עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

איזה משחק נוראי, חזרנו 5 שנים אחורה. Treyarch פשוט מבזה את הסדרה ומשהו צריך לקרות כדי שהחוזה בין החברות ייפסק וTreyarch יתחילו מותג אחר.

שדווקא ילמדו מEA שהוציאו משחק מרשים ביותר (כן, כן MOH) בלי רעש של פיצוצים כל הזמן וכאילו מטוסים עוברים מעליך.

• תגובות 3.5k
  • צפיות 384.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עוג מלך הבשן??? ;Dאיזה נשק זה בדיוק.

פורסם

8vp2m1.jpg:lol:

איזה משחק נוראי, חזרנו 5 שנים אחורה. Treyarch פשוט מבזה את הסדרה ומשהו צריך לקרות כדי שהחוזה בין החברות ייפסק וTreyarch יתחילו מותג אחר.

שדווקא ילמדו מEA שהוציאו משחק מרשים ביותר (כן, כן MOH) בלי רעש של פיצוצים כל הזמן וכאילו מטוסים עוברים מעליך.

אתה צודק, MOH האחרון הוא מאסטרפיק!

פורסם

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch::facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash::s07: :s07: :s07: :s07:

פורסם

לול וואווו אחת היציאות... :yelclap: חח מי הנפיץ את זה לעזעזל?!

פורסם

זה מסביר, למה EA עשו הכל בשביל שהמשחק ימכר (10 פעמים בטא, פרסומות חסרות טעם)

ו במשחק של TREYARCH היו יותר ממליון שחקנים פעילים חצי יום אחרי שהמשחק יצא.

THE END

אה, ו MOH זה פייל אחד גדול

פורסם

לול וואווו אחת היציאות... :yelclap: חח מי הנפיץ את זה לעזעזל?!

כל הזכויות שמורות למארגן הקבוצתייות ;D

פורסם

מישהו שהזמין בדואר רשום כבר קיבל את המשחק??

פורסם

מזמין הקבוצתיות כבודו במקומו מונח.צריך להגיע לפרסטיג' שמיני כדי להזכיר את שמו בפורום. :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

GAMESERVERS מתחילים לעדכן שרתים:

Hello,

This is in response to your ticket regarding Lag. We are in the process of rolling out an update to the black ops server configuration. This will be automatic. After testing, we have found that our update will significantly improve performance on ll servers.

No action is required to be taken by you. Please, we appreciate your patience. This roll out will happen in the next 2-4 hours. Please wait 24 hours before submitting any additional support requests regarding lag, as your issue will likely be resolved as a result of this change.

Thank you,

Zachary Williams

http://www.gameservers.com/

Frag. Not Lag.

פורסם

אני מבין שעוד לא שמעתם שהמשחק הבא בסידרה יהיה בחלל החיצון 8) .

פורסם

וואו, למנכ"ל של GS קוראים זכריה. אולי הוא תימני??

מישהו שהזמין בדואר רשום כבר קיבל את המשחק??

אני גם מחכה. מהנסיון שלי, נקבל את המכתב מהדואר ביום ראשון, כדי לבוא לקחת ביום שני.

פורסם

אגב, הנשק "עוג מלך הבשן" ממש טוב ;D

הAK47 עולה עליו בזווית :)

הCAR עולה כל הכל בזווית :) גנבתי את זה מאחד דרגה 49 והיה ממש נחמד, בינתיים אני 42

פורסם

אני הזמנתי בדואר רשום, השליח הגיע אתמול (כן, כן , באותו יום ששלחו) אבל לא הייתי , אז היום לקחתי אותו...

פורסם

אני הזמנתי בדואר רשום, השליח הגיע אתמול (כן, כן , באותו יום ששלחו) אבל לא הייתי , אז היום לקחתי אותו...

איזה שליח בדואר רשום??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים