עבור לתוכן

מתלבט אם לקנות זכרונות DDR3 זולים או יקרים למטרת משחקים\הפקת מוזיקה

Featured Replies

פורסם

היי,

אני עומד לקנות זכרונות DDR3 ואני מתלבט בין 2 סטיקים של 2GB של קינגסטון שיעלו לי 320 ש"ח ביחד ומתפקדים במהירות של CL9 1333HZ לבין זכרונות יקרים יותר כמו ה-RIPJAWS של G.SKILL שמהירותם 1600HZ.

אני צריך את הזכרונות עבור לוח אם: P55M-UD2 של גיגהבייט למטרת משחקים באיכות גבוהה והפקת מוזיקה בתוכנות מקצועיות ולכן חשוב לי שהזכרון יהיה מהיר מספיק עבור עבודה חלקה, ראיתי כמה בנצ'מארקים וראיתי שההבדל בין התדרים הוא לא מהותי אבל אני עדיין מעוניין בחוות דעת אחרות.

מאוד חשוב לי שהזיכרון לא יתקלקל, עברתי את זה במחשב הקודם וזיכרון דפוק יכול להרוס לבנאדם את החיים.

הדגם של קינגסטון: KVR1333D3N9/2G

אפשר ללכת על הקינגסטון בראש שקט?

תודה מראש!

פורסם

אין שום בעיה.

אני עים 2 סטיקים של קינגסטון 2GBX2 DDR2 מהירות של 1066mhz מריץ לי כל משחק האחרון ששיחקתי בו Medal of Honor 2010

לדעתי כל 4 ג'יגה יעשה את העבודה

פורסם

זיכרון הוא רכיב שלמעט נפח (וגם זה בהתאם לשימוש) כמעט ואינו משפיע על ביצועי המערכת.

כל עוד יש לך את נפח הזיכרון המספיק לשימוש שלך, כל השאר לא ממש משנה, וההבדלים בפועל בין תדר של 1333 ו-1600 הם זניחים עד לא קיימים. ב-Benchmarks סינתטיים הם כן באים לידי ביטוי באופן כזהאו אחר, אך טוב יהיה אם תתעלם מסוג ה-Benchmarks הזה לגמרי מכיוון שהוא לא מעיד על ביצועים בפועל.

ההמלצה כמו תמיד היא לקנות את הזיכרון הזול ביותר מחברה מוכרת שעונה על כל הצרכים שלך.

לגבי אמינות, הזכרונות של כל החברות המוכרות בתחום אמינים באותה מידה. כמו כל רכיב תמיד יש סיכוי שהרכיב יגיע תקול, או יתקלקל עם הזמן. בעקבות כך אי אפשר לתת לך המלצה על זיכרון שבטוח לא יתקלקל מכיוון שאין כזה דבר.

הקפד גם לוודא שהזיכרון שאתה קונה עובד במתח של עד (כולל) 1.65V ולא יותר, בהתאם להמלצה של Intel עבור מעבדים בתושבת 1156/

פורסם
  • מחבר

ההמלצה כמו תמיד היא לקנות את הזיכרון הזול ביותר מחברה מוכרת שעונה על כל הצרכים שלך.

איך אני יודע שהזיכרון יענה על צרכיי? (לא מדבר על הנפח )

בדקתי - הזכרון דורש 1.5V.

מישהו יכול להסביר מה LOW PROFILE DIMMS אומר?

פורסם

צרכים משמעותם סוג (לדוגמה DDR2, DDR3), תדר (אם לדוגמה מתכננים OC מסוים לפעמים צריך לקנות זיכרון בתדר מסוים כדי שהוא לא יגביל) ותזמונים (שוב, אם זה נתון שמאוד חשוב לך, עבור רוב המשתמשים הוא לא).

ברגע שאתה מגדיר את הצרכים הללו, לדוגמה זיכרון DDR3 בתדר 1333, קנה את הערכה או מודולים בודדים הזולים ביותר מחברה מוכרת בנפח הרצוי לך.

ב-Low Profile DIMM הכוונה שמודול הזיכרון עצמו הוא בפרופיל נמוך, כלומר נמוך יותר פיסית בהשוואה לזיכרון "רגיל". אין לזה כמובן שום השפעה על הביצועים. יש לזה חשיבות רק אם יש לך מגבלות גובה, לדוגמה בגלל גוף הקירור של המעבד, או כל מגבלה דומה.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים