פורסם 2002 במרץ 723 שנים אני מחפש שיר רוק אולי נחשב אפילו כבד שמתחיל במשהו כזה:wake upbla bla bla bla bla bla make upלא יודע את ההמשךהכל מתבצע בצרחות כמובןלמישהו יש מושג על מה אני מדבר? ??? ??? ???
פורסם 2002 במרץ 723 שנים אני מחפש שיר רוק אולי נחשב אפילו כבד שמתחיל במשהו כזה: wake up bla bla bla bla bla bla make up לא יודע את ההמשך הכל מתבצע בצרחות כמובן למישהו יש מושג על מה אני מדבר? ??? ??? ??? פההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה :lol: :lol: :lol: :biglaugh: חנקת את אמא שלי מצחוק!!!! כבד עלק.... טוב נו אולי תשדרג את עצמך עם הזמן System Of A Down - Chop Suey! :ylsuper:
פורסם 2002 במרץ 723 שנים חרא של שירלא נכון השיר דווקא די טובוהחתימה שלך לא נכונה זה הולך ככה:3 rings for the elve-kings under the sky7 for the dwarf-lords intheir halls of stone9 for mortal men doomed to dieONE for the dark lord on his thronein the land of mordor where the shadows lieone ring to rule theme all one ring to find themone ring to bring them all and in the darkness bind themin the land of mordor where the shadows lie
פורסם 2002 במרץ 723 שנים אני היתי צריך קצת לקצץ כי יש הגבלה רק ל200 מילם ולקחתי את זה מהספר (מתורגם לעיברית)
פורסם 2002 במרץ 723 שנים אני היתי צריך קצת לקצץ כי יש הגבלה רק ל200 מילם ולקחתי את זה מהספר (מתורגם לעיברית)אז אם אתה יודע שאתה לא יכול לתקוע את הכל לא חותכים היופי בזה הוא כאשר זה שלם תכתוב משהו אחר
פורסם 2002 במרץ 723 שנים 2.5 ליתר דיוק אל תעשים אותי שבארצינו הקטנתונת לא יודים לתרגם מה שיותר משמעותי זה שרושמים "תאשים" ו - "קטנטונת" ו"יודעים" ... !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.