עבור לתוכן

לכל מי שמזמין מוצרים מהאינטרנט - מה בד"כ אתם מזמינים

Featured Replies

פורסם

ומאיזה מוצרים לא הייתם מרוצים?

פורסם

הדיון הזה שווה ערך ל: "לכל מי שאוכל מאכלים - מה בד"כ אתם אוכלים? אתם אוהבים אוכל? מאיזה מאכלים לא נהניתם?"

מה אתה רוצה בדיוק? :-\

פורסם
  • מחבר

לדעת למשל שמות יצרנים טובים כדי לא לקנות משהו טוב לא טוב. למשל כלי בית וטואלטיקה. זה לא שאלה של טעם אישי אלא של נסיון לא טוב

פורסם

נייר טואלט מ-DX? :silly:

פורסם

ויאגרה - לא הייתי מרוצה. >:(

פורסם
  • מחבר

לא משנה תשכחו מזה.

פורסם

הזמנתי רוסיה והיא היית מקולקלת

פורסם

דברים שיותר זולים או לא קיימים בארץ?

פורסם

אני פעם הזמנתי משהו מהאינטרנט והוא לא הגיע, מאז אני מאוכזב מהאינטרנט, וספק התקשורת שלי לא מוכן לפצות אותי על המשהו הזה שלא הגיע.

אין מישהו שלוקח אחריות על האינטרנט ועל הדברים שאפשר להזמין ממנו? מי שנותן לי אינטרנט צריך לקחת אחריות!

פורסם

LOL :kopfpatsch:

פורסם

אני פעם הזמנתי משהו מהאינטרנט והוא לא הגיע' date=' מאז אני מאוכזב מהאינטרנט, וספק התקשורת שלי לא מוכן לפצות אותי על המשהו הזה שלא הגיע.

אין מישהו שלוקח אחריות על האינטרנט ועל הדברים שאפשר להזמין ממנו? מי שנותן לי אינטרנט צריך לקחת אחריות!

[/quote']

אתה רציני או שזה בציניות?

:s05:

פורסם

לא משנה תשכחו מזה.

את זה.

פורסם

השאלה לא רלוונטית באדיבות ממשלת ישראל ודואר ישראל.

פורסם

קונדומים זול בצורה מאוד משמעותית להזמין מהאינטרנט,זה אחד הדברים הבולטים שקופצים לי לראש בנוגע לחיסכון מהיר בכסף.

פורסם

אתה רציני או שזה בציניות?

:s05:

תשמע, נכנסת למסעדה לאכול. התיישבת בשולחן. הזמנת מנה. ישבת וחיכית וחיכית וחיכית. המלצר בא ואומר לך, תשמע, מה שרצית לאכול, נגמר.

עכשיו, ישבת שעה במסעדה, חיכית וחיכית, נהיית רעב כבר, ואז באים ואומרים לך כזה דבר.

איך תגיב? מה תעשה? תבוא בטענות למלצר, ולמסעדה.

לא מעניין אותך שהאוכל נגמר, ולא מעניין אותך שהשליח לא הביא בזמן את חומרי הגלם למסעדה.

אתה כולה רוצה לאכול.

המסעדה זה האינטרנט. אני רוצה שהמסעדה תביא לי את האוכל. לא אכפת לי שלספק שלהם נגמרה הטונה, וגם לא אכפת לי שהם שכחו להזמין ממרח פטריות בצבע שחום. אני רעב, ואני רוצה לאכול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים