פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים שלום רב,במידה ומחשב איטי מאוד,הזכרון 1G המעבד פנטיום 4 לא חדש אבל עושה את העבודההדיסק הקשיח הוא 40G.אני רוצה להבין את ההבדלים בין השניים:הפעולה הראשונה היא:א.אני מפעיל את תוכנת ה-CCLEANER ומנקה את כל הקבצים הזמניים וכד'ב.אני מבצע איחוי דיסקג.בדיקת דיסק ומקום פנוי בדיסקהפעולה השנייה:התקנה מחדש של המערכתהאם יש הבדל משמעותי בין השניים ואם כן מהו?אשמח להבין ???
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים אתה מתייחס ל3 דברים, לא שניים.תוכנת ניקוי, מנסה לנקות קבצים מיותרים, לא תמיד מצליחה.פרמוט, זה מחיקת הארדיסק שלם. כמובן שיצליח לנקות הכל.התקנה מחדש, אם תתקין אחרי פירמוט. אז בהחלט תקבל מערכת נקיה.אם תתקין על מערכת קבצים קיימת. ינקה לך את הרג'סטרי אבל ישאיר לך קבצים עודפים בתיקיית מערכת ההפעלה.
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים מחבר תודה על התשובה המהירה,ההתייחסות שלי היא לשני דברים האחד הוא ניקוי ואיחוי לבין התקנה מחדש בלבד.הבנתי ממה שאתה אומר שהתוכנה מנסה לנקות קבצים אך לא תמיד מצליחה באה אחוזים ואני מסכים עם זהוהבנתי את ההבדל של ההתקנה מחדש שאכן מנקה את הכל ומפעיל מערכת כחדשה,אבל אני רוצה להבין מבחינתמהירות האם רמת ההבדלים מורגשת מבחינת הלקוח?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.