עבור לתוכן

pcgames - ממליצים או לא?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני רוצה להזמין את Call of Duty החדש ועוד כמה צעצועים מאתר שנקרא PcGames. רגע לפני שאני שולח את המס' כרטיס אשראי שלי רציתי להתייעץ בנוגע לחנות.

ראיתי שאין להם כתובת פיסית, כלומר זה מעין "מחסן".

האם האתר הזה בטוח? למישהו היה ניסיון איתם? ממליצים?

המחירים שלהם מאוד זולים.

כדאי להזמין מהם או להשקיע עוד 50-60 שקל ולקנות מחנות בטוחה יותר?

תודה מראש.

פורסם

קניתי מהם שלט לסוני וכמה משחקים, השלט היה מקורי ובמחיר זול יותר מבשאר החנויות, כל המשחקים היו חדשים רובם גם היו PAL (וכמובן שזולים יותר). החבילה הגיעה בזמן, ארוזה טוב והכל עבד כמו שצריך. היה חסר קבלה, יצרתי איתם קשר והיא נשלחה לי באימייל באותו רגע.

חברים אחרים שקנו מהם גם היו מרוצים מאוד, שמעתי עליהם הרבה המלצות לפני שקניתי וגם אני ממליץ לקנות מהם. הם אמינים, מספקים בזמן, נותנים הנחותץ על מוצרים עם אריזה פגומה/יד שניה ומציינים אם המוצר חדש או לא, כתוב להם באתר בצורה מסודרת מה במלאי ומה לא והמחירים שלהם טובים מאוד יחסית לארץ. לחנויות מחסן יש יתרון אחד גדול, העלות של החזקת מחסן נמוכה בהרבה מהעלות להחזקת חנות.

פורסם
  • מחבר

תודה

פורסם

רכשתי מהם אוזניות ב400 ש"ח בערך הגיע ארוז בקופסא חדשה ולא היו בעיות, בנוסף הם חנות מומלצת בזאפ וזה אומר די הרבה, סה"כ אני ממליץ מאוד.

פורסם

חנות מצוינת! הזמנתי בזמנו לחבר מתנה משם L4D הראשון. המחיר היה טוב, הגיע מהר לאחר 3 ימים עטוף טוב במעטפה וקיבלתי גם מגנט של העסק שזה תמיד נחמד. אולי באמת היה חסר קבלה פיזית. אבל זה לא קריטי כי מקבלים במייל בסוף הרכישה וכמו שנאמר, אם זה קריטי ניתן לבקש מהם שישלחו לך.

סה"כ עסק מומלץ, מדברים בצורה מצחיקה לפעמים, ישר לקהל. יש להם מבצעים והמחירים זולים וטובים. סה"כ יש להם גם קבוצה בפייסבוק עם הנחות מתעדכנות ויש גם רשימת תפוצה במייל.

בכלליות- אני ממליץ! :xyxthumbs:

פורסם

גם לי יש נסיון טוב איתם.

פורסם
  • מחבר

שכנעתם אותי.. הזמנתי.

פורסם

כדי להרגיע אותך, הזמנתי מהם כמה וכמה מוצרים ומעולם לא הייתה בעיה, שירות אדיב מהיר ואמין. הם גם זולים בהרבה מרוב אם לא כל חנויות המשחקים בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים