פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים אולי נעשה כמה משחקי חימום בשרת שלך לפני זה לא מבין למה כל פעם שעה עד שמתחילים לשחק
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים יהיה לי הבדל משמעותי במשחקים אם אני אשדרג ל4GB?כן. מובן , תרגיש את ההבדל, היום 2 גיגה לא יקר .
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים משהו קטן וחמוד בהשראת COD..הבחורים הנחמדים האלה יעריכו אם תעשו להם לייק.http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3785344
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים לא נראה לי שעשו את זה ישראלים..+הסוף של הסרטון הזה היה ענק ומגחיך. אל תשכחו לעשות להם לייק..הם צריכים את זה לאיזה תחרות או משהו
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים יפה מאוד שון ^^ אני פחות אוהב את המוד הזה בגלל הנשקים המוזרים שיש שם לפעמים, אתה נפלת על נשקים סבירים יחסים. אבל יפה , בכל אופן, העליתי GUN GAME נוסף בג'ונגל הפעם, משחק טוב היה, נראה לי שהם היו עוד בנשק 6-8 ואני סיימתי, העריכה נחמדה גם, ניסיתי להיות דרמטי חחחחח טוב תראו.
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים חחחח לול! מונטג' טוב מאוד. אני רואה שאפילו במונטג'ות המשחק הזה חי בצילו של MW2 חח....
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים חחחח לול! מונטג' טוב מאוד. אני רואה שאפילו במונטג'ות המשחק הזה חי בצילו של MW2 חח.... זה כבר כי אני לא יודע לערוך, אין קשר, תודה אגב.. Cha0stAlker - משחקון יפה DagdeGun - OMG! איזה KILL WOW! כן חחח יש לי הריגות הזויות עם הבליסטית ,360 מהגג ממרחק מטורף, דברים משוגעים, מה שאני מצליח לזכור אני מקליט,אני לא יודע מה לעשות עם הכסף, יש לי קרוב ל 600,000 COD POINTS ..מה אתם ממליצים?
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים זה כבר כי אני לא יודע לערוך, אין קשר, תודה אגב..כן חחח יש לי הריגות הזויות עם הבליסטית ,360 מהגג ממרחק מטורף, דברים משוגעים, מה שאני מצליח לזכור אני מקליט,אני לא יודע מה לעשות עם הכסף, יש לי קרוב ל 600,000 COD POINTS ..מה אתם ממליצים? תעלה את ההריגות האלו!! ;D אני חולה על שטויות כאלה אגב אהבתי את ההתחלה. מה לעשות עם הכסף?..... *קולות של קהל*: "תעשה PRESTIGE!"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.