עבור לתוכן

שאלות למי שקנה בזיגזג...

Featured Replies

פורסם

איך זה הולך שם?

קונים באתר ואז באים לקחת?

או שבאים לשם, בוחרים וקונים? (כמובן שזה עדיף :)) ובמקרה כזה - הבנאדם מסביר ומייעץ מה לקנות?

ואיך השירות?

ודרך אגב...יש חנות שקוראים לה "אייבורי מחשבים"...מישהו קנה שם פעם ויכול להמליץ/להזהיר (;D) ?

תודה...

פורסם

איך זה הולך שם?

קונים באתר ואז באים לקחת?

או שבאים לשם, בוחרים וקונים? (כמובן שזה עדיף :)) ובמקרה כזה - הבנאדם מסביר ומייעץ מה לקנות?

ואיך השירות?

אתה יכול לעשות את זה איך שאתה רוצה. אתה יכול לקנות באתר שלהם ולבוא לקחת את החלקים או לבוא אליהם ולעשות הזמנה מסודרת פנים אל פנים.

ואיך השירות?

מ-ע-ו-ל-ה, מעל לכל סטדנרט פה בארץ. השירות אדיב מאוד, הגון והמחירים שלהם מצויינים. אני חושב ששירות מעולה ומצויין כמו שמוצאים בזיגזאג לא נתן למצא בשום מקום אחר בארץ. הייעוץ שתקבל שם הוא מקצועי מאוד מאנשים בעלי ידע גבוה מאוד במחשבים, ולא אנשי מכירות מלוקלקים שינסו לקבור אותך עם מערכת פנטיום 4 מארז MINI ATX ולוח של חברה עלומת שם.

ודרך אגב...יש חנות שקוראים לה "אייבורי מחשבים"...מישהו קנה שם פעם ויכול להמליץ/להזהיר (;D) ?

"אייבורי מחשבים" זו חנות קברים לכל דבר בפריסה ארצית. בכל מקום בארץ יש להם מקברה. הם מפרסמים בחוברות של כרטיסי האשראי ובעיתונים של סופי שבוע, זה כבר אמר את הכל לא? אם לך זה לא אמר כלום אני יכול לומר לך את הדברים הבאים:

- הם מוכרים רק מחשבים מבוססי פנטיום 4 עם לוחות קבר וחלקי קבר.

- מגוון החלקים שלהם מאוד מצומצם ומדובר רק בחלקי קבר.

- הם מחברים את הכונן הקשיח והסידירום על אותו כבל IDE גם אם אלו ההתקנים היחידיים שיש במערכת.

- הם עושקים ממך "120 שקל תוספת ל2 יציאות USB נוספות" שגם כך אתה מקבל ב"חינם" כשאתה קונה את הלוח.

- הם אולי יראו לך מקום יותר מסודר מאשר זיגזאג או פלונטר, כי יש להם סוכני מכירות מלוקלקים כאלה שיעשו הכל כדי למכור לך את מה שנותנים להם למכור, ואין להם ידע של ממש במחשבים גם אם הם ינסו לופצץ אותך במושגים שיראו לך לא מובנים כמו "SDRAM בתקן החדש", שזה למעשה PC133 רק הם לא אמרים לך את זה או ינסו לפתות אותך עם מערכת מבוססת זכרון RDRAM מהיר, אבל כל שאר החלקים יהיו חלקי קבר זולים.

- הם אף פעם לא ייתנו לך מפרט מחשב מדוייק של מה שאתה הולך לקבל מהם, וגם לא ייתנו לך את החלקים המדוייקים שאתה הזמנת, ואחרי שתגלה את זה הם יאמרו לך שאתה החלפת את החלקים.

- כמו כל חנות קברים הם שמים לך מדבקה על גב ארון הקבורה(המארז) שמונעת ממך לפתוח את המחשב, שכן אם אתה פותח אותו ומסיר אותה את מסיר את האחריות כי, לדעתם, אתה לא "מדען אטום מוסמך" שיכול לתקן מחשבים רק ב"מעבדה" שלהם.

פורסם

תיזהר מאייבורי!!!!!

הם קברו חבר שלי עם כזה דבר:

p4-1400

128 rdram

geforce 256 32mb sdr

aoc 19" monitor

ועדו חתיכות חרא שכאלה......

וזיגזאג מעולים!

פורסם

באייבורי מוכרים בעיקר לוחות אם מוכללים של PC CHIPS או PCPARTNER כי את זה הכי קל לטכנאים שלהם להרכיב, הכל כבר נמצא על הלוח ואתה קבור עם מודם תוכנה עלוב, כרטיס קול ששומעים בו פחות טוב מטייפ של שנות ה-60 ו"כרטיס מסך" שעושק 8 מ"ב מה-RAM.

ל-ה-י-ז-ה-ר !

פורסם

באייבורי מוכרים בעיקר לוחות אם מוכללים של PC CHIPS או PCPARTNER כי את זה הכי קל לטכנאים שלהם להרכיב, הכל כבר נמצא על הלוח ואתה קבור עם מודם תוכנה עלוב, כרטיס קול ששומעים בו פחות טוב מטייפ של שנות ה-60 ו"כרטיס מסך" שעושק 8 מ"ב מה-RAM.

ל-ה-י-ז-ה-ר !

יש לי כזה :'(

פורסם

ל-א ל-ה-ע-י-ז ל-ק-נ-ו-ת ב-א-י-י-ב-ו-ר-י !!!!!!!!!!!!!!!!!!! כ-ל-ו-ם !!!!!!!!!!!

עזוב אותך מהחלקים המחורבנים שלהם (שזה חר** אחד גדול, שמן, מסריח, דביק ונוזלי בפני עצמו...).

יש להם השרות הגרוע ביותר בארץ !!!!!!!!!!!!

אוף....!! התכוונתי לגולל את הסיפור שלי מעל "דפים" אלה אבל ככל שהתעמקתי כך התעצבנתי יותר ויותר...

אז אני חוסך מכם את הסיפור. וזה לא מקרה חד פעמי (אלא 3 פעמים) וגם לא נציג אחד (אלא 4) וזה כן כולל טכנאי מחשבים שטיפל במחשב שלי והוציא ממנו חלקים תוך כדי שהוא אוכל סנדוויץ' מעל המארז ! ! ! !

(אחרי שהכריחו אותי להביא את כ-ל המארז רק בגלל שהארד דיסק אחד מת (אחרי 10 חודשים!!)

(זה היה קוואנטום פיירבול 10 ג'יגה, למי שמתעניין...).

ורק לידיעה:

חברה טובה שלי מהחוג למחשבים וכלכלה באוני' ת"א ושאר חבריה היו צריכים לבצע קנית ע-נ-ק

של 32 מחשבים ומסכים במפרט סוף הדרך - לא קנו באייבורי למרות שהם היו הכי זולים (באותה תקופה) כי לא רק אני נפגעתי אלא עוד 3 מחבריה !!!!

בקיצור ז** על אייבורי.

תודה

פורסם

הת'רד הזה הפך לתחרות של מי יכתוב יותר פעמים "עושקי קברים", אז הנה, אני הולך לשבור את השיא:

...עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים ...

אגב, זיגזג מצויינים. את רוב חלקי המחשב שלי קניתי אצלהם :xyxthumbs:

טוב, בואו נחזור לעניין האמיתי שלשמו התכנסנו כאן היום:

.....עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים ...

רגע, תנו לי לקחת ביס מהסנדוויץ'... טעים! :funn:

....עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים עושקי קברים ....

sarcasm/

Prog.

פורסם

ו"כרטיס מסך"

;D ;D ;D

פורסם

זיגזג מצויינים!!!

תיקנה שם ;)

השרות שלהם טוב

פורסם

תסע לשם תקנה פנים מול פנים

תכיר את אורן ואחיו שהם שניהם ממש אחלה!

בקיצור מומלץ בחום

פורסם

ואחיו

האממ... ;D

פורסם

הא?

פורסם

בימי שיש תוכלו להכיר שם גם את יובל..(לא חוויה נעימה אבל.. ;D )

פורסם

יובל מה אתה עובד שם?

פורסם

יובל סתם נדחף ;D

סתם....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים