עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

קשה למצוא את זה

כנסו לכאן

http://www.facebook.com/pages/Call-of-Duty-Israel/159083080792965

תלחצו על CTRLֹ+F

תחפשו Gadi Berqowitz

ההודעה הראשונה שלו (הכי למעלה בעמוד)

זאת שמתחילה ב"הזמן : 31.01.11, המקום: המזרח-התיכון הבוער"

שם תעשו לייק

גדי הלינק שאתה נתת לא תקין

תודה רבה על התיקון.

אשמח אם תוכלי להצביע לי , זה מאוד יעזור לי

שוב תודה[br]פורסם בתאריך: 12.01.2011 בשעה 13:48:02

:xyxthumbs:

תודה רבה, אני לא כזה טוב בסנייפר, אני מנסה לתרגל קצת ,זו הדרך, יש לי עוד משחק שבהעלאה כרגע ,כמה דקות מסיים ,30-12 גם עם קלאס של סנייפר ,כמובן שיש לא מעט הריגות עם סכינים ופיסטול אבל עדיין, 30-12 עם סנייפר זה אחלה ל TDM

תשמע , לא ראיתי את הסרטון עם סאונד אבל נראה לי שצריכים להוציא PATCH כנגד אנשים כמוך ;)

מדהים.

• תגובות 3.5k
  • צפיות 387.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תשמע , לא ראיתי את הסרטון עם סאונד אבל נראה לי שצריכים להוציא PATCH כנגד אנשים כמוך ;)

מדהים.

פאצ' נגד?!

צריך תנאי קבלה למשחק כדי שרק אנשים ברמה ישחקו בו ולא נובים כמו שיש עכשיו.

אפילו נתקלתי באנשים שהתלוננו שהמטול רימונים הרבה יותר קשה מבMW2 ושם הם היו מפצצים את כל המפה ופה לא,כמה שאני עצוב בשבילם :'(

ממש מזיל דמעה.

אסור לתת לילדים לשחק במשחקים כאלו אסור,זה מוציא את כל הכיף שבמשחק,90 בכל 100 סרברים מלאים בנובים קאמפרים ראנרים או לאנצ'רים.

:2gunsfiring:

וזה בלי קשר,קצת על MW2:

http://www.youtube.com/watch?v=UGOMFi9vWfM&feature=player_embedded

(מצחיק)

פורסם

אסור לתת לילדים לשחק במשחקים כאלו אסור,זה מוציא את כל הכיף שבמשחק,90 בכל 100 סרברים מלאים בנובים קאמפרים ראנרים או לאנצ'רים.

:2gunsfiring:

מה רע בילדים? אבל צריך שתהיה להם לפחות מנת משכל בסיסית.

תודה רבה על התיקון.

אשמח אם תוכלי להצביע לי , זה מאוד יעזור לי

תוכל*

וזה בלי קשר,קצת על MW2:

http://www.youtube.com/watch?v=UGOMFi9vWfM&feature=player_embedded

(מצחיק)

:lol: :lol:

פורסם

הסאונד הוחלף אז זה לא רלוונטיv

פורסם

מה רע בילדים? אבל צריך שתהיה להם לפחות מנת משכל בסיסית.

אני חושב שלא כדאי לך לפתוח את הנושא הזה :itschy:

בימים האחרונים אני בקושי משחק, בדרך כלל אני יוצא מהר כי פשוט אין לי כוח לזה יותר :nixweiss: יותר מידי קשה למצוא שרת טוב וגם נשבר לי מכל הצ'יטרים, במיוחד מאלה שמשתמשים ב WH ומפסידים ואז כשהם סוף סוף מצליחים לנצח הם יורדים על כולם כאילו הם השחקנים הכי טובים בעולם....

פורסם

אני חושב שלא כדאי לך לפתוח את הנושא הזה :itschy:

בימים האחרונים אני בקושי משחק, בדרך כלל אני יוצא מהר כי פשוט אין לי כוח לזה יותר :nixweiss: יותר מידי קשה למצוא שרת טוב וגם נשבר לי מכל הצ'יטרים, במיוחד מאלה שמשתמשים ב WH ומפסידים ואז כשהם סוף סוף מצליחים לנצח הם יורדים על כולם כאילו הם השחקנים הכי טובים בעולם....

ובנימה חיובית זו, GUN GAME FTW, אולי עכשיו תבינו אותי.[br]פורסם בתאריך: 12.01.2011 בשעה 18:20:22

:pissed:

8 קריסות תוך פחות מ5 דקות, לא נתקלתי במשחק כזה, בחיים לא וכנראה שלא אתקל, נשבר היום שיא של עצבים שחטפתי מהמשחק, פשוט מגעיל

פורסם

מצטער אתה נראה לי אתה לא יודע להבדיל בין שחקן טוב לצ'יטר

פורסם

אני יודע טוב מאוד להבדיל בין צ'יטר לשחקן טוב, אין לי בעיה לשחק נגד כאלה שהורגים אותי כל שניה, אתה יכול לשאול את דגדגן כמה אני משחק איתו :lol:

כשאתה זורק על מישהו רימון Concussion ופעם אחרי פעם הוא פוגע לך בראש כשהוא מזועזע ולא משנה באיזה מרחק אתה כניראה שהוא מרמה :pissed: כשמישהו תמיד יודע מה אתה עושה גם אתה משחק עם GHOST ו NINJA כניראה שהוא מרמה :pissed: כשהוא מפסיד וכולם לא מבינים שהוא מרמה כי הוא הפסיד זה מעבן :pissed: וכשהוא אחרי זה מנצח וכותב EASY בא לי ללכת אליו הבייתה ולשבור לו את המקלדת על הראש :nixweiss:

הרבה פעמים אני מסיים משחק עם יחס מחורבן ויודע שזה כי שחקתי חרא או כי האחרים שחקו יותר טוב ממני, הרבה פעמים אני מצליח לשחק, מסיים ראשון בקבוצה שלי אבל בכל זאת לא יכול להשאר עוס סיבוב בשרת כי אני יודע שיש מישהו שמרמה, וזה ממש לא משנה לי אם הוא בקבוצה שלי או נגדי :P

פורסם

מצטער אתה נראה לי אתה לא יודע להבדיל בין שחקן טוב לצ'יטר

שמע יש שחקנים מעולים,יצא לי לפגוש הרבה כאלו שחקנים ברמה,באמת מוריד את הכובע :hat:

אבל תראה לדוגמא את אלו שבפרסטיז' 15 ברמה 50,צ'יטים! נקודה סיומן קריאה!!!

אין סיכוי בעולם! בחיים.(לפחות לא בנתיים).

מה גם שתראה בבקשה ביוטיוב איך הצ'יטים האלו עובדים,אני יכול לאמר זה גאוני מצד אחד ומצד שני שימותו כל ה@^!%#$ שמשתמשים בזה.

פורסם

אתה כנראה לא יודע את ההבדל בין WH ו/או AIMBOT לבין Trainer. מי שפרסטיג' אחרון רמה 50 השתמש ב TRAINER, אם כי לא בטוח ב WH או AIMBOT (אבל יש סיכוי). מי שמשתמש ב WH או AIMBOT - כמעט תמיד ישתמש גם בטריינר, בגלל שאלה נחשבים יותר "hardcore".

פורסם

למה ניראה לך שזה משנה לנו במה הוא השתמש :nixweiss: מה שמשנה זה שהוא מרמה :pissed: אני מוכן להתערב איתכם על כל הכסף שיש לי שאם יפתחו כלי לזיהוי צ'יטרים שיהיה מתקדם בהרבה ממה שיש היום ויוכל לזהות את כל הדברים האלה, ויתן באן תמידי מהמשחק (לא מהשרת, פשוט לא יתן לאותו שחקן להיכנס למשחק עצמו) לפחות שליש מהשחקנים לא יוכלו לשחק יותר :-\

פורסם

כמה אפשר לבכות על משהו שתמיד היה ותמיד יהיה בכל משחק :)

פורסם

כמה אפשר לבכות על משהו שתמיד היה ותמיד יהיה בכל משחק :)

:xyxthumbs: :xyxthumbs:

צ'יטרים הם לא חידוש של בלאק אופס.. זה תמיד היה, בחייך, עזוב.

שחק בשרת שלנו, אני פעיל שם מאוד בזמן האחרון ועושה BAN\TEMPBAN\KICK לכל בן אדם שמתחיל לזרוק קללות כמו מטורף, לצ'יטר או לסתם איזה נוב שאומר לי BAT WY NO TUB??????

פורסם

תמיד היה תמיד יהיה לא משנה איפה ובאיזה מקום,רמאים תמיד קיימים.

זה לא משנה את העובדה שקשה לתפוס אותם והם הורסים את המשחק.

מה יותר כיף ממשחק הוגן עם אנשים מוכשרים והתגר תמידי בידיעה שאתה צריך לעשות את ה 100% שלך כדי לנצח?

צ'יטים הורסים הכל ולא רק לעצמך אלה לכולם.

אני אישית בפרסטיז' 6 באמצע ונהנה מכל רגע,אלה עם כן מדובר בנובים או צ'יטרים.

אנשים לא אוהבים קושי ותמיד יחפשו את קיצור הדרך,אני נהנה מהדך קשה ככל שתיהיה.

הדרך היא ההנאה והתוצאה היא הפרס.

פורסם

פשששש, מי זה SUPER SONIC??

מנחם בן??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים