פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים אהלן . בדיוק קניתי מחשב חדש , הייתי בטוח שאני פשוט אוכל להתחבר לראוטר של המחשב הישן אבל פתאום הבנתי שאני צריך כרטיס רשת , משהו שלא הייתי מודע אליו עד עכשיו. הסתכלתי קצת על דפים קודמים וראיתי המלצה ל Edimax EW-7728 nMax Wireless 802.11n (Mimo) PCI Card אבל 225 זה קצת יקר לי . מה שאני צריך זה כרטיס רשת נורמלי שפוט יעשה את העבודה בסדר . לרוב אני רק גולש רגיל ואם אני אצטרך להוריד משהו אני יעשה את זה כבר במחשב השני. דרך אגב , יש לי לוח אם MA785GMT UD2H של ג'יגהבייט אין מצב שיש עליו כבר כרטיס רשת אלחוטית , נכון? תודה
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים כרטיס רשת "חוטי" קיים בלוח האם שלך, כמו בכל לוח אם שתקנה היום. היות ומדובר במחשב נייח, למה אתה צריך חיבור אלחוטי בכלל?
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים מחבר החיבור של האינטרנט והמודם נמצא במחשב השני שנמצא בסלון הבנתי שאם אני רוצה גם להתחבר אז אני צריך להעביר כבל עד לשם וזה נראה לי קצת סיפוראז האפשרות השנייה היא לקנות כרטיס רשת אלחוטית לפי מה שהבנתיאנא תקנו אותי אם אני טועהגראסייאס
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים אם לא קיים אצלך, תצטרך להוסיף גם ראוטר אלחוטי בנוסף לכרטיס.מה המרחק האווירי בין הראוטר לחדר בו ממוקם המחשב?ישנם קירות מפרידים?
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים מחבר יש ראוטר במחשב השני אני לא אצטרך עוד אחד נכון?המרחק האווירי הוא בערך 8 מטר אבל מפרידים בין 2 המחשבים קיר גבס אחד ועוד דלת
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים מחבר אני כמעט בטוח שהוא אלחוטיזאת אומרת , היו כבר אנשים שבאו לדירה עם לפטופ והצליחו להתחבר לרשת שליבכל מקרה , הראוטר הוא:intellient IEEE 802.11gתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.