פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים חלק מהמפות עובדות מצויין ובחלק אי אפשר לשחק בכלל, לפני זה הכל עבד לי טוב :-\
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים כמה עצבים על משחק.... לי אין תקיעות ואין לי מושג אם זה קשור לחומרת מחשב המפרט שלך כמעט זהה לשלי אם יש לך בעיות עם המשחק אני מניח שזה לא נובע מהחומרה.
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים אז מסתבר שאם אתה מנטרל כל חומרת סאונד על המחשב, הSTUTTERS מפסיקים לחלוטין.איזה יופי, טרייארק מתחשבים באוכלוסיה!! הם עשו אופטימייז למשחק בשביל אנשים חירשים!FAIL
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים לי אין שום נפילות FPS ,קפיאות או כל דבר אחר והFPS רק השתפר אחרי הפאץ', כמוכן גם הסינגל עובד אצלי מצוייו גם לפני הפאץ' הזה...
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים כן, גם לי וגם להרבה מהחברים שלי השתפר המשחק לאחר הפאצ'.כנראה שTreyarch לא ביצעו אופטומיזציות רחבות להרבה סוגים של מעבדים וGPUs והקומבינציות השונות שלהם.באמת באמת מוזר שנתנו להם לשחרר משחק כך.מזלי שהכל עובד אצלי אחלה.
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים מוזר מאודלא שיחקתי היום אחרי שהפאצ' יצאאבל אתמול שיחקתי ובאמת שהמשחק רץ חלק גם עם SHADOWS לא יודע ממה נובע הבעיות אבל לא נראה לי שזה בעיות חומרה
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים אין לי כל סוף משחק עכשיו קופא המסך וצריך לסגור אותו דרך TASK MANAGER מזה הזין הזה איך הולכות הפקודות שאמרתם למעבד???יש לי מרובע ליבה (סתכלו במפרט ) עד עכשיו עבד יפיפה פתאום זה קורה איזה חצי פתרון רגיל יש לכם דרך פקודות?ולמה שאני מכניס את הdraw fps 1 (כמובן את זה עם הCG משו משו...) אני לא רואה את הFPS כמו שהיה ב4 בקיצור GAYARCH = SHIT FACES
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים אין לי כל סוף משחק עכשיו קופא המסך וצריך לסגור אותו דרך TASK MANAGER מזה הזין הזה איך הולכות הפקודות שאמרתם למעבד???זה בדיוק גם מה שקרה לי מאז העדכון האחרון.אבל מחקתי את הקובץ config_mp.cfg ומאז (בנתיים) לא נתקע בכלל.תנסה.
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים אני באמת לא מודאג, כן יש לי עדיין נפילות FPS קטנות שלא משפיעות על המשחקיות - אבל זו לא הסיבה שאני לא מודאג.המפתחים והיח"צ שלהם תמיד מראים שהם נותנים אוזן קשבת ועובדים על זה, הם מגבים את זה במעשים (ע"ע הפאצ' של היום ולפניו).אז זה יסתדר בסופו של דבר.
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים עשיתי לא בדיוק עזר בקיצור חבל על הכסף אין שרתים ישראליים אין משחק נורמלי באמת שאני מתחיל להצטער שקניתי את זה כמה אפשר לסבול מהבעיות המפגרות האלה שבכלל לא היו צריכים לקרות מההתחלה מילא יש בעיות אז מה למה לעזאזל להוציא תפאצ'ים הדפוקים האלה שלא עוזרים בשיט
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים עדיין יש לי את הבעיה שכל פעם שאני יוצא מהמשחק כל ההגדרות שאני משנה כולל מקשים,קונסול והשמות של הקלאסים פשוט מתאפסים.התוכן של הקלאסים לא, רק השמות. לא הצלחתי אפילו למצוא פיתרון בחיפוש בגוגל.הבעיה הזו התחילה כבר מהיום הראשון כמה אחרי שעות ששיחקתי.
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים DICE ,Toxin II מוציאים פאטצ' פעם בכמה חודשים, אבל לפחות אפשר לשחק. אם אתה לא מצליח אפילו להתחבר לאיזשהו סרבר, זאת הספקית. בכל מקרה, כולם מגנים פה על "היוצרים" בגלל שכתוב על האריזה COD.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.