MX5021 וזאת הייתה הבחירה הראשונה שלי , אבל מצד שני קראתי בכמה פורומים בחו"ל אנשים שאומרים שה - T40 עדיפים עליהם, ומכיוון שאיפה שאני מתכנן לקנות הם זולים ב- 300 (t40) ו - 600 (t20) שקל, נראה לי נכון לשאול על זה, כי וואלה , כסף לא גודל על העצים. וגם הרעיון של לוותר על סאב עצום שאני לא משתגע על להכניס לחדר קרץ לי.

למה הכנסתי את ה- T20 למשוואה? כי גם קראתי שאין הבדלים בינו לבין אחיו המעט יותר גדול מלבד טיפה יותר עוצמה שכנראה לא תהיה רלוונטית עבורי (לא מתכנן מסיבות בבית).

בבקשה אל תציעו לי את המיקרולב או משהו בסגנון כי פשוט אין לי מקום על השולחן ( זה יתרון גדול מבחינתי שהרמקולים של - MX5021 ממש קטנים מבחינת העומק)

אז לפער בכסף יש תמורה בין ה- MX5021 ל - t40 ? ובין ה- T40 ל- T20 ? או שלא כל מה שיותר יקר הוא יותר טוב?

יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם - Gigabyte MA785GM ואני משתמש כרגע ברמקולים של 200 שקל - Creative 2.1 SBS370 אז אפשר להניח שבכל בחירה שאעשה אני ירגיש שידרוג משמעותי, כן? (מצטער על כל השאלות פשוט יש לי פחד לקנות רמקולים שאני לא יכול לשמוע)

ושאלה אחרונה- אם אני מחבר אוזניות (hd202) לרמקולים אני ירגיש שיפור לעומת חיבור ישיר למחשב, או שאין קשר בין הדברים?

סליחה על הטירחון,

ותודה ענקית לעוזרים :yelclap:

פורסם
  • מחבר

מישהו ?

פורסם

לא יצא לי לשמוע את ה-MX5021.

אבל לדעתי, אתה משווה תפוחים לתפוזים.

ה-T40 רמקולים מצויינים למוזיקה, אבל למשחקים(וברמה מסויימת גם לסרטים) העובדה שאין להם סאב פוגעת בחוויה.

אני אישית מעדיף רמקולים בלי סאב למוזיקה.

אז תחליט מה הכיוון שלך.

בכול מקרה, למוזיקה כול בחירה תהיה שידרוג משמעותי.

רמקולים בד"כ לא מצטיניים ביציאת אוזניות איכותית, ה-T40 לא רעים באספקט הזה, אבל לא בטוח שהם יהיו יותר טובים מהיציאה על הבורד.

פורסם
  • מחבר

טוב הלכתי בסוף על האלטק. רק שאלה אחת, מומלץ להוסיף כרטיס קול או שהמובנה בלוח אם שלי Gigabyte MA785GM מספיק?

אם כדאי אז אני מעוניין רק בכרטיס קול חיצוני כרגע

איך הדגם הזה? Creative X-Fi X-mod USB2.0

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697404

אני יקבל שידרוג משמעותי או שאין הבדלים גדולים?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים