עבור לתוכן

אשמח לעזרה בלגבש רעיון לסטארטפ "Let my baby grow"

Featured Replies

פורסם

שלום לכולכם.

אני משתתף בתחרות exit2010 תחרות רעיונות לסטארטאפים.

לפרויקט שלי קוראים "”Let my baby grow

הרעיון הזה יוכל לעניין חלק ממכם, והייתי שמח שייכתבו הצעות שיוכלו לקדם ולשווק את הרעיון לפרויקט ולגבש אותו בכללי.

אני רוצה להציג מצגת וידאו שתתווסף לפרוייקט ומתלבט איך להציג אותה ומה הכי כדאי להבליט.

מחקתי את המצגת הקודמת ואת כול הטקסט הנלווה אליה כי אנשים פשוט לא הבינו מה הסיפור מאחורי הרעיון ומין הסתם זה לא "קנה אותם".

הרעיון בגדול הוא על אפליקצייה שתשתמש במאגר מיוחד ומעניין שייכתב על ידי המשתמשים עצמם ולגרום למשתמשים להרוויח כסף מהם.

הנקודות החשובות הם:

1.המאגר יכיל ערכים קצרצרים שהחלק הראשון יהיה טקסט כתוב כמו סלוגנים, ביטויים, מחשבות רעיונות וכו.. עד לשני משפטים וחלקו השני יהיה תמונה שתמחיש או תהיה המוזה לטקסט בחלק הראשון. כול זה יופיע באפליקצייה בצורה ראנדומאלית וכיפית.

2.אנשים יוכלו להרוויח כסף על כתיבת הערכים בצורה חדשה ומהפכנית שרק תצבור להם רווחים עם הזמן. (ולא על ידי צפייה ב10 פרסומות ביום כמו שהרבה עושים עם אתרים שלא נזכיר את שמם).

הנה ההסבר המלא: והקישור שדף שלי.

http://www.exit2010.com/node/903

ציטוט נוכחי.09.11.10

מכירים כשהיום שלכם מתמלא בשניות קצרות של חוסר מעש ושעמום?

אתם מרעננים את דף האינטרנט כול דקה כדי לראות אם משהו התעדכן. את הזמן המועט שנותר לכם בהפסקות אתם מעבירים בלחפש משהו שידגדג לכם את הרגע? ואולי לא בהפסקות אלא ברגעים שאתם מרשים לעצמכם לכם הפסקה ולהתרענן.

או שאתם אולי יושבים כמוני ומחפשים השראה לכתיבה ויצירה?

רוצים משהו מיידי פשוט ולעניין?. וכן תוכלו גם להרוויח כסף שיכול רק להצטבר.

"LET MY BABY GROW " זה רעיון לאפליקציה שתשתמש במאגר מיוחד שייכתב על ידי המשתמשים עצמם כדי שכולם ירוויחו (כן, גם כסף).

אחד מהמאגרים יבוסס בצורה הבאה: הערכים במאגר יהיו מבוססים על שני חלקים משלימים –

הראשון יהיה טקסט כבעל מספר מילים עד לשני משפטים שבהם המשתמש יכתוב דעה, רעיון, פתגם, ביטוי, בדיחה וכדומה בתנאי שזה לא יחרוג משני משפטים.

אל ערך זה יצורף אובייקט ויזואלי, תמונה ציור וכדומה שאמורים להמחיש או להציג מאיפה המוזה לטקסט שנכתב בו.

דוגמא לערך:

הטקסט: "מיליוני עיניים מביטים לתוך עינייה, אך אף אחד לא מבין מה היא רואה"

תמונה:המונה ליזה. (אתם בטח מכירים את התמונה אז אין טעם לעלות אותה).

דרך האפליקציה ייבחר כול פעם ערך רנדומאלי ויוצג בהתחלה רק גוף הטקסט.

עניין אותכם? שיעשע אותכם? נתן לכם השראה למשהו? תוכלו לצפות מייד בחלק הויזואלי התמונה שהועלתה ביחד עם הערך. הופתעתם? העלתם חיוך? כועסים? תוכלו להמשיך ולצפות בערכים רנדומאלים ככול שתרצו.

אבל אם נתקלתם במשפט שנתן לכם השראה למשהו יצירתי או רעיון לכתיבה יצירה ואולי לשיחה (שיחה כמו: אני מבין אותך יותר טוב או אתה יודע מה הבעייה שלך!?.

אז אולי כדאי לכם לוותר על החלק הויזואלי כדי שלא יהרוס או יוציא אותכם מכיוון החשיבה שלכם.

רוצים לצפות בכול זאת? עד שעה תוכלו לצפות בחלק השני הויזואלי של הערך בחינם,

לאחר מכן תצטרכו לשלם סכום סמלי של כסנט(מגבלות של pay pal) ולהוריד את כול הערך.

מה ייקרה עם הסנט שלי? אחרי שתראו את הערך במלואו - תוכלו להחליט אם היה שווה לכם לחכות מעבר לשעה לזה.

אם כן אז תוכלו לבחור שהוא יועבר לכותב הערך. ככה שכולם יוצאים מורווחים.

נקווה שאהבתם והבנתם את הרעיון. תבחרו בי כדי שכולם ירוויחו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים