עבור לתוכן

מחפש תוכנת לתכנון בית

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש תוכנה חינמית לתכנון בית ועיצובו

חייב להיות בתלת מימד

תודה

פורסם
  • מחבר

יש לך עוד תוכנות

טובות יותר אולי גם יותר מקצועית

תודה

פורסם
  • מחבר

לא מסתדר איתה

יש משהו אחר?

פורסם

תוכנה מצויינת, קשה להאמין שהיא חינמית. תראה בלינק שהביא multicore את סרטוני ההדרכה, קלי קלות (יחסית, כן?).

פורסם

לרוב זה תוכנות שלא נילמדות תוך יומיים או שבועיים זה ניקרא "מודלים" התוכנות הכי מקצועיות זה מאיה ו3DMAX

אגב את שר הטבעות גולם למי שמכיר נעשה במאיה ופארק היורה ב3DMAX,

די מדהים לאיזה תוצאה אפשר להגיע עים התוכנות האלה.

אבל אני בטוח שיש תוכנות הרבה יותר קלות שבעלי עסק משתמשים בהם אבל עדיין צריך ידע בסיסי

פורסם

מצטרף להמלצה

אנחנו כעת בונים באזור גדרה, ולצורך הבניה עשיתי בעצמי הדמייה של הבית בגוגל Sketch-up

תוכנה מדהימה.

מה שמדהים הוא שיש לה אינספור מדריכים באינטרנט.

פשוט מגגלים ביוטיוב: Google sketchup starter guide או Google sketchup tutorial ומקבלים עשרות סרטונים שכל אחד מהם הוא שיעור על התוכנה, מהבסיס ועד רמה מתקדמת.

אחרי שעה-שעתיים של צפיה בשיעורים ותרגול אתה מרים בית לתפארת.

אם תרצה אעלה לינק לסרטון שעשיתי על הבית העתידי שלי , תוכל לראות בו לאיזה רמה חובב יכול להגיע עם התוכנה הזו (ואפשר גם יותר) נכון, זה לא AutoCAd אבל מנגד, את התוכנות האחרות תצטרך ללמוד חודשים רבים... הרמה אליה אתה מגיע מאפשרת לך לראות קני מידה מדוייקים, לבחור ריצוף, לשים ארונות ומיטות, מנורות וספות, ואפילו בני אדם בתלת מימד, ולצאת לטיול בבית שלך כאילו אתה נמצא בו באמת.

התוכנה גם מאפשרת עבודה בשיטת layers המאפשרת לך בלחיצת כפתור להסיר ריצוף' מדרגות או כל דבר אחר. כמו כן כן, יש מהתוכנה קישור ישיר ל- Google 3d warehouse שזה בעצם "איקאה" וירטואלית שמאפשר לך לגרור כל פריט כולל סוגי ריצוף, ריהוט, מקלחון, כיור ועד מנורות מאלפי מעצבים בעולם (כולל גם פרטי גינון, צמחים וכו'). זה פשוט מדהים.

אני יכול להגיד לך שביצענו שינויים רבים בתכנון לאחר שראינו קני מידה בעזרת התוכנה הזו. אני חייב לה תודה גדולה.

בנוסף, ישנו עוד חלק של התוכנה שנקרא Layout והוא מאפשר לך לצייר את הבית על דף משבצות בדו-מימד ואח"כ אתה יכול להמיר את זה לתלת-מימד בחלק הראשי של התוכנה. אם כי אני חייב להודות שלא השתמשתי בפונקציה הזו אלא הלכתי ישירות על שרטוט הבית בתלת מימד מלכתחילה.

מקווה שעזרתי

ערן שטרנברג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים