עבור לתוכן

דרוש מישהו רהוט שבקיא בנושא עינייני המכס עליהם מדברים פה...הופעה ב-T.V היום!

Featured Replies

פורסם

פנו אלי מתוכנית "צינור לילה" של ערוץ 10.

הם מאד התעניינו בעיניין.

יש הזדמנות להופיע היום (!!!) בתוכנית...

מחפשים מישהו שיוכל להסביר את עצמו ואת כל הקבוצה הענקית הזו (שמפוזרת בפייסבוק ובמגוון פורומים) , את עמדתינו כנגד המהלך של דואר ישראל...

צריך מישהו\י שיוכל להסביר את העיניין כמו שצריך , בצורה קולחת ומבלי להאריך יותר מידי במילים.

קצר ולעיניין.

לפרטים: matan.assor@gmail.com

תודה מראש!

פורסם

האנשים שמסתובבים כאן ... הם לא בדיוק אנשים של טלווזיה. אל תפגע.

פורסם

"אל תפגע"?!

אתה לא חושב שאת ההתנצלות היית צריך לשמור לחברי הפורום, שבהכללה שלך פגעת בהם\בנו?

(ואני בטוח שכל אחד יכל, אם באמת היה בעל ידע מספק בנושא להסביר את העמדה של המתנגדים.)

פורסם

מאחר וכעת זה כבר לא רלוונטי, מה באמת נסגר עם זה בסוף? היה צינור/לא היה צינור? התייחסו לנקודה הזו? מי היה הנציג?

פורסם

היה משהו ?

פורסם

חביבי, עבדך הנאמן הופיע כבר פעמיים בטלוויזיה. ולא, לא ביפה והחנון...

אני בטוח שיש פה אנשים רבים שיכולים לדפוק הופעה רהוטה בטלוויזיה/רדיו - זה שאדם מתעניין בטכנולוגיה לא הופך אותו אוטומטית ל-"חנון" מרושל וחסר יכולת ביטוי.

בכל מקרה - מישהו בסוף קיבל צינור או לא?

פורסם

הגיע זמן לשון?

פורסם
  • מחבר

ככל שידוע לי - לא מצאנו מישהו שרצה לעשות זאת..וזה לא יצא אל הפועל.

פורסם

הגיע זמן לשון?

לא, זה עם אבשלום קור. וברדיו, לא?

אני בטוח שיש פה אנשים רבים שיכולים לדפוק הופעה רהוטה בטלוויזיה/רדיו - זה שאדם מתעניין בטכנולוגיה לא הופך אותו אוטומטית ל-"חנון" מרושל וחסר יכולת ביטוי.

בכל מקרה - מישהו בסוף קיבל צינור או לא?

בסה"כ ראיתי את האשכול הזה אחרי הפרק... אז אמרתי נצחק קצת,

כולכם נפלתם עלי.

אני לא עד כדי כך נאיבי להאמין לטלווזיה ...ועוד לראלטי.

אני משתתף בשאלה, מה נסגר בסוף, בניסוח המקובל - מי קיבל את הצינור?

פורסם

מי קיבל את הצינור?

אנחנו

פורסם

אני הייתי מחפש בפורום אופ-טופיק של carsforum יש שם מלא אנשים שמזמינים חלקים לרכבים וגם להם זה מפריע.

בד"כ ואני מדגיש בד"כ אנשים שם יותר בוגרים ויש שם כמה פרויקטים שיצאו לטלוויזיה כמו המאבק של האופנוענים והמאבק נגד המצלמות מהירות החדשות וכו'.

פורסם

ראיתי את האייטם הקצרצר שהיה ב"צינור", לדעתי לא עזר לתודעת האזרחים לבעיה. אני יודע שיש אנשים שזה בכלל לא מעניין אותם כי הם בקושי שמעו על אינטרנט ובטח שלא מזמינים דברים מאמזון.

לגבי פורום הרכבים, פעם הזמנתי מראה יד שניה לרכב שלי. עלתה לי פרוטות והמשלוח קצת ייקר את הרכישה אבל את ההפתעה האמיתית קיבלתי בארץ. מכס של 40% ומע"מ של 17% הפכו את הרכישה למבאסת במיוחד. יש מכס על חלקי חילוף לרכבים ואני מניח שהמוסכניקים בארץ לא ממש בוכים על זה.

מס הזוי על חבילות של דולרים בודדים והצעה למסות את האינטרנט ומס על מראת צד יד שניה. אני בטוח שיש מי שמרוויח מכל הסיפור הזה אבל עבורי זה מתסכל לאללה שזאת המציאות בארץ. כן, יש תחלואים גדולים מזה בארץ אבל דווקא בגלל זה, הכיף שבלהזמין איזה פריט בדולרים בודדים לתיקון הרכב או לשיפור המחשב. וגם את זה לוקחים מאיתנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים