עבור לתוכן

איך פותחים HD ?

Featured Replies

פורסם

יש לי איזה 5-6 מתים ששוכבים באזור והרבה זמן אני מסתקרן מה יש בתוכם ,

מבלי להשתמש באופצית ה 5 קילו או במבדקי גובה מהקומה העשירית , איך אני פותח אותם ?

פורסם

אם זה ברגי כוכב, אז תלך לסניף הההום סנטר הקרוב לביתך ותבקש מברג פוסי.(FOSSY)

פורסם

יש להם ברגי "כוכב" אז תיקח מברג כוכב ותפתח........

פורסם

lol..

ודרוש לא מעט כוח לפתוח את הברגים (אגב, חלק מהם "מוסתרים" מאחורי המדבקות.. שים לב..), אז עדיף לנצל את פלאי הטכנולוגיה ולהשתמש במברגה חשמלית...

נ.ב.

טיפ קטן...

אם הם עדיין עובדים, זה נחמד מאוד לראות הרדיסק פתוח בפעולה !

(בייחוד לראות אותו גוסס, כמו שקרה עם ה-WD 2.5GB הישן שלי, שאחרי שהוא מת לי (המחט שזזה מצד לצד ועושה קולות של פטיש.. אני יודע שאני לא היחיד שזה קרה לו..) פתחתי אותו ודחפתי לו כל מיני חפצים חדים כשהוא הסתובב לו ב-5400 סל"ד...

פורסם

lol..

ודרוש לא מעט כוח לפתוח את הברגים (אגב, חלק מהם "מוסתרים" מאחורי המדבקות.. שים לב..), אז עדיף לנצל את פלאי הטכנולוגיה ולהשתמש במברגה חשמלית...

נ.ב.

טיפ קטן...

(בייחוד לראות אותו גוסס, כמו שקרה עם ה-WD 2.5GB הישן שלי, שאחרי שהוא מת לי (המחט שזזה מצד לצד ועושה קולות של פטיש.. אני יודע שאני לא היחיד שזה קרה לו..) פתחתי אותו ודחפתי לו כל מיני חפצים חדים כשהוא הסתובב לו ב-5400 סל"ד...

בואנה אתה יותר משוגע ממני ומגלוק!

אני אישית הייתי מצית אותם תוך כדי פעולה

פורסם
  • מחבר

lol..

נ.ב.

טיפ קטן...

בידור , בדיוק על זה חשבתי :))

עשיתי את זה על כונן CD שמתי מברג על דיסק שמסתובב :))

אחרי שניסרתי קצת את הכונן דיסקים עצמו ..

פורסם

טוס לניו יורק... תמצא גורד שחקים.

תעלה עד הגג ותפיל משם את ההארדיסק.

רוץ מהר מהר למטה והרי לך הארדיסק פתוח....

פורסם

אני חושש שאם הוא יפיל אותו מגורד שחקים, הוא יצטרך גם את כדי להוציא אותו מהאספלט (במידה וזה לא הרג אף אחד)

פורסם

:lol: :lol: :lol:

תעשה חיפוש בארכיון חדשות, פעם פירסמתי מדריך שמלמד איך לפתוח ת'הארד דיסק בצורה הכי נקיה שאפשר

פורסם

אני פתחתי אהרד דיסקים בלי מברג והשיטה היא פשוטה לעשות להם לינץ בסוף הם נפתחים אחרי היתעללות קשה

פורסם

הם ניראים בפנים דומים לפטפון...........

דן

פורסם

הם ניראים בפנים דומים לפטפון...........

דן

קצת מזכיר אבל האהרד דיסק מבפנים ניראה יותר יפה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים