עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אולי נעשה כמה משחקי חימום בשרת שלך לפני זה :lol: לא מבין למה כל פעם שעה עד שמתחילים לשחק :P

• תגובות 3.5k
  • צפיות 387.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

NADE IN THE FACE CHAPTER 3

פורסם

יהיה לי הבדל משמעותי במשחקים אם אני אשדרג ל4GB?

כן. מובן , תרגיש את ההבדל, היום 2 גיגה לא יקר .

פורסם

פשש, סחטיין ! רק לא מחמיא להם האיכות המעפנה :-\

פורסם

הרבה יותר משעשע ויפה.

פורסם

לא נראה לי שעשו את זה ישראלים..+הסוף של הסרטון הזה היה ענק ומגחיך. אל תשכחו לעשות להם לייק..הם צריכים את זה לאיזה תחרות או משהו

פורסם

אחלה משחק, אף פעם לא ניסיתי SHP :xyxthumbs:

פורסם

יפה מאוד שון ^^ :yelclap:

אני פחות אוהב את המוד הזה בגלל הנשקים המוזרים שיש שם לפעמים, אתה נפלת על נשקים סבירים יחסים. אבל יפה ,

בכל אופן, העליתי GUN GAME נוסף בג'ונגל הפעם, משחק טוב היה, נראה לי שהם היו עוד בנשק 6-8 ואני סיימתי, העריכה נחמדה גם, ניסיתי להיות דרמטי חחחחח

טוב תראו.

פורסם
:xyxthumbs: חחחח לול! מונטג' טוב מאוד. אני רואה שאפילו במונטג'ות המשחק הזה חי בצילו של MW2 חח....
פורסם

Cha0stAlker - משחקון יפה :xyxthumbs:

DagdeGun - OMG! :o

איזה KILL WOW!

פורסם

:xyxthumbs: חחחח לול! מונטג' טוב מאוד. אני רואה שאפילו במונטג'ות המשחק הזה חי בצילו של MW2 חח....

זה כבר כי אני לא יודע לערוך, אין קשר, תודה אגב..

Cha0stAlker - משחקון יפה :xyxthumbs:

DagdeGun - OMG! :o

איזה KILL WOW!

כן חחח יש לי הריגות הזויות עם הבליסטית ,360 מהגג ממרחק מטורף, דברים משוגעים, מה שאני מצליח לזכור אני מקליט,אני לא יודע מה לעשות עם הכסף, יש לי קרוב ל 600,000 COD POINTS ..מה אתם ממליצים?

פורסם

זה כבר כי אני לא יודע לערוך, אין קשר, תודה אגב..כן חחח יש לי הריגות הזויות עם הבליסטית ,360 מהגג ממרחק מטורף, דברים משוגעים, מה שאני מצליח לזכור אני מקליט,אני לא יודע מה לעשות עם הכסף, יש לי קרוב ל 600,000 COD POINTS ..מה אתם ממליצים?

תעלה את ההריגות האלו!! ;D אני חולה על שטויות כאלה :P

אגב אהבתי את ההתחלה.

מה לעשות עם הכסף?.....

*קולות של קהל*:

"תעשה PRESTIGE!"

פורסם

אני אעשה מקבץ של קרוסבו + בליסטית ,אערוך ואעלה, אני אשב על זה היום בלילה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים