פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים מוזר מאודלא שיחקתי היום אחרי שהפאצ' יצאאבל אתמול שיחקתי ובאמת שהמשחק רץ חלק גם עם SHADOWS לא יודע ממה נובע הבעיות אבל לא נראה לי שזה בעיות חומרהדווקא עם shadows זה מאוד מקרטע. כששמים על off זה פועל חלק לגמרי.השינוי לרעה שההגדרה הקטנה הזאת עושה הוא אדיר, אז זה ברור שהבעיה היא לא בחומרה אלא במשחק עצמו.
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים אז מסתבר שאם אתה מנטרל כל חומרת סאונד על המחשב, הSTUTTERS מפסיקים לחלוטין.איזה יופי, טרייארק מתחשבים באוכלוסיה!! הם עשו אופטימייז למשחק בשביל אנשים חירשים!FAILעשיתי את זה ורץ נהדר אפילו עם צללים.לא יאמן ש-Treyarch עד כדי כך גרועים
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים דווקא עם shadows זה מאוד מקרטע. כששמים על off זה פועל חלק לגמרי.השינוי לרעה שההגדרה הקטנה הזאת עושה הוא אדיר, אז זה ברור שהבעיה היא לא בחומרה אלא במשחק עצמו.לא יודע זה לפני הפאצ'עכשיו אני יכנס למשחק ואני יראה אם הSHADOWS מופעל זה מקרטעכי עד עכשיו הייתי עם SHADOWS ורץ ללא בעיות
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים מה זאת אומרת לנטרל כל חומרת סאונד? לשחק בלי סאונד או בדריבר לעשות מיוט להכל?
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים מה זאת אומרת לנטרל כל חומרת סאונד? לשחק בלי סאונד או בדריבר לעשות מיוט להכל? להכנס למנהל התקנים ולעשות DISABLE לכרטיס הקול \ לכל חומרת סאונד אחרת שמותקנת על המחשב אגב אנשים - שימו לב להשוואה המצחיקה הבאה: השוואת FPS בין CALL OF DUTY:BO בהגדרות הכי נמוכות שלו לQUAKE 3 [שניהם הרי מבוססים על אותו מנוע..וQUAKE 3 נראה יותר טוב מCOD:BO על ההגדרות הנמוכות ביותר] http://img3.imageshack.us/img3/4486/comparisonkh.jpg שימו לב להבדלי FPS :lol:
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים כל זה רק מוכיח עד כמה שTREYARCH מפגרים.כלומר היו עד עכשיו כ"כ הרבה כותרי CALL OF DUTY... אפילו WסW שלהם והם נכשלים בלשחרר משחק תקין ונכשלים עם פאטץ' ?!?!? מה הם אוטיסטים?!אצלי הפאטץ' לא שינה כלום, אותו חרא כמו מקודם.. לאג ניכר .. לכל מי שיש לאג פחות מ80 יש לו יתרון עלי ורואים את זה. קיל קאם עדיין מחורבש.בקיצור EPIC FAILרואים שהמשחק הזה הרוויח הון אודות ההייפ. אחד המשחקים הכי מקולקלים שראו אור אי פעם. לגבי התמונות... העיקר הם עשו הון תועפות עליך ומכרו משחק עם גראפיקה של 2003.
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים דיי זה פשוט חרטא אני עם המפרט שלי 1920X1080 הגדרות הכל הכי גבוה 2X AA ויש לי ממוצע 60+אבל מה שמטריף לי תשכל זה שמאז הפאטצ' במחורבן הזה זה ניתקע לפעמים אפילו לא בסוף המשחק...
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים בנושא הגראפיקה אני דיי בטוח שהם בחרו לא להשקיע בכוונה תחילה שגם אנשים עם מחשבים בינוניים ומטה יכלו לשחק במשחק ולא רק בעלי מפלצות ביצועיים. ועוד משהו קטן שהכנתי לPLAYCARD
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים טוב שיחקתי עכשיו איזה שעה לא הרגשתי בכלל קורטועים או כל דבר דומה לזה והאמת שקצת הFPS עלה במפות מסויימות אין תקיעות ולא כלום אני לא יודע למה אצל אנשים חרים כן יש :\ והאמת היה שווה את הכסף אני נהנה לשחק והפינג 100-110 לא מפריע כלל להנאה הנה ההגדרות שאני משחק עליהם: Uploaded with ImageShack.us חשוב לציין שהמעבד שלי במפרט <<<< לא בOC ל3.72 ועומד על 2.8GHZ
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים עדיין יש לי את הבעיה שכל פעם שאני יוצא מהמשחק כל ההגדרות שאני משנה כולל מקשים,קונסול והשמות של הקלאסים פשוט מתאפסים.התוכן של הקלאסים לא, רק השמות. לא הצלחתי אפילו למצוא פיתרון בחיפוש בגוגל.גם אצלי.
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים :lol: :lol: :lol: אז חברה שלי חזרה לענייני הגיימינג שוב: משחק ראשון שלה :cool2: :cool2: :cool2: צילמתי אותה באייפון בלי שהיא תדע.... אז מי רוצה חברה גיימרית?
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים חחח ומעניין איך השיחה שלכם הולכת אתה: אז מה דעתך על הפאץ' החדש לBO היא: לא יודעת עדיין נתקע לפעמים אתה: את רומזת פה למשהו? ;D ובכללי אייפון לא אמור לצלם 720P ?
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים לא יודע אחי, אייפון 4 בדרך, אין כרגע ברשתות, הזמנתי אז עד שיגיע אני עם ה 3GS השיחות שלנו אחרות תאמין לי, אבל תמיד כיף חברה זורמת נראה לי
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים חחחח צוחק כפרע ואם זה 3GS אז זה לא 720P חשבתי יש לך 4 וחברה זורמת תמיד כיף ;D
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים ובכללי אייפון לא אמור לצלם 720P ?ספציפית את COD אייפון לא מצלם ב720 כנראה באג של טרייארק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.