עבור לתוכן

דיסקים קשיחים ואמינות

Featured Replies

פורסם

זה היה כאן או ב Pcpro מלפני מס' חודשים... לא זוכר כבר.

אתה לא צריך להגיד לי שזה בולשיט, מאוד לא סביר שהארדיסק יגרום לכזה דבר, אם כבר הצ'יפסט עצמו דפוק.

פורסם

I MEAN...... VIA......... Doh.....

כל יום תגלה הפתעה חדשה!

לפחות הם דואגים להתעדכן.

גם אם זאת בעיה בVIA וכנראה שכן, עדיין WD הם הקורבן.

תגידו גם הסדרת ברקודה החדשה שלהם (יחסית) ATA100 מרעישה כל כך שזה מפריע?

פורסם

אז הוחלט ש-WD אמינים בכל זאת?

אני מבולבל... ???

מתי תבינו: הפורום הזה היא לא איזה ועדה שממליצה בפה אחד על חלקי חומרה. לא נערכה כאן שום הצבעה, כל אינדיבידואל מדבר בשביל עצמו.

לדעתי WD מאז ומעולם היו מצויינים, יצא להם שם רע ממקור לא ידוע ומשום מה השמועה הזאת התפשטה... לפחות במדינה שלנו.

מעניין מה נסגר בסוף עם השמועה שההארדיסק (אחד מבין החדישים) של WD, שורף את הגשר הדרומי של VIA במהלך התקנת חלונות XP...

זו היית סתם אחת מהשטויות שDAN ניסה למצא, הוא הבטיח לנו "משבר בסדר גודל בין-לאומי בעניין הזה", למרות שנראה לי שרק הוא חווה את הבעיה הזאתי, כי אם באמת היית בעיה כבר היינו שומעים עליה בעוד מקומות בעולם, בעיקר בעידן האינטרנט...

פורסם

אף אחד לא צריך לספר לי עד כמה הדיסקים של WD הכי פחות גרועים(ביננו כל הדיסקים גרועים באמינותם, WD הכי פחות גרוע...).

לי יש שני דיסקים ממש ישנים של WD 2GB ואני משתמש בשניהם עד היום לגיבויים, כמעט אין להם רצפטורים(אפילו שאחד מהם נפל לי כמה פעמים.. ;D).

פורסם

לא המצאתי אכן היתה בעיה וארלי אחרק מליגד(קרובת מישפחה של אורלי מ.......) אפילו שלחה אותה לאסוס מימצאים בנושא ויצא ביוס חדש ללוח הספציפי TUV4X בעיקבות המימצא.

וזה גם הופיע באתר של WD עד שיצא הביוס הם נתנו הנחיה שלפני התקנת WINXP בלוחות מסוימים בדגם ספציפי מאוד (צרוף של 694T עים גשר 686B עים דגם של דיסק שלמיטב זיכרוני מסתיים בAB -20 גיגה 5400) יש לבטל את ה DMA בביוס ולעשות את ההתקנה ב PIO4 ולאחר ההתקנה להתקין 4IN1 לעשות איתחול ואז רק להחזיר את המצב ל DMA.

ומי שלא מאמין שיבדוק טוב עדיין יש על נושא זה כתבות ברשת.......... כי זה לא קרה רק עים TUV4X ...........

דן

פורסם

מישהו יודע אם IBM הכריזו אולי על RECALL על הדיסקים GXP75 45GB?

פורסם

מישהו יודע אם IBM הכריזו אולי על RECALL על הדיסקים GXP75 45GB?

לא, הם לא כי הם נבלות.

פורסם

אינעל רבאק,

אז מה נשאר ? מקסטור ? כי סיגייט רועשים וביצועים לא משהו....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים