עבור לתוכן

כמה שאלות/בעיות במשחק Lord Of The Rings The Return Of The King

Featured Replies

פורסם

נתקלתי בכמה בעיות או באגים במשחק והם:

* במשחק כשלוחצים על כפתור ESC שזה בעצם ה PAUSE אז רואים תפריט אבל המשחק בצעם ממשיך לשחק אחרי שאתה שוב לוחץ ESC וחוזר למשחק אתה מגלה שהדמויות זזו ממקומם וירדו לדמות שלך חיים וכו'.

* שאלה נוספת האם יש אפשרות בכלל לדלג על סרטי המעבר שיש בין השלבים מכיוון שזה מאוד מעצבן אם אתה נפסל אתה חייב לראות את אותו הסרט שוב ושוב ושוב.

* עוד תופעה מוזרה אני משנה את רמת הקושי לNORMAL וכשאני חוזר למשחק ואז שוב הולך לתפריט של רמת הקושי אני מגלה שזה שוב על HARD זה ממש לא הגיוני מה עשו את המשחק שיהיה אפשר לשחק רק ב HARD?

* ולאחרונה חביבה, כשאני עושה LOAD אז יש באפשרותי לבחור שחקן ולא משנה איזה אני בוחר בשלב השני אני משחק עם ההוביט SAM(אני לא יודע לגבי ההמשך מכיוון שאני לא עברתי את השלב השני).

תודה מראש לעונים.

פורסם

נתקלתי בכמה בעיות או באגים במשחק והם:

* במשחק כשלוחצים על כפתור ESC שזה בעצם ה PAUSE אז רואים תפריט אבל המשחק בצעם ממשיך לשחק אחרי שאתה שוב לוחץ ESC וחוזר למשחק אתה מגלה שהדמויות זזו ממקומם וירדו לדמות שלך חיים וכו'.

* שאלה נוספת האם יש אפשרות בכלל לדלג על סרטי המעבר שיש בין השלבים מכיוון שזה מאוד מעצבן אם אתה נפסל אתה חייב לראות את אותו הסרט שוב ושוב ושוב.

* עוד תופעה מוזרה אני משנה את רמת הקושי לNORMAL וכשאני חוזר למשחק ואז שוב הולך לתפריט של רמת הקושי אני מגלה שזה שוב על HARD זה ממש לא הגיוני מה עשו את המשחק שיהיה אפשר לשחק רק ב HARD?

* ולאחרונה חביבה, כשאני עושה LOAD אז יש באפשרותי לבחור שחקן ולא משנה איזה אני בוחר בשלב השני אני משחק עם ההוביט SAM(אני לא יודע לגבי ההמשך מכיוון שאני לא עברתי את השלב השני).

תודה מראש לעונים.

מכיוון שאתה משחק בגרסא לא חוקית (Release של FLT כמדומני) אין שום סיבה שתקבל פה תמיכה. רק לידיעתך ה-Release שלהם מפוצץ בבאגים.

אתה נהנה ממנו עד כדי פניה לפורום כדי לקבל עזרה עם הבעיות? לך לחנות וקנה אותו.

פורסם
  • מחבר

לידיעתך לא אמרתי שום דבר פה שיכול אפילו לרמוז לזה שאני משחק בגרסא לא חוקים לפיכך אין שום סיבה לזה שתאשים אותי בפשע זה.

אני טוען שהגרסא שלי חוקית(קנוייה) ואם אין ביכולתך/רצונך לעזור לי אז אל תגיב עם כל הכבוד.

פורסם

למה להיות צינים?

והדיונים שנפתחו על Max Payne 2 לא נחשבים כלא חוקיים?

פורסם

לידיעתך לא אמרתי שום דבר פה שיכול אפילו לרמוז לזה שאני משחק בגרסא לא חוקים לפיכך אין שום סיבה לזה שתאשים אותי בפשע זה.

אני טוען שהגרסא שלי חוקית(קנוייה) ואם אין ביכולתך/רצונך לעזור לי אז אל תגיב עם כל הכבוד.

כי הבאגים שאתה מתאר הם אלה שיש ב-RELEASE של FLT. הגרסא שלך לא חוקית אדוני.

פורסם
  • מחבר

אתה תסיק את המסקנות שבא לך להסיק "אדוני"

פורסם

איש המערות תעשה טובה ותחזור למערה שלך אין לך שום הוכחה שהבן אדם משתמש בגרסא לא חוקית

אז אולי במקום זה תנסו לעזור לו ולענות על השאלה שלו

פורסם

סאולס, זה באמת באגים ברליס של FLT, ואתה יודע איפה אפשר לבדוק ניוקים.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים