פורסם 2010 בנובמבר 814 שנים היי,תגידו, יש / יש אנשים שרוצים לארגן מכירה קבוצתית ל Assassins Creed Brotherhood?אני מת כבר לשים יד על המשחק הזה, המחיר ב shopto יוצא 200 שקלים עם משלוח, יש מצב להשיג מחיר טוב יותר במכירה קבוצתית בארץ?
פורסם 2010 בנובמבר 814 שנים רגע למחשב או לPS3?כי למחשב יוצא בעוד 3 חודשים ולPS3 יוצא בעוד 11 ימים, השאלה האם כדאי לוותר על המחשב (בו שיחקתי את הראשון והשני) ולעבור לPS3.אגב לא תקבל מחיר יותר טוב.
פורסם 2010 בנובמבר 814 שנים בכל מקרה זה לא משתלם, לא תשיג מחיר נמוך יותר מחו"ל, תעשה פריאורדר למשחק, זה יגיע מהר וגם יצא יותר זול
פורסם 2010 בנובמבר 1114 שנים תזמין משופטו, המשחק יחסית זול לשאר המשחקים (50 דולר כזה לעומת ה60 שהמשחק הקודם עלה)בכל מקרה - לPS3 יש משימות שיהיו אקסקלוסיביות רק לו.
פורסם 2010 בנובמבר 1414 שנים מחבר תודה רבה, זה מה שעשיתי עם רוב המשחקים עד עכשיו (שילוב של 2 התגובות) אני תמיד מחכה חצי שנה ואז מזמין מ shopto או מ mymemories אבל... assassins ו COD החדש הם שניים שאני פשוט לא יכול לחכות!!!!! אז את COD כבר הזמנתי מהמכירה הקבוצתית של HWZONE במדיה גיים (נו... שיגיע כבר!!!) ול assassins נרשמתי למכירה מוקדמת ב shopto כבר לפני חודש, פשוט קיוויתי שלפני שאני משלם אני אצליח למצוא דיל טוב בארץ כדי שאני לא אצטרך לחכות למשחק כמה ימים בכל אופן תודה לכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.