עבור לתוכן

ווינדוס 7 חוקיות

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נייד חדש, שיש לו ווינדוס חוקי. במחיצה על המחשב, אני רוצה להחליף הארדיסק ולפי מה שהבנתי אני צריך לעשות אימג' כדי

להשאר עם הווידוס הנ"ל. אם אני מוותר על המידע ומוריד ווינדוס ברחבי הרשת, ושם לו הסידי קי החוקי שקיבלתי עם המחשב. בגב של המחשב. הווינדוס ישאר חוקי? או לא?

על כמה מחשבים אני יכול להתקין את הוינדוס הנ"ל? אם למשהו יש גם הסבר פשוט לאיך עושים את האימג' זה גם כן יעזור. תודה לכולם.

פורסם

לגבי כמה עותקים אתה יכול להתקין, את זה אני לא זוכר, אני חושב שOEM הוא רישיון המיועד לשימוש במחשב אחד בלבד.

וכן, אם אתה מוריד את מערכת ההפעלה מהרשת ומשתמש בסיראל שקיבלת עם המחשב, מערכת ההפעלה תהיה חוקית.

פורסם

המערכת צריכה להיות בהתאם לגרסא של הרישיון והרישיון הוא למחשב אחד עם חומרה ספציפית.

פורסם

זכור לי שאפשר להחליף 3 רכיבי חומרה עד שרשיון הOEM לא תופס יותר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.. תודה על התגובות.. אז אם הווינדוס הוא הום אדישן 64 ביט, ואני מוריד הום אדישן 64. שם לו את הסריאל שקיבלתי, כיוון שאני מתקין את המחשב על אותה החומרה , לא תיהיה בעיה של חוקיות . הבנתי נכון? וזה לא משנה שזה יהיה בהארדיסק אחר נכון? זה לא נכלל בתוך החומרה שמזהה את הסריאל?

זכור לי פעם שהיה דרך האתר של מיקרוסופט הורדה של הגרסאות ווינדוס עצמן. אין את זה היום?

פורסם

עד כמה שידוע לי, לא צריכה להיות שום בעיה.

פורסם
  • מחבר

וואלק תודה רבה על התגובות .. ננסה...

פורסם

במחשבי OEM האקטיביזציה שונה מRETAIL

שילוב של SERIAL עם קטע בביוס (SLIC) וCERTIFICATE תואם מבטלים את הצורך באקטיביזציה

אם תנסה להשתמש בדיסק התקנה רגיל, לא תוכל לעשות אקטיביזציה ONLINE ותצטרך להתקשר למיקרוסופט בשביל זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים