פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים מחבר אני עוד מעט קונה מחשב חדש הבאתי למוכר את המפרט במפרט היה לוח אם של ג'יגה בייטאז הוא אומר לי עדיף אסוס , ג'יגה בייט יעשה לך בעיותעכשיו אני לא מבין בזהמה אתם ממליצים?
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים תשאל אותו איזה בעיות אמורות להיות כי לא אמורות להיות שום בעיות.אלא אם כן הבעיה היחידה היא שהג'יגה בייט עולה פחות מהאסוס :
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים מחבר הוא אמר לי חבל שהמחשב יושבט לשבוע בגלל הלוח אם של ג'יגה בייטאני לא זוכר בדיוק מה הוא אמרבקיצור הוא ממליץ לי על אסוסאבל מצד שני הרבה אנשים הציעו לי ג'יגה בייט + כבר הביאו לי דגםGigabyte GA-P55-UD3L H55 CHIPSET Rev 2.0 ( זה הדגם )שאלתי כל מיני אנשים לגבי מפרטים ובכל המפרטים הציעו לי לוח אם של ג'יגה בייט..לא יודע מה לעשות :-X
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים מחבר חחח וואלה יש מצבבקיצור לפי התשובה שלך הבנתי שזה לא כל כך משנה שתי החברות טובות =]
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים אני מציע לך לשקול להחליף חנות. : וגם אני מציע לך אותו דבר הוא כנראה עושה רווח גדול יותר על אסוס
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים האמת - לוחות אם של ג'גהבייט שנתקלתי בהם + כרטיס מסך של ATI תמיד גורמים לי לבעיות תחת windows 7.הבנתי שה-BIOS של GB צריך להיות מעודכן, אבל לדעתי זה בצירוף לדרייברים הדפוקים של ATI, כך שאני באמת הייתי קונה אסוס, או לפחות כרטיס מסך של נבידיה.זה לא מקרה אחד, אלא שלושה מקרים ברציפות, אז יש מצב שהמוכר שנתקל בבעיות דומות יודע על מה הוא מדבר.
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים איזה לוח של אסוס הוא מוכר לך? תביא דגם ומחיר ואיזה דגם ומחיר של ג'יגבייט אתה רצית
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים לשתי החברות יש דגמים טובים, דגמים בינוניים, ודגמים חרא.ASUS בארץ יותר יקרים (ברוב הדגמים) אז אתה משלם יותר על מה שאתה מקבל.מצד שני יש דגמים של ASUS שאומנם עולים קצת יותר אבל גם בנויים קצת יותר טוב מבחינות מסוימות ביחס לדגמים מקבילים של GB שכמובן עולים קצת פחות.רק שכאן בארץ ההפרש יותר גדול מהמחיר שאמור להיות (וקיים בחו"ל) והופך את הGB ליותר משתלם.ואת אלו שמתעקשים לקנות ASUS, ללקוחות פרמיום (או במילה אחרת, פראיירים).
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים לשתי החברות יש דגמים טובים, דגמים בינוניים, ודגמים חרא.ASUS בארץ יותר יקרים (ברוב הדגמים) אז אתה משלם יותר על מה שאתה מקבל.יש מצב שאתה צודק.בדקתי 2 דגמים של גיגהבייט בניואג שהיו עמוסים בתלונות ומאידך ראיתי דגם אחר (שכנראה אני אקנה) שהיו לו מעל ל-85% פידבקים חיוביים (וצריך לזכור שאלו ש"נידפקו" מגיבים יותר בד"כ).
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים רק אם עדיין לא ברור:משווים בין דגמים ולא יצרנים בהתאם לצרכים ותקציב.כדי למצוא את הרכיב המשתלם ביותר.זה תקף לכל תחום החומרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.