עבור לתוכן

מתנות לכבוד גיוס

Featured Replies

פורסם

האם מקובל? ומה אתם ממליצים? תקציב נמוך עד בינוני כזה, אני רוצה לקנות משהו לחבר :smile1:

פורסם

חוט שלדג - כשני מטרים,ואם אתה לארג' אז גם גליל בינוני של טסה

פורסם

משחה נגד שפשפות

פורסם

מתנות טובות,באם אתה מוכן לשים עד 100 שקל זה פצל בינוני (פנס ראש) או לדרמן/אולר זול. שניהם מאוד שימושיים לחיילים קרביים. יש גם ערכות קפה שזה חשוב אבל טיפה יקר יותר.

פורסם

בדחנים אתם.

מתנות אפשריות (לא מאוד יקרות) :

פנס כיס איכותי - רצוי מאוד מ-ebay (יען כי בארץ הדברים האלו מחירם מופקע) - החל מ-60 ש"ח לחברות הפחות ידועות (TANK-007 לדוגמא) ועד סביבות ה-150 ש"ח ליותר טובות (FENIX לדוגמא).

פנס ראש איכותי יקר יחסית בארץ - לי אישית יש פטצל טקטיקה שנקנה בקנדה, פנס מעולה - אבל מחירו בארץ לא זול.

כנ"ל אולר - אין טעם לקנות משהו לא איכותי, חבל על הכסף - אתה הרי רוצה להעניק מתנה מכובדת - אולר איכותי (לדוגמא leatherman wave) יהיה יקר עד יקר מאוד בארץ.

לקראת החורף (רלוונטי ליחידות שדה) - זוג (או שתי זוגות) של גרביים איכותיות - wigwam או throlo - סביב 60-80 ש"ח לזוג (לפעמים יש מבצעים) - נשמע יקר אבל הבדל של שמיים וארץ לעומת הגרביים הרגילות.

פורסם
  • מחבר

הוא מתגייס לגולני - אגוז

ואני מוכן עד 200 ש"ח, מעדיף שזה יהיה משהו אחד ואיכותי, עד כמה פנס/אולר יעזרו? אני רוצה משהו שישאר לו להרבה זמן, לא קפה ששותים וזהו

אפשר המלצה לדגם מדויק של FENIX איכותי? אמרת 150 ש"ח אבל אני רואה הכל באיזה 80-90 באיבי

איך זה?

http://cgi.ebay.co.uk/Fenix-E21-Cree-XP-E-LED-AA-Flashlight-150Lumens-Torch-/110597624010?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19c021d0ca[br]פורסם בתאריך: 5.11.2010 בשעה 20:20:49

הוא מתגייס לגולני - אגוז

ואני מוכן עד 200 ש"ח, מעדיף שזה יהיה משהו אחד ואיכותי, עד כמה פנס/אולר יעזרו? אני רוצה משהו שישאר לו להרבה זמן, לא קפה ששותים וזהו

אפשר המלצה לדגם מדויק של FENIX איכותי? אמרת 150 ש"ח אבל אני רואה הכל באיזה 80-90 באיבי

איך זה?

http://cgi.ebay.co.uk/Fenix-E21-Cree-XP-E-LED-AA-Flashlight-150Lumens-Torch-/110597624010?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19c021d0ca

אגב אפשר אולרים מEBAY? לא יעשו בעיות במכס משהו נשק קר?

ועל איזה סכומים מדובר בארץ? נגיד כמה יעלה הפנס שהבאתי קישור אליו בארץ?

פורסם

FENIX LD01R2 - פנס קטנטן (סוללת AAA יחידה) ומאוד בהיר ואיכותי 30-40 דולר.

אולר איכותי בגודל רציני אין ב-200 ש"ח

פנס ראש איכותי (לדוגמא הפטצל שיש לי) יעלה כ-200 ש"ח ויותר - כמובן שפנס כזה הוא לשימוש לא מבצעי בלבד ללוחם חי"ר (או לטיולים).

פורסם

FENIX LD01R2 - פנס קטנטן (סוללת AAA יחידה) ומאוד בהיר ואיכותי 30-40 דולר.

אולר איכותי בגודל רציני אין ב-200 ש"ח

פנס ראש איכותי (לדוגמא הפטצל שיש לי) יעלה כ-200 ש"ח ויותר - כמובן שפנס כזה הוא לשימוש לא מבצעי בלבד ללוחם חי"ר (או לטיולים).

מאוד לא נוח לשטח,רצוי פנס ראש.

ישנם אולרים של ויקטרוניקס שהם חביבים,וישנם לדרמנים סבירים (למשל http://shop.lametayel.co.il/cgi-bin/lametayel/40280060.html) אך ללא הרבה פונקציות.

פק"ל קפה זה אחד הדברים הכי רצויים לשטח,וזה גם גם מאוד רלוונטי לאזרחות ותמיד חיובי.

צא מנקודת הנחה שאם חבר שלך יגיע לאגוז הוא יקבל עד סוף המסלול את רוב הדברים הללו בלי קשר מתרומות.

פורסם

פק"ל קפה לא רלוונטי לפחות לחודשים הראשונים של המסלול ובמקומות מסוימים גם במחזורים הראשונים (משתנה מאוד מגדוד לגדוד, לא יודע מה המצב באגוז).

לגבי פנסים - אני לוקח איתי בד"כ גם פנס ראש (כאמור פטצל - לציין שהפנס ראש הצבאי שאני מקבל בתיק הציוד שלי הוא די גרוע - אבל אני במילואים וזה לא משקף) וגם פנס כיס קטן שאני משפצ"ר לאפוד/שכפ"ץ - לכל אחד יש את התפקיד שלו.

פורסם

תביא לו פאקט של וואזלין

שיחליק את מה שהוא הולך לקבל

פורסם

תביא לו פאקט של וואזלין

שיחליק את מה שהוא הולך לקבל

:kopfpatsch:

פורסם

:kopfpatsch:

באמת :kopfpatsch: .

בשביל להחליק את מה שצה"ל הולך לתת לו 3 שנים,

צריך משהו בסדר גודל של משאית\סמי טריילר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים