עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אני לא מסתכל עלי או עליך ,אלא על כותבים ברשת.

ולא אמרתי אם המשחקיות יותר גבוה -אז משעמם יותר ,וכן לא ערבבתי בין משחקים.

שוב, פשוט אנשים עוזבים מהר את המשחק הזה -כי משעמם להם -כמה כבר עבר על המשחק משיצא? מעט זמן.

שוב ,עוזבים מהר -כי כבר משעמם .

• תגובות 3.5k
  • צפיות 386.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לדעתי זה מכיוון שבבאטלפילד רוב הזמן משחקים רק RUSH. עוד עם שחקנים שלא משחקים קבוצתי. גם כל הדברים מסביב ל COD תורמים לו, מגוון ענק של מצבי משחק, WAGER, רצון לנסות תמיד דברים כוונות ותוספות לנשקים, וכל זה

פורסם

אגב, את מצב הזומבים ממש שיפרו עם המפה המושקעת והמורכבת. וגם התוספות החדשות.

מישהו יודע איך פותחים את שתי המפות הנוספות?

פורסם

אגב, את מצב הזומבים ממש שיפרו עם המפה המושקעת והמורכבת. וגם התוספות החדשות.

מישהו יודע איך פותחים את שתי המפות הנוספות?

מפה אחת נפתחת לך ברגע שאתה מסיים את הקמפיין (אני חושב שיש איזה צ'יט לפתוח את זה בלי לסיים, אבל הקמפיין בכל מקרה שווה את זה), ויש עוד מפה שהיא בעצם משחק ארקייד שונה לגמרי. אתה צריך לקום מהכסא בתפריט הראשי (תלחץ הרבה על space) ואז להסתובב בחדר, למצוא את המחשב, להכנס אליו ולכתוב: DOA

פורסם

את המפה השניה אתה פותח כשאתה מסיים את המשחק

בשביל השלישית אתה צריך בתפריט הראשי לקום מהכיסא, ללכת למחשב, ולכתוב DOA (נראה לי שזה השלישי..)

עריכה: חתול נינג'ה הקדים אותי

פורסם

מישהו יודע איך אני עושה RENDER לקליפ שהקלטתי בTHEATRE MODE באיכות גבוהה?

זה מרנדר באיכות ממש ממש גרועה!

פורסם

FRAPS FTW

פורסם

רינדרתי דרך המשחק

http://www.youtube.com/watch?v=4P-ITK-yeIE

13 killstreak

יצא מצחיק, עם כמה פישולים מצידי, אבל השחקנים מסביבי היו כ"כ נובים שזה היה מצחיק.

פורסם

:lol: :lol: :lol:

ווואוו, איזה נובים,

זה עושה רינדור ממש גרוע אה?

למה לא פראפס?

פורסם

אף פעם לא התקנתי פראפס. בינתיים גם המשחק ממילא חצי לא שחיק ומפוצץ בלאגים וסטאטרים [שמתורגמים למהירות מאוד מוזרה בסרטון] אז אני אחכה עם זה.

פורסם

מישהו יודע איך אני עושה RENDER לקליפ שהקלטתי בTHEATRE MODE באיכות גבוהה?

זה מרנדר באיכות ממש ממש גרועה!

;)

כאוס יצאת חסר חיים, לך לישון! :-*

פורסם

רינדרתי דרך המשחק

http://www.youtube.com/watch?v=4P-ITK-yeIE

13 killstreak

יצא מצחיק, עם כמה פישולים מצידי, אבל השחקנים מסביבי היו כ"כ נובים שזה היה מצחיק.

זה נראה כאילו אתה בילתי נראה בחלק מהסרטון ממש ממש נובים אם הם לא קלטו אותך רץ להם בין הרגליים ככה :screwy:

פורסם

^

נכון, אכן סרטון הזוי... איזה נובים-פשוט רצים לידך ולא רואים כלום :nixweiss::screwy:

פורסם

חברים אנחנו משחקים במשחק יש לנו שרת אבל אני לא מרגיש את הקלאן מגובש מספיק כקלאן הפואנטה שלי היא לארגן משחק עם כמה שיותר חברי קלאן לפחות פעם בשבוע בשרת שלנו אני מניח שזה יהיה אולטימאטיבי בסוף שבוע שעות הצהוריים שלכולם יהיה נוח. תחשבו כמה כיף יהיהלשחק כקבוצה מגובשת שכל אחד יודע מה הוא עושה תקטית אם זה ב dom או s&d tdm וכ'ו...ימי שמת משעה 5 בארך איך מסתדר לכם?

פורסם

חברים אנחנו משחקים במשחק יש לנו שרת אבל אני לא מרגיש את הקלאן מגובש מספיק כקלאן הפואנטה שלי היא לארגן משחק עם כמה שיותר חברי קלאן לפחות פעם בשבוע בשרת שלנו אני מניח שזה יהיה אולטימאטיבי בסוף שבוע שעות הצהוריים שלכולם יהיה נוח. תחשבו כמה כיף יהיהלשחק כקבוצה מגובשת שכל אחד יודע מה הוא עושה תקטית אם זה ב dom או s&d tdm וכ'ו...ימי שבת משעה 5 בערך איך מסתדר לכם?

וואו, בקושי הבנתי את סוף הפוסט.... :D

אני איתך, גם אני זוכר את המשחקים עם הקלאן ב -MW2 וזה חסר לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים