עבור לתוכן

כיצד עבד האימייל בשנת 96? וגם פריצת דרך! ווינדואס 95 יוצא לשוק

Featured Replies

פורסם

הסבר נדיר וראשוני על מהו אימייל וכיצד משתמשים בהלכה בדואר האלקטרוני. שודר בתכנית המחשבים זומביט ב - 1996.

לאחר המתנה של שנים, משיקה מיקרוסופט את מערכת ההפעלה החדשנית ופורצת הדרך - ווינדואס 95. צפו בהסבר הראשון על גירסת הבטא שלה, מתכנית המחשבים זומביט. נוסטלגיה במיטבה.

פורסם

אחח זומביט... למה לא עושים תוכנית טלוויזיה מקצועית בארץ? חסר ידע?

פורסם

קוראים לה קרן סקופ! איך היא לא עיתונאית?!

"ממליצים על לפחות 8MB RAM..." פאק.

פורסם
  • מחבר

קוראים לה קרן סקופ! איך היא לא עיתונאית?!

"ממליצים על לפחות 8MB RAM..." פאק.

[/quote

ו40 מגה מקום בהרד דיסק :)

פורסם

אחחח - חלונות 95 בגרסת הבטא - אפשר היה פשוט לצבוע את המסך בכחול ולקבל את אותו האפקט בחלק גדול מהזמן.

8 מ"ב זה עוד כלום, בשביל להריץ NT4 חלק הייתי צריך להרחיב ל-16 מ"ב!!! זה 16 מיליון בתים!!!

הערות לגבי חלונות 95

שימו לב שמומלץ כונן תקליטורים על מנת להתקין את מערכת ההפעלה החדשה, חשוב לומר שלא ניתן לחבר את נגן התקליטורים הביתי למחשב מאחר והוא מיועד לניגון מוזיקה בלבד - יש לרכוש נגן תקליטורים יעודי למחשב כאשר זה לרוב עם חיבור S-C-S-I אותו יש לחבר לכרטיס מתאם מיוחד או למקצת כרטיסי הקול המקצועיים.

אחד הדברים המיוחדים בחלונות גרסה 95 היא התמיכה בחבר והפעל (באנגלית PLUG & PLAY) - כאשר ניתן לחבר התקנים ולהפעיל אותם מיידית וללא ידע טכני (באנגלית זה נקרא - you wish).

ניתן להשיג את הגרסה החדשה של החלונות אצל טכנאי המחשבים או אצל החבר העשיר שלך שרכש את צורב התקליטורים הראשון בשכונה.

פורסם

על הEASTER EGG בWIN95 ידעתם?

פורסם

386 המחשב הראשון שלי. זוכרים את כפתור טורבו?

פורסם

יפה. בהחלט נוסטלגיה, למרות שלא היה לי מחשב כשזה היה.

פורסם

חחחח "תוך שעה שעתיים היא מקבלת את האימייל" , איי היו זמנים... (ולא אני לא זקן כל כך ).

פורסם

ואו, להזכר שפעם "רק" שעתיים וכבר היה מגיע מייל... כשקצב הורדה ב-56K היה שיפור משמעותי ובסך הכל היינו צריכים קו טלפון נוסף בשביל האינטרנט...

כמה כיף היה למצוא גיימרים ב->IRC ולתאם איתם משחקים ב-GTA1...

פורסם

אני עדיין משחק עם חבר'ה במירק GTA2 אונליין .. (על מסך 26" ו-CORE I7 920), האין זה עצוב?

זה דווקא אחלה משחק. :)

פורסם

ב Win95 זה היה Plug & pray ;D

פורסם

386 המחשב הראשון שלי. זוכרים את כפתור טורבו?

גם המחשב הראשון שלי.

אני זוכר שהלכתי לTowerecords בשבעת הכוכבים ורציתי לקנות Sims 1 חבילת הרחבה 2+3, והיה רשום מאחורי האריזה שדרוג מאיץ תלת מימד כדי להריץ את המשחק.

בבית המשחק תמיד היה עושה "לאגים" כלומר היה קטוע מאד, וביקשתי מאמא לשאול את המוכר האם המשחק יוכל לרוץ על המחשב שלנו למרות שהוא לא תומך 3D, והמוכר לא ידע מהחיים שלו ואמר שכן אבל מומלץ לשדרג ל3D.

אחרי שראיתי שזה המשיך להיות מקוטע (ולא הבנתי למה, חשבתי שמחשב זה קופסא+דף+חשמל), אבא קנה מחשב עם P4 1.6GHZ ויכולתי לשחק בצורה נורמאלית, זה היה המחשב השני שלי :)

באמת מה היה עושה כפתור הטורבו? תמיד שיגענו אותו והתעללנו בו.

פורסם

אין סיכוי שזה היה i386.. יש לך בסיפור הפרש של 15 שנה לפחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים