עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops - הדיון הראשי

Featured Replies

• תגובות 3.5k
  • צפיות 384.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

שלך?

ד"א אני רמה 35, ו tactical insertion מאוד, מאוד, מאוד עוזר ב CPF. מסתנן מאחורי הדגל שלהם עם ghost (לאחר שמישהו מהקבוצה שלי לקח להם את הדגל והם עסוקים בלרדוף אחריו), ואז אני לוקח את הדגל ומתחיל לברוח באטרף (מרתון, לייטוויט). אם אני מת-אין בעיה, עושה את אותו הדבר שוב.. שיטה מעולה.

אני גם ממש אוהב את הרובה קשת. כמו מטול אבל פיצוץ קטן וצריך לדעת לכוון.

פורסם

דיג'יי... לא בסדר אתה... המירוץ לפרסטיז' גרם לך לשכוח מי הם אחיך לנשק

פורסם

קרה לכם שבתפריט הראשי יש את הסמן הרגיל של המשחק ועליו את העיגול של הWINDOWS?

אפשר להזיז ואבל אי אפשר ללחוץ. פשוט לא מגיב ללחיצות.

מה עושים??? סעמק עם המשחק הזה.

פורסם

טוב אני עושה ניסוי אני מוריד לנייד שלי שהריץ MW2 על ההגדרות הכי גבוהות חלק יש לו NVIDIA אם זה עובד שם אפילו טיפה יותר טוב אני מתחיל לחשוד שמשהו אצלי לא בסדר

פורסם

נסה להכנס ל task manager ולעשות "switch to"..

דיג'י, איזה רמה אתה (יא חרשן :D)?

ולמה אתה מכוון לפרסטיג' כ"כ מהר? להיות "בין הראשונים" שעשו?

פורסם

המשחק עדיין לא שחיק.. אפילו לא שיפור קטן. STUTTERING ברמות מטורפות ללא הפסקה, לא משנה איזה פקודה אני אתן בקונסולה ולא משנה מה אני אכבה ומה אני אעשה לCLOUD של סטים.

אשחק לי קצת COD4... ::)

פורסם

המשחק עדיין לא שחיק.. אפילו לא שיפור קטן. STUTTERING ברמות מטורפות ללא הפסקה, לא משנה איזה פקודה אני אתן בקונסולה ולא משנה מה אני אכבה ומה אני אעשה לCLOUD של סטים.

אשחק לי קצת COD4... ::)

מזל ,באמת מזל שיש לי המון המון עבודה, אני עושה מאזנים כמו מטורף אז אין לי זמן להתעצבן/להתבאס על המשחק.. ממש טיימינג מצוין לעבודה מרובה, אפשר לומר שזו הפעם הראשונה שאני שמח שיש לי המון עבודה :s07:

פורסם

אני קניתי תמשחק ביום שישי ^^

אבל אני עדיין לא קניתי את המחשב החדש שלי בשביל להתקין אותו O_O

פורסם

הנה לכם, כל אלו שזרקו את המשחק לפח כבר, חם מהתנור, מ JD 2020, מה עוד תרצו?

http://twitter.com/JD_2020

רק שכולם יהיו רגועים

פורסם

לא זרקו את המשחק -גרסו אותו :silly:

לבנתיים שיחקתי רק בסינגל - ואווו, ממש ממש נחמד, רק יש קטעים שחברי הצוות שלך לא מגבים אותך וסתם עומדים כמו בוק.

מצטרף לתודה לסיימון על המחיר שסידר לנו :yelclap:

פורסם

עומרי, זה ידוע שיתקנו ,זה לא סותר את העובדה שכל כך חיכיתי למשהו טוב אחרי MW2 ובא לי משהו יותר נוראי (כרגע), זה ממש מעצבן ומאכזב, זה הכל.

פורסם

חבל לא הצטרפתם לפרייבט שעשינו עכשיו

בקושי היו לאגים והיה הרבה אקשן!

:xyxthumbs:

אגב, הנשק "עוג מלך הבשן" ממש טוב ;D

פורסם

סתם לעדכן שאם לעוד מישהו המשחק נתקע איך שהסרטון נגמר פשוט עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועכשיו זה עובד חלק :)

לא יודע מה איתכם לי יש בקושי לאגים.. כאילו יש טיפה כן? אבל לא כמו שאתם מתארים את זה..

עוד לא התחלתי את הסינגל אבל בינתיים המולטיפלייר ממש נחמד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים