עבור לתוכן

אופציית המיקום ב google maps

Featured Replies

פורסם

כאשר אני נכנס לאפליקציה של המפות באייפוד שלי (google maps) יש שם כפתור המאפשר לי לזהות את המיקום שלי. כאשר אני לוחץ עליו הוא ממקם אותי על המפה בצורה ממש מדויקת, ולאייפוד אין GPS כך שזה עובד על רשתות WIFI בצורה כלשהיא (זה עובד גם כשאני לא מחובר לשום רשת, רק ה WIFI עצמו צריך לפעול).

השאלה שלי היא על פי מה הוא מזהה את המיקום בצורה כזו מדויקת?

פורסם

הניידת של גוגל maps עברה ויצרה בסיס נתונים של רשתות wi-fi באזור. בהתאם לבסיס הנתונים הזה בהנחה שלא השתנה הרבה באזור שלך, ניתן למפות היכן אתה נמצא בהתאם ליחס בין בעוצמות של רשתות wi-fi אחרות שהמכשיר שלך קולט.

פורסם
  • מחבר

במקרה כזה איך המכשיר שולח לגוגל את רשימת הרשתות והקליטה שלהן?

כפי שאמרתי זה עובד גם כשהמכשיר לא מחובר לשום רשת, אפילו אם כל הרשתות מסביב מוגנות בסיסמא ואין סיכוי שזה יתחבר לאחת מהן...

פורסם

יתכן כי יש לו בסיס נתונים מקומי שמור מלכתחילה, או שהוא מוריד אותו בהפעלה ראשונית מהאינטרנט ברגע שיש לו WIFI מחובר.

אם אתה באמת רוצה לחקור, תעשה לו hard reset ותנסה להשתמש בmaps באזור ללא אינטרנט.

כל עוד אין למכשיר שלך אנטנה סלולארית זאת באמת האפשרות היחידה שהוא יכול לתת לך מיקום.

פורסם

במקרה כזה איך המכשיר שולח לגוגל את רשימת הרשתות והקליטה שלהן?

כפי שאמרתי זה עובד גם כשהמכשיר לא מחובר לשום רשת, אפילו אם כל הרשתות מסביב מוגנות בסיסמא ואין סיכוי שזה יתחבר לאחת מהן...

לא קשור, תקרא על איך WIFI עובד ומה זה BSSID, הBSSID מופק מכתובת הMAC של ה-AP, מה שאומר שאם אני רואה את הרשת, יודע איפה היא אני יכול לתייג אותה למקום גאוראפי, לא תלוי בIP אם אני יכול להתחבר אליה, או כל דבר אחר, כולל שינוי שם הרשת לא משנה את ה-BSSID של הציוד.

פורסם
  • מחבר

לא הבנת אותי.

נגיד האייפוד מצא 3 רשתות ואת עוצמת הקליטה שלהן.

עכשיו הוא צריך לשלוח לשרת של גוגל את הנתונים האלו והשרת מחזיר בתור תשובה את המיקום.

איך נוצר קשר עם השרת אם האייפוד לא מחובר לשום רשת ואין לו גישה לאינטרנט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים