פורסם 2010 בנובמבר 515 שנים שלום,אני רוצה לאחסן כל מיני שם משתמש וסיסמאות במקום בטוח ביותר, איפה אני יכול לאחסן?כי יכול לקרות מצב שאני שוכח סיסמה לחשבון מסויים ואז אני ניגש למקום שאפשר לאחסן בו פרטי חשבונות ולראות מה היא הסיסמה...לכן אני מבקש על מקום בטוח לשמירה על פרטי חשבון.
פורסם 2010 בנובמבר 515 שנים לדעתי זו טעות חמורה להשתמש בדבר הזה, מספיק שיפרצו לך סיסמא אחת כדי להגיע לכל השאר... עדיף לרשום על דף ולשים במקום בטוח.
פורסם 2010 בנובמבר 515 שנים אחינו, קצת נסחפת. כל עוד אתה לא משתמש בסיסמאות של ילד בן 4 - המצב הוא הפוך ויש פה הרבה פחות סיכון.לעניות דעתי הרבה יותר קל לפענח סיסמה שרשומה על איזה דף שזרוק איפשהו (ע"ע אלה שמצמידים פתק עם הסיסמה למסך) או לחילופין לאבד את הדף מאשר לפרוץ קובץ כזה (שמוצפן ב-AES 256bit), או לפענח את סיסמת ה-Master שלך.בשורה התחתונה סיסמת Master אחת מסובכת ותוכנה שיודעת להצפין, דוגמת KeePass המעולה שהוזכרה פה נותנים מענה מקיף לבעיה.
פורסם 2010 בנובמבר 515 שנים מה שמדאיג אותי זו לא גישה פיזית למחשב אלא גישה מרחוק, מי שיכול לגשת למחשב באופן פיזי יכול לגרום לי הרבה יותר נזק מאשר באמצעות כמה סיסמאות באינטרנט.אם כבר לשמור באופן דיגיטלי אז זה רק על DOK מוצפן.
פורסם 2010 בנובמבר 515 שנים אחינו, קצת נסחפת. כל עוד אתה לא משתמש בסיסמאות של ילד בן 4 - המצב הוא הפוך ויש פה הרבה פחות סיכון.לעניות דעתי הרבה יותר קל לפענח סיסמה שרשומה על איזה דף שזרוק איפשהו (ע"ע אלה שמצמידים פתק עם הסיסמה למסך) או לחילופין לאבד את הדף מאשר לפרוץ קובץ כזה (שמוצפן ב-AES 256bit), או לפענח את סיסמת ה-Master שלך.בשורה התחתונה סיסמת Master אחת מסובכת ותוכנה שיודעת להצפין, דוגמת KeePass המעולה שהוזכרה פה נותנים מענה מקיף לבעיה.להדביק סיסמאות למסך זה אף פעם לא רעיון טוב.אבל בלי קשר, כול עוד אתה לא באמת שומר את הדף במקום מאוד גלוי תחת הכותרת "סיסמאת המאסטר לכול החשבונות שלי" אתה דיי בטוח.מה גם ששאני מאמין שפורץ שיפרוץ פיזית לבית לא באמת יתחיל לחפש את הסיסמאות שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.