עבור לתוכן

איך אני מגדיר שיתוף קבצים נורמלי בין WIN 7 לXP ?

Featured Replies

פורסם

אצלי יש WIN 7, וכמעט כל מה שניסיתי להגדיר ידנית , כשל.

כלומר, הצד השני של המחשב, שיש לו XP, לא מצליח לראות את התיקיה המושתפת ששיתפתי באופן ידני (מאפיניים, שיתוף)

אני תמיד צריך להכניס את זה למיקומי רשת ואז זה תופס לי עוד מקום פיזי נוסף על כונן C.

פורסם

אני תמיד צריך להכניס את זה למיקומי רשת ואז זה תופס לי עוד מקום פיזי נוסף על כונן C.

אפשר הסבר?

פורסם
  • מחבר

כן

המחשב השני הוא XPXP1, ושלי PC

אני נכנס למיקומי רשת שהמחשב השני גם דולק וברשת, מעביר לתוך תיקיה על שם המחשב שלי(PC), בשביל שהצד השני יראה את זה משותף, ונניח אני מעתיק מכונן D או E קובץ בעל 5 ג'יגה, אז הוא תופס לי מקום פיזי זהה בכונן C גם של 5GB. זה הולך איפשהו לתיקיית המשתמשים ותופס מקום פיזי בפני עצמו ואיפשהו שיש את כל הDocuments נדמה לי , בXP זה Documents and Settings\All Users\ ... (הכוונה שבWIN 7 זה הניתוב שונה בניגוד לאקספי, אבל אני חושב זה איפשהו מושתל שם)

יש לציין כמובן שהמחשב השני רואה את הקובץ בעל ה5GB מצוין, אבל זה לא פרקטי כי זה תופס אצלי עוד מקום(על C כאמור) .. ובמקום קליק ימני על תיקיה מסוימת בכונן D / E שאני אעשה שתף ויראו את זה שם כמו שצריך, זה יוצר כפילויות

פורסם

מה?

סליחה, אבל על מה לכל הרוחות אתה מדבר?

פורסם

איבדתי אותך איפה שהוא ב"אצלי יש ווינדוס 7".

לא הבנתי מה לעזאזל קורה. אתה אומר שכל שיתוף שלא נמצא בכונן C משכפל עצמו לכונן C?

פורסם

אם הוא לא מצליח לראות את השיתוף זה כנראה עניין של הרשאות.

תנסה מהמחשב של הXP לגשת ישירות לWIN7 ע"י כניסה ישירה למחשב (למשל, אם שם המחשב של הWIN7 הוא KAKI1, מהמחשב של הXP, תלך לRUN ותכתוב:

\\KAKI1

אם זה לא עובד תנסה לכבות אנטי ווירוסים ופיירוולים.

פורסם
  • מחבר

שוב, שם המחשב שלי הוא PC, המחשב השני XPXP1. אני נכנס למיקומי רשת, נכנס לXPXP1(המחשב השני), מעתיק משהו נניח מכונן D ששוקל 5 ג'יגה(אצלי), אז פשוט מאוד הוא תופס לי גם 5GB גי'גה חדשים בכונן C! אם אני מעתיק 15 ג'יגה מכונן D או E (שלי!) או לא משנה איזה כונן, הוא יתפוס לי מקום זהה על כונן C(אצלי). וסה''כ אמרתי שאני חושב שזה מושתל איפשהו בDocuments and Settings הזה

וזה לא אמור לתפוס לי מקום פיזי על כונן C..

liiight

ניסיתי דרך המחשב השני XPXP1 לכתוב את זה ולהיכנס, אבל הוא רצה שם משתמש וסיסמה. ניסיתי את שם המחשב שלי, + סיסמה של המחשב עצמו(בטח אין קשר) אבל לא הצלחתי בכל זאת לתפעל את זה.

אין אנטי ווירוס במחשבים, פיירוול יש מובנה של הווינדוס, מה אני אמור בדיוק לשנות בפירוול שלי?

פורסם

תבדוק בוינדוס 7 - מרכז הרשת והשיתוף- הגדרות שיתוף

שמבוטל שם - שיתוף עם סיסמה

פורסם

liiight

ניסיתי דרך המחשב השני XPXP1 לכתוב את זה ולהיכנס, אבל הוא רצה שם משתמש וסיסמה. ניסיתי את שם המחשב שלי, + סיסמה של המחשב עצמו(בטח אין קשר) אבל לא הצלחתי בכל זאת לתפעל את זה.

תכתוב את שם המשתמש שלך שאתה מתחבר איתו במחשב שלך. אם אתה לא יודע תנסה Administrator ואת הסיסמה שלך.

פורסם
  • מחבר

תבדוק בוינדוס 7 - מרכז הרשת והשיתוף- הגדרות שיתוף

שמבוטל שם - שיתוף עם סיסמה

תודה ידיד וותיק! ;)

עכשיו רואים את התיקיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים