פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים ככל הידוע לי רוב הרדיו דיסקים הם 4X35, 4X45, 4X50 אבל את זה אני יכול להשיג בזול בכ400-500 שח. האם לדעתכם זה שווה את זה ? וההספק לא נמוך מדי ?קורא דיסקים צרובים CD-R/CD-RW/MP3סריקת תחנות אוטומטית או ידנית וחיפוש אוטומטי אלקטרוני RDS-EON ID3-Tag - לתצוגת שם הדיסק והשיר פאנל קדמי נשלף עם כיסוי מגןתצוגת LCD דיגיטלית גרפית מוארתאקולייזר - 5 מצביםיציאת קדם מגבר לחיבור מגברשעון דיגיטלייציאת RCAהספק - RMS 4x25Wתכונות ה - MP3 / CD PLAYER:1. קורא דיסקים צרובים CD-R/CD-RW2. מזהה אוטומטית סוגי הדיסקים CD רגיל או CD עם MP33. בחירה ישירה של ספריות MP34. מציג שם השיר ID3-Tag5. מנגנון טעינה אוטומטית6. אנטישוק 20 שניות עבור MP37. דילוג קדימה/אחורה8. Intro scan/Repeat/Random Play9. Supports variable bit rates for MP3 (up to 320 kbit)תכונות הרדיו:1. רדיו משוכלל מאד כולל PLL ו-RDS-EON , מוצא את התחנות אוטומטית וכן שומר על התחנה הרצויה בכל הנסיעה ע"י חיפוש אוטומטי של התדר המשני.כלומר, אין צורך לשנות את התחנות כאשר נוסעים צפונה או דרומה .2. כפתור לבחירה בין MONO/STEREO3. הכנסת תחנות קבועות ע"י לחיצה אחת4. חיפוש תחנות ע"י סריקה אוטומטית
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים לא יודע מה זה אלטה הזה, אבל אל תמדוד הספקים בוואטים.....הספק מודדים אחרת, הוואטים שם ליופי, זה יהיה מספיק חזק.אני אישית, מעדיף לקנות רדיו דיסקים לאוטו מחברות מוכרות- שלא כל קרטון על הכביש יקפיץ לי את השיר.....
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים שמע ה 25 וואט לערוץ הם וואטים נטו. הם ספירה שונה מה 50X4 שאתה מכיר...זה כמו שרמקולים של KENWOOD נגיד הם לא באמת 300 וואט (אלא אם כן הם נשרפו לך חחח) והם לדוגמא 80 וואט נטו!אבל היצרן בשביל לפתוח את העיניים שלך טוען שהם 300W... אלא האמת שבמקסימום הם 300W ועדיף בשבילך שזה לא יקרה.קיצור תתחדש!בלי קשר אבל בקשר לאמינות של המכשיר... לדוגמא שהוא יקרא את כל הדיסקים שתתדחוף לו זה אני לא יודעאשמח אם תעדכן אותייניב
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים שמע ה 25 וואט לערוץ הם וואטים נטו. הם ספירה שונה מה 50X4 שאתה מכיר...זה כמו שרמקולים של KENWOOD נגיד הם לא באמת 300 וואט (אלא אם כן הם נשרפו לך חחח) והם לדוגמא 80 וואט נטו!אבל היצרן בשביל לפתוח את העיניים שלך טוען שהם 300W... אלא האמת שבמקסימום הם 300W ועדיף בשבילך שזה לא יקרה.קיצור תתחדש!בלי קשר אבל בקשר לאמינות של המכשיר... לדוגמא שהוא יקרא את כל הדיסקים שתתדחוף לו זה אני לא יודעאשמח אם תעדכן אותייניביניב,אני מניח שחשבת שהעקרב התכוון לכך שוואטים P.M.P.O לא משנים דבר בעוד שוואטים "נקי", כלומר RMS כן אומרים משהו...ובכן גם הוואטים RMS לא אומרים הרבה מבלי לדעת את הנצילות של הרמקול. כנ"ל לגבי העניין של מגבר עם נתון RMS גדול מהרמקול. גם זה לא אומר דבר ללא התייחסות לפרמטרים אחרים כגון נצילות והתנגדות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.